Шекш Шоп

Дякуемо! Це двічі як п'яний, як я, так коли вітер ударів, вона дрочить вітрила в вітровому напрямку, і я, як більш стійкий, спробувати стейку, в результаті всю структуру, злегка мишиться, дрейфує пару кроків відповідно до теорії додавання векторів. Ми йдемо в пісочницю. Ми бачимо крихітну дівчинку копати в піску, а не деякі ступінчасті сови, але великий червоний штучний удар з усім допом. Подолаючи трюк, ми гальмуємо до дитини і сірого, загортаємо крихітну сумку з перекриттям, виводимо:
до Де ти отримуєш?

«У магазині Sheksh» маленькі дівчата збивають, і ми можемо навряд чи слідувати за напрямком позапланової руки дитини. Так, це, Sheksh Shop!
Через п'ять хвилин, на шляху до врна ми потрапляємо в заклад. Я вказую Сергієву трьох молодих жінок за лічильником, щоб запитати те, що справа є, і за 30 секунд він промовляє наступний сюрреалізм:
Ти тут стоячи, і там копати землю!
Перші чоловічі очі піднімаються на лобі, другий, нервово-глюзивний, примітив, що «Ще, так, в цирку вам потрібно», і тільки на обличчі третьої леді відображає появу думаного процесу, а в наступному другому вона вже лікує зло в задньому приміщенні:
- Петрович, ви займали рідини до сміття знову?!

В результаті: дитяча пеніса була взята в обмін на ведучий гай схожий на колір і розмір, і Серж і я на держгрошима йдуть на таксі додому, натискаючи пачку вільних відтворень до грудей. У будь-якому випадку, кожен знайдеться. Прийняття Петровичу.