Це День народження мами.

Доброго дня, хто читає чи дивиться! Проблема в тому, що мій улюблений (так це сталося) На 1-му квітня... Призначений на міні-сімейську раду (не входить)
Найкращий подарунок - це книга, виконана своїми руками.

Пройшовши через мережу, було прийнято рішення зробити подарунок, з огляду на дерево щастя, любові та гармонії, що називається "Ав", посилання на ресурси, де я звернув натхнення, я не даю, бо
Є багато хто з них, і всі вони читаються і створюються. Так давайте...

23 фото.

Ми йдемо на покупки з нашими дочками, тому що я не знаю, де отримати бісер Купити 5 кулачок різних намистин, кольорів з рожевого до синього кольору, але в фіолетових всіх тонах ...

р.

Ми купуємо на блошиному ринку котушку з тонким дротом, магазини гілок дерева могли б поєднатися з "віконня"

, Україна

Принцеси дають завдання плетіння бісером, окупація Хочу помітити не найрозважніше, якщо один ... Для мене буде легше керувати командою 50 осіб, ніж потрапити в бісер.
Хоча я зізнаюся, перша нитка зайняла близько 30 хвилин, останні 4-6 хвилин. Як ми продовжуємо?

Проколюємо бісер з дротом, і скручуємо, інші розуміли магазин, і не падають як дощ.

Тим часом було придбано 4-секційний дріт і безглузно оштукатурений в картонній коробці, мережа зазвичай пропонується, просто штукатурка в сумці, в ній дроти, щоб говорити, каркас нашого дерева.

6. після того, як день (магазин напевно) вийшов, і скручуємо, магазин на дереві був схожий

7. Про нас Тим часом принцеси змогли сплести пучок гілочок гілочок, і ми починаємо закручувати їх вгору.

8.інший кут

9. в день стала більшою гілкою «роздягається»

10.
Це те, що він виглядав так, коли він вирішив, що бісер був досить!

11.
Далі нам потрібно працювати з штукатуркою, згідно всіх посилань, вони сказали, що нам необхідно приклеїти бісер – це те, що ми робили.

12.

Як виявилося пізніше воно не було, тому що при заливці рамки, пакети боляться, якщо не закрити - це було нікарашо ...
Тут слід зазначити, що необхідно заважати зливу не з Войта, а з ПВА, магазин назавжди!!!

13 хв Довгий час думав про те, як перетворити «зниз» в землю, взяв самоклеючий. Але! Ава вночі особливий!!! Тому було прийнято рішення розібрати екран з athos4, і витягти світлодіоди для освітлення.
Це просто, що я маю багато зламаних ясен на роботі, і від іонів – дійсно найяскравіші діоди. І збирався ринок для нового. Але можна застібати вогні.

доб.

14. при видаленні пакетів деякі філії «Бегабайт», вони називають відповідним

15. До цього не сталося.

16. мій найстаріший скарб, намагаючись, для мам.

17.00 р. Добре, що це йде.

18. в землі заливають заздалегідь, чудесно, купили різнокольорову площу-непанетично ... Чому це для продажу я не дайвінг, просто пропущений - і зрозумів, що нам потрібно

р.

19, вони ближче.

20. І так ми це робили. Фото і освітлення не можуть перенести всі кольори. Не пропустіть своє перше повідомлення, не подивіться на дату реєстрації.

21/21 км
Вимкніть світильники і насолоджуйтеся казкою.

22.
Натюрморт

23 останні... Трохи стрибають на стелю... Я, чесно, занадто... Для того, щоб я хотів закінчити, приклеюючи дріт в бісер, але в коханому день... І хоча буде подарунок від мене, але ми сподіваємося, що це буде кращим в останні роки.
Спасибі всім, є інструкції в цілому, я буду відповісти на питання! Люблю всіх!

Додано до [mergetime]1333227440[/mergetime]
Я не бачив його ще, тому sho.

Джерело: