Metalfest Копенгаген (Copengagen, Данія)

Ідея посту натхненна доповіддю на тему «Вторгнення» читати другий день та побажання частини громадськості (заслуховування подобами коментаря) для перегляду мого візиту до датського рок-фестивалю Copenhell, а також металевого фестивалю, такого специфіки.

Звіт буде базуватися на телефонних фотографіях, адже серйозне фотографічне обладнання було заборонено носити, а мильні коробки тепер гірше телефонів (і я не маю цього). В кінці я додаю кілька фотографій акредитованих фотографів.

31 фотографії.

р.

Copenhell – це великий музичний фестиваль, який відбувся в Копенгагені в 2010 році (Copenhell 2014 – п’ятирічна ювілей фестивалю). До цього року складався з двох днів, цього року на честь ювілейного, організатори дали металеву брецену ще чотири дні. З 2010 року Copenhell відіграла такі легендарні банди як Дефтони, Megadeth, Suicidal Tendencies, Behemoth, Napalm Смерть, Корн, Judas Priest, Deicide, Morbid Ангел, Марілін Мансон, Ламба Бога, Immortal, Anthrax, Gojira, Mastodon, Soulfly, Саксон, Iron Maiden, Sepultura, Black Label Society, Finntroll і букет інших світових металевих імен.

Досить слова, хоча.

Готель знаходиться в самому серці Києва. Велосипед в Данії, добре, як це сказати, в цілому без нього, тому прибуває трохи пізніше може мати деякі проблеми з пошуком місця.

р.

Я дивився і паркував мій автомобіль, як це.

Офіційним логотипом Copenhell є непереборні церкви і мечеті. Тема фестивалю переважає атласна тема. Мерч-магазин продає цей символізм в різних варіантах - футболки, бейсболки, кросівки, прапори, сумки і навіть вініл на машині.

Спеціально для проведення заходу була виконана фортедія Бапгот 66.6 градусів (за виробником наполягають на черепахі кози). У всіх магазинах харчування і бузкові магазини також зберігають штамп – не можна купити простий бургер – тільки «Азійна сироватка свинини», «деві гарячі собаки» і так далі. Відразу про ціни на напої і продукти харчування - дуже дивний, щоб дізнатися про ціни на "Invasion", тут розливаються чудові Карлсберг на 220 рублів / пол. Їжа була про однаковий асортимент.

Не вдалося самостійно перенести, але не серйозно, спокійно перевозивши кілька доз пластикових пляшок 0,1 л квавіту (Данська горілка) без проблем =

Так, лайн-ап на найближчі кілька днів:

Я зізнаю, що я старий шкільний вентилятор, тому мій короткий список був наступним: Iron Maiden, Sepultura, Anthrax, Obituary, Behemoth, Black Label Society та Finntroll. Мегадет скасував кілька днів після смерті брата Давида Еллефсона.

Звичайно, один спосіб або інший, я був навколо інших сцен і чув багато хороших речей, але я просто люблю стоячи в передній ряд або якомога ближче до стадії, так що я мав мої фаворити, щоб піклуватися про вуха. Звичайно, Антракс:

р.

Що звучить чудово. Рекрутинг високий. Аудиторія щаслива.

На фестивалі є три сцени. Найбільші, для заголовків, наборів пожежної та гельської димових кілець перед початком кожного концерту.

Поведінка, один раз охоче видається з Росії за порушення законодавства про візу не так давно, також встановлюється вогонь на хрести.

Obituary - це все правильно. Стара школа.

Перший день завершився залізною покоївкою, де я загубив трохи і не міг потрапити на стадію, але все ж було чудово кричати. Крім сцен, встановлюються великі монітори, а акустичні системи розташовуються так, щоб навіть люди на великій відстані (на горах) могли чути дуже добре.

р.

Маіден шоу був OK – Bruce Dickinson galloped подібно a boy, the air exploded with sheaves of fire and fireworks, великі ляльки ходили навколо сцени, сценарія змінилася. Ми грали ярмарок. Не кажучи вже про Сеултуру наступного дня, бо з них я пропустив Finntroll (прибрати місце на сцені), але вони змогли слабко запалити. Майже нічого.

Andreas Kisser є в кращих традиціях, але вони відіграли з однією гітарою, я вистачав децибелів!

Я назвав його "Copenhell: Ваша дівчина не доглядати за довгим волоссям на вашій сорці. й

Щоб почути і побачити всі, хто не мав фізичної можливості – багато концертів закінчилися в середині середини дня, і це було щодня, і ніхто не скасував роботу.

Розумно перейдемо зі сцени до аудиторії та розваг. Фестиваль не тільки вистави, але й побічні ефекти, такі як боротьба. Здавалося б, чому і що він тут? Ось пояснення. Підлокітники діляться на дві команди – металеві та бункери. Виграшне місце вирушило безумовно металевим На захоплення натовпу були знищені бункери.

Як про звільнення влади на місці аварії? Просто візьміть шляп або кажан і поставте машину:

Я ніколи не думав, що я висить за три години в наступному місці, Metal Karaoke. Хлопці відіграють знаменитий старошкільний репертуар, вокалістів - з залу. Ось я нарешті взяв мій голос, щоб подивитися і дестрой Металіка і інші хіти Slayers, Ozzy Osbourne і Megades.

Не дивлячись на непохитне зображення фестивалю (перевернуті хрести, пекти і сотон), задоволення і дружбу зацарював на фестивалі. Попри те, що всі державні свята в країні є церковним або язичним (крім Дня Конституції, і навіть тоді він формально лише половина дня).

Незнімні чорні:

І класичні висипки:

Говорячи дітей. У тій же пості про «Вторгнення» люди перенесли їх присутність. Чому?

Або як це:

Кілька слів про організацію зручностей - туалети, відкриті уролики (з пивовласниками!), бари, банкомати, точки заряду мобільних пристроїв, знайти офіси, вушники, наметове містечко для відвідувачів, і звичайно, амбуланс. Я повністю забув, вхід за всі дні витрати 6.000 рублів, але я купив квиток в пару тижнів на приватних оголошеннях за 40.000.

Хочу закінчити фотографії, які були зняті акредитованими фотографами, і які, на мій погляд, передають атмосферу, як я бачив.

Головна сцена в ніч:

Якщо ви ще маєте міцність,

Реконструктори:

Місцезнаходження:

Паб:

Площа відпочинку:

Передній ряд:

Переглянути ніч:

Чорна та металева аудиторія:

Випробування Сестра:

Серфінг (як і застібки, мишпіти, серлоки – все було):

Додано до [mergetime]1404820684[/mergetime]

Давайте мені закінчити з цим (читати - ви можете зламати!).

А якщо ви з'явиться на Copenhell в 2015 році, напишіть, ми обмотуємо наші шиї.