Історія Джона і його вірний старий собака магазин, який він лікував за артрит у водах озера, вже відомий багатьма. У серпні 2012 року фото чоловіка, що веде дозатор собаку, вирушило вірус на соцмережах і новинних сайтах.
Сторінка Facebook і веб-сайт були створені, щоб допомогти собакі, люди почали надсилати гроші, невідомі доброчинці, сплачені для лазерної терапії, яка зробила собаку трохи простіше. Власник собаки, Джон Негер (John Unger) не чекав такої популярності і був щиро вдячний всім.
5 фото звідси.
З настанням зими здоров’я собаки 19-річного віку стало ще краще. На зиму його улюбленець завжди був набагато більш життєрадісним, ніж влітку, собака була дуже люблячою зимою і свіжою скоринкою снігу. Також, завдяки пожертвам, магазин тепер дав хороший большик і простіше ходити на його артрит-афектовані лапи.
49-річний Іван Непристойна 19 років тому, разом з його екс-подругою взяли собаку з притулку, але потім стосунки між Іоаном і його подругою стала напруженою і вони зламали. Щоб сказати, що людина, яка постраждала від цього розриву, не скажеш нічого. Тільки догляд і дружба вірного собаки магазин відволікав його від найяскравіших думок. «Для того, як він не був для нього, я не буду тут», - сказав Джон.
Одну ніч я кинувся з думками самогубства. Але я був з магазином і я не знаю, як його пояснити. Тексти пісень, а це означає: Він буквально відрізати мене від тих думок. Він зробив так багато для мене, що допомагає полегшити його страждання у віці свого віку, тільки трохи я можу зробити в поверненні.
На місяць тому, він зробив ще один аналіз крові, і результати були заохочені. Недавній магазин вдалося підняти сходи на власні сходи, які він не зробив в тривалий час.
На даний момент було зібрано понад 40 тис. дол. На основі цих грошей Джон Негер і фотограф Ганна Худсон, автор знаменитої фотографії, вирішив створити фонд, щоб допомогти вихованцям, у співпраці з собаками та кішками.
1 999 р.
Джерело: