Я вирішив говорити.

Після того, як російська армія загартувала Україну, мільйони українців змушені були покинути свої будинки. 20 березня УНЗ заявили, що більш ніж 10 млн. осіб в Україні вимушено змінюють місце проживання. Більше трьох і півмільйона людей вийшли за кордон. Збільшити кількість пізніше. Не дивно, Українські біженці сьогодні Є, мабуть, в кожній європейській країні.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділила історію жінки, яка мала залишити її додому. Її думки будуть цікавими для багатьох. Навіть ті, хто не змінив своє місце проживання і не мають наміру зробити це.

На другий день я почав відповідати старому другу, який я не бачив протягом багатьох років. Вона є жінкою віку, але месенджер може опанувати. Коли почула, що я пішов за Нідерланди, вона зробила сумнівну заяву. «Чи ж ти бувш?» І так принаймні ви побачите світ, пише Ксенія.

"Я об'єднав, що я пішов за кордон до. Я міг подорожувати до Європи в мирний час, якщо є причина. Але після того, як я почав думати, що ми біженці бачили багато, як мій старий друг. Біженець - це спосіб побачити іншу країну, ніщо більше. Що несуть!

Р.

«Я можу бачити, як це вірування буде вкорінюватися в свідомості і розростання. Коли після перемоги і закінчення війни ми поділимо людей на тих, хто міг залишитися і тих, хто залишив. Я сподіваюся, що не станеться. й

«Чим подобається людина, яка надійшла до Німеччини під час Другої світової війни, говорячи, що він бачив світ». Так, існує зовсім інша вага. Ми не туристи, ні ми переселенці. Ми люди, які боролися війни. й

Чому ми залишаємо: Я чую багато оповідань з братів. Всі не хочуть залишити. Багато людей, дорослих синів, батьків...

Мій чоловік наполягав, що я залишаю з дитиною. Збережіть його, щоб він почував себе краще, щоб він був незадоволений руки. За роботу і за боротьбу. Кожна історія відрізняється, але є те ж саме в кожному. Кожен відчуває власну особисту трагедію. й

Ми не залишаємо нічого. Це рішення непросто для всіх. Незважаючи на те, що вони вже знають це, розумійте його, відчуйте його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зараз немає ракет або бомб в наших будинках. Але ми в постійній сигналізації. й

«Ми не можемо сміливо захопити красу іноземних земель, а наші рідні, сусіди та знайомства – це небезпека. Ми не в змозі жити в нормальному режимі, коли наші співвітчизники з відомих міст змушені голодувати в підвалах під нескінченною оболонкою. й

«Весь день починається і закінчується з читанням новин. І більшість всіх, ми не хочемо подорожувати світом як біженець, але повернутися додому. На мій будинок! – емоційно заявляє жінку.

Р

Не дивлячись на те, що війна і часті ракетні атаки, українці повільно повертаються додому. За останніми даними, 1,6 млн. осіб вже повернулися в Україну з початку війни. Попри те, що люди повертаються до своїх сімей. І вони зрозумілі.