Експерти з безпеки пояснили, чому потрібно вимкнути Інтернет частіше на смартфоні

Мобільний Інтернет для смартфона - це незамінна річ. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу! Тільки постійно. штепсель На сайті є наслідки!

Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому потрібно від'єднатися. Смартфон Інтернетй Інформація від експертів!

Експерти з безпеки пояснили, чому потрібно вимкнути Інтернет частіше на смартфоні р.

Наш смартфон вже не працює. Тому питання про те, як захистити гаджет від поломок і що він не швидко не має значення, ніж коли-небудь.

Експерти кажуть, що завжди в Інтернеті на мобільних пристроях дуже багато споживає акумулятор. Це особливо актуально для 4G інтернету, оскільки він дуже зливний. акумуляторй

Експерти з безпеки пояснили, чому потрібно вимкнути Інтернет частіше на смартфоні

Саме тому смартфон повинен бути відправлений на мобільний додаток «підніміть» принаймні вночі. Це точно подовжить термін служби батареї. І ця проста акція захистить ваш гаджет від неконтрольованих оновлень і завантаження.

Також GPS-сервіси та інші додатки, які надсилають дані про розташування, впливають на заряд батареї телефону. Рекомендується використовувати їх тільки в разі безпосередньої потреби. Увімкніть на GPS, побудував маршрут навігаторі, поїхав, відключили GPS.

Якщо ви не маєте необмеженого інтернету, то дуже варто його вимкнути, коли ви не використовуєте. Можливо, багато хто помітив, що навіть з мінімальним мобільним Інтернетом, тарифні гігабайти виходять досить швидко.

Причина проста. оновленняй Навіть якщо ви не використовуєте, наприклад, телеграма, інстаграм, watsup або що-небудь, ці додатки все ще працюють на фоні і споживати Інтернет для своїх оновлень.

Мережеві функції практично всіх додатків виконуються на фоні. Це там, де надходять повідомлення, наприклад.

Не логічно думати, що якщо додатки на телефоні працюють, то вони використовують акумулятор. Тому важливо періодично вимкнути мобільний інтернет і Wi-Fi на смартфоні. Це врятує вас багато гігабайтів!

Коли інтернет вимкнено, у вас буде менше акумулятора, що означає, що потрібно буде оновлюватися рідше. Добре, що вже має прямий вплив. смартфон!

Експерти з безпеки пояснили, чому потрібно вимкнути Інтернет частіше на смартфоні р.

«Ви знаєте, що всі наші повідомлення прочитають весь час?» попросили другу, який працює для великої ІТ-компанії. До чого я відповідав, що я вже почув багато розповіді про те, як смартфон слухає і видає оголошення. Але, як це відбувається, я не можу зрозуміти.

Існує специфікація, що деякі пошукові системи читати наші push-повідомлення, аналіз ключових фраз, щоб показати рекламу. Наприклад, нещодавно в листуванні з другом випадково згадується, що хочу купити новий зволожувач для повітря. І після 10 хвилин я бачив спливаючу віконну рекламу цих зволожувачів. Магія? Не думайте!

А коли я сказав чоловіка, що я мріяв про нові парфуми. Я сказав йому про 15 хвилин, і мобільний інтернет був включений. На наступний ранок я бачив рекламу для цього парфуму. Що ви думаєте про це?

Я також запропоную, що допоможе покращити якість доступу до глобальної мережі. Важлива настройка смартфона, яка вам обов'язково потрібно спробувати.

Звісно, мобільний інтернет для смартфона - це наше бажання в багатьох ситуаціях, наша кишеня бібліотека і не тільки. І Смартфони Він працює належним чином, він потребує доступу до Інтернету.

Однак необхідно періодично (принаймні дні) обмежити підключення телефону до мережі. Це обов'язково заощадить ваш телефонний збір і кількість доступних інтернет-трафіків.

Ви часто вимкнете Інтернет на мобільний телефон? Я згоден, що завдяки підключений Ми працюємо з пошуковими системами «snoop» та «listen» для наших запитів про продаж рекламних оголошень?