Не існує такої національності як росіяни.

У Латвії Юрій Алексєєв Одна з своїх статей зловила свою увагу. Про нас
І так, я хотів би знайти...

Не існує такої національності як росіяни.

Ви коли-небудь дивилися, чому, за даними перепису, є лише 17% росіян в Україні, тоді як більш ніж половина населення використовує російську мову як основну мову? Що таке явище – “російські” українці?

Продовження під kata ...

Як дитина трьох національностей – російська, латвійська та українська, яка мешкала в Росії, Україні та Латвії, яка знає всі три мови, я спробую зрозуміти.
Українська - на тиждень
Для початку я розкрив секрет: можна дізнатися, щоб зрозуміти «рідну мову» пару тижнів. Досить пам'ятати сто слів, які дуже відрізняються від російської мови. В українській мові однакова конструкція фраз, тим самим кейс-деклінація-конюгація. У деяких рядах слів спотворюються, але інтуїтивно зрозумілі, і невелика кількість слів різна. Що потрібно знати.
Наприклад, хто не розуміє ознаки «Магазин Одягу» або «Дистант»? Подумайте трохи про слово «Зуттиа» для того, щоб вона була «Шах». Але слово «Скарпетки» доведеться пам'ятати. Я не збираюся перевести Google, щоб допомогти вам. Важко сказати, що «гармельон» є «пампкін», а «кавун» – «кавун».
Я провів свій дитинство в Кубані, де українські слова поглинаються між справами. «Побач», «шок», «чек» – такий легкий російський аромат південних провінцій Росії. Прибуття в Латвию у віці від 12 років я зроблю своїх друзів сміятися за перший рік з «так, ти шо?» і характерним літерою «г». Тоді я мав чат.
Другий секрет: вивчення української мови складніше, ніж англійська. Яка проблема: слова обох мов в одному словнику, в одному місці в голові. Для того, щоб увімкнути «вимкнути» україністики російською, і русиками в українському виступі, необхідно витренуватися важко. Незворотно приклеїти англійською мовою російською мовою. І в Україні легко. Неперевершено, Росія може бути прикрашена українськими
Як пак відрізняється від чатланіна
Парадокс країни називають «Україна»: крім синього крову західників, всі говорять російською мовою. Не в сенсі, що вони знають, як говорити, але в сім'ї, на роботі, в компанії. А український рух тільки при необхідності.
Є така київська партія, згідно з паспортом, всі «українці», всі прізвища закінчуються в «ко» або «юка», всі «помаранчеві» і яскраві (не донецькі худоби!), а серед себе – російською. Іноді я жарт: «Чому ти, Шановні, мити кацапскіе?» Іхба, не ви українці? – “Українські,” кажуть, “але це зручніше для нас. й
На сході України, де не можна почути українську мову навіть у базарі, де весь український «ідентифікатор» є відомим «яскравим», запитати, хто є національністю – гордо скажеш «українці!» А українці не знають... Зараз існує навіть особливий термін «російські українці». Тексти пісень, а це означає: You've був fucked вгору по що shit!
Що таке «українці»? Виявляється, як в безсмертній плівці «Кін-Дза-Дза» - як відрізняється від Чаланіна: "Я це національність?" - "Не!" "Біологічний фактор?" "Не!" "Особливості з інших планет?" - "Не!" - Тоді що? - "Ви забарвили, скрипалізм?" Чи не знаєте ви різницю між зеленим і помаранчевим? ?
Як можна відрізнити «російсько-мовний чатланін» від простих російських «патсаків»? Тільки на апельсиновій красі. Danelia є дійсно блискучим: 30 років тому він навіть здогадував колір сучасних «чатанів» – Orange!
Як приїхати в Україну?
Американський інститут галупу в 2008 році провів опитування, в якому мешканці України попросили заповнити анкету. Форми були на двох мовах - російською та українською мовами. Якщо ви смієтеся, 83% громадян України обрали анкету російською мовою. Так це навпаки. Лише 17% – російська за паспортом, а 83% – російська мова. Вогонь!
Англійська має жарт "duck-test": "Якщо щось кваше, як качка, купить як качка і виглядає як качка, то це, мабуть, качка." Я покажу мої друзі в Києві, щоб вони виглядали як росіяни, бояться, як росіяни, так і кварки, як росіяни. Вони сердитися, вони загрожують пучок.
«Неросійська» характерна не тільки україномовних українців. У Кубані, я, відвідувач, пропущений «Москал», а місцеві жителі були всі «Козаки»! У Сибірі також живуть пюре «Сибіряни», а не деякі «російські лапотники». Я чую, що вони навіть мали ідею представити свою особливу національність - "Сибірський".
Скільки я можу йти? У разі виникнення такої національності «Ма-Асквич», такий мільйон 25 російського населення негайно перейде в неї (Падмасківці теж). Сьомий мільйон буде зарахований в Санкт-Петербурзі, вони мають власні таргани. Я боїться, що якщо Росія почала вводити додаткові національні зв’язки, росіяни залишаться тільки в Криму (так що вони не будуть повернені в Україну знову), в Балтійських країнах (до анотії латвійських), і навіть у Брайтоні (це не згубно один одному).
Пошук темних переваг
Але поки тільки «російські українці» приносили особливу національність. І що робити з ним, вони ще не знають. Президент Кучма провів 10 років, написав книгу «Україна не Росія». Я прочитав, сміхався багато. Весь збірник присвячений пошуку відмінностей українців та росіян. 560 сторінок агонізуючого пошуку!
І які перлини є: «російське життя більше «за концепцією», а українці переважно віддають перевагу закону і порядку...» Книга була опублікована 10 років тому, і українці демонструють світ, як вони воліють закон і порядок. Вони показали мені, скільки я люблю це! Але смішна річ: на презентації книги Кучма зазнала, що він писав російською мовою, бо він не знає, як говорити українською мовою. Українська Русский English
Останнім часом український інтернет припинив добову новину: науковці виявили, що росіяни мають більш Угричні-Фінні та Татарські ґоплогрупи у своїх генах, ніж українці. Різниця мала відсоток, але що радість! Москалі, виходить, є filthy суміш татар і фінів, і реальні слов'яни нас! Ось одна відмінність!
Я... Довгий час він слухав свою ідентичність, подивився в дзеркало. Високий худий людина в прем'єрі життя, смарт, witty, освічений. Я люблю себе особисто. І я отримав дітей, всі три з них. Бог заборонений, на відміну від українців, деякі «хаплогрупи» не засохнуть, нехай там знайдеться ген Папуань.
Говорячи дітей. У середині 90-х років він зареєстрував в реєстрі народженого хлопчика. Моя тітка попросить, «Що національність ми вказуємо?» Починаю причину: "На 1/4 він Латвійський, на 1 / 8 - російська, на 1 / 8 - білоруський ..." Це слідує складними фракціями, пов'язаними з Польами, татарами та можливими євреями (як би вони були без них?)... І урочисто завантажив: "І на 1/64 - французьке!" (Приймав дружину в 1812 р.) Тітка сміється: "Це чистокрова росіянка!"
Якщо ви хочете бути російською, будьте російською.
Зараз я чую гіркі зв'язки з моїх друзів на сході України: Чому Росія не підтримує нас? Крим підтримав, приймав, і ми дивилися на неї?
Хлопці не покажуть, вони не записували себе як «російські українці». Кожен має власний вибір. Якщо ви хочете бути українськими, прийняти чинну Київську владу. Є реальні українці з Галичини. Для того, щоб ви не були українцями, і вони ніколи не приймуть вас як українці, незалежно від того, що ви пишете в паспорті. Ви козаки для них.
Так я б рекомендую не копати в «хаплогрупи», а не шукати місце «Україна не Росія», а не показати особливу ідентичність, але підписати як нормальні росіяни. Не сором'язливі. «Російські» не є національністю. Слово «російська» не є іменником, але прикметником, не «хто?», але «що?». Люди цього світу – це ті, хто приїжджає до Хім.
І сталося, що, як тільки будь-які мене, війна, масакр, геноцид починається в світі, тому кількість росіян різко прибуває. Як виглядає вона.

English, Українська, Français...
Ви також можете прочитати його на imhoclub.lv.

Джерело: