Які помилки в словах легко розпізнати мешканця провінції

The Great and Mighty є однією з шести офіційних мов Організації Об'єднаних Націй. Згідно з статистикою, російська мова йде про 260 мільйонів людей по всьому світу. Але не всі росіяни, для яких мова рідна, говорять її правильно. Типові граматичні помилки Вони відбуваються як письмово, так і в усній мові. Немає необхідності йти далеко: просто подивіться коментарі під будь-яким повідомленням на Facebook.

Це просто так буває, що сьогодні люди більше часу сидять на соцмережах, ніж читання хорошої літератури. І це стосується молодшого покоління і більш зрілих користувачів мережі. Редакція "Сайт" Нагадуємо про найпоширеніші помилки в словах.

Загальні граматичні помилки. Він сказав, що деякі неправомірні слова можуть легко дати покраїнску у людини. Але хто може зробити помилку. І нагадуємо, що ти ще раз, як писати і промовити слова, які ми найчастіше робимо помилки. Рекурсія – мати навчання!

Найбідніші слова
  1. Почнемо з класики. "Дрес" або "Дрес"? Все дуже просте тут, але все ще варто заплутуватися в усній мові. Ми одягаємо когось в щось, і одягаємо щось на когось. Пам'ятайте про це фраза: плаття надії, покласти на одяг.
  2. Люди часто роблять помилку в Я шкода. І напишіть його з «e.» У цьому випадку ми використовуємо правило тестового слова. Вам необхідно вибрати одне кореневе слово, в яке буде підходити літера "і". І це! Це слово "гуїлті".

3. Це право. "Коме" або "Коме"? Я раджу, що ми дивимося в історії. Виявилося, що до 1956 року було дозволено використовувати 3 варіанти цього слова одночасно: приходять, приходять і приходять. А тепер норма тільки одне слово – «Коме». Але коли дієслово засвоюється, буква "я" зникає: Я прийде, ви приїжджаєте, він прийде, і так далі.
  4. Не скажеш. ічниЯкщо ви не хочете, щоб ваш співрозмовник був відрізаний слухом. Є лише один спосіб написання і промовлення цього особистого займенника - "тем."
  5. "Місце" або "Місце"? На жаль, в розмові люди часто використовують друге слово. Але це помилка. Слово «закладати» не існує в принципі, воно є загальним місцем. Використовуються у літературному виступі тільки з префіксом: кладуть, кладуть, рухаються і так далі. Таким чином, слово «стораж» не можна використовувати з префіксом. Але для деяких «політів» іноді засмічує розмову. Не скажеш!

Типові граматичні помилки: Інші випадки
  1. "Ваш" або "Вакуум"? Формально правда є дієслова версія, але це слово звучить, щоб покласти його злегка, не дуже. Тому краще використовувати його тільки в розмові.

В цілому дієслова з відхиленою (або неповною) парадигмою російською мовою. Ці слова не можуть мати ніякої форми. Яскравий приклад – дієслово «він», що не має першої особи. Замість «Я перемагаюсь», ми повинні сказати: «Я буду перемагати». Ми не знаємо, що слово використовувати. Не існує.

2. "Сауси" або "Сауси"? Це смішно сказати, щоб бути чесним. Не сумнівайтесь, що в цьому слові немає м'яких ознак. Невірний варіант використовується тільки в гумористичному вигляді. Ми радимо Вам правильно говорити.
  3. Одне з моїх найгірших помилок - це неправильне використання пропозицій перед географічними назвами. Якщо людина говорить, що вони приходять «з Москви» або «з Києва»Він повинен бути хитрим. Це те, що вони говорять в невеликих містах або селах. Правильний варіант: з Москви, з Києва і так далі.

4. "Коридор", "Колидор" або "Коридор"? Єдиний правильний варіант - коридор. Немає подвійних "r" в слово. Так само, як слово «йце крем» не має подвійного листа «n».
  5. Слово «го» не має форми неперервної нахилу. Так варіанти. "го" або "го" Розглянуто помилку. Хоча ми все ще використовуємо їх в розмові, це не варто. Потрібні сказати «го» або «го».

Саме сьогодні мудрість. Якщо ви пам'ятаєте пару типових граматичних помилок, сміливо діляться ними в коментарях до цієї статті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!