15
Які помилки в словах легко розпізнати мешканця провінції
The Great and Mighty є однією з шести офіційних мов Організації Об'єднаних Націй. Згідно з статистикою, російська мова йде про 260 мільйонів людей по всьому світу. Але не всі росіяни, для яких мова рідна, говорять її правильно. Типові граматичні помилки Вони відбуваються як письмово, так і в усній мові. Немає необхідності йти далеко: просто подивіться коментарі під будь-яким повідомленням на Facebook.
Це просто так буває, що сьогодні люди більше часу сидять на соцмережах, ніж читання хорошої літератури. І це стосується молодшого покоління і більш зрілих користувачів мережі. Редакція "Сайт" Нагадуємо про найпоширеніші помилки в словах.
Загальні граматичні помилки. Він сказав, що деякі неправомірні слова можуть легко дати покраїнску у людини. Але хто може зробити помилку. І нагадуємо, що ти ще раз, як писати і промовити слова, які ми найчастіше робимо помилки. Рекурсія – мати навчання!
Найбідніші слова
Типові граматичні помилки: Інші випадки
Саме сьогодні мудрість. Якщо ви пам'ятаєте пару типових граматичних помилок, сміливо діляться ними в коментарях до цієї статті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Це просто так буває, що сьогодні люди більше часу сидять на соцмережах, ніж читання хорошої літератури. І це стосується молодшого покоління і більш зрілих користувачів мережі. Редакція "Сайт" Нагадуємо про найпоширеніші помилки в словах.
Загальні граматичні помилки. Він сказав, що деякі неправомірні слова можуть легко дати покраїнску у людини. Але хто може зробити помилку. І нагадуємо, що ти ще раз, як писати і промовити слова, які ми найчастіше робимо помилки. Рекурсія – мати навчання!
Найбідніші слова
- Почнемо з класики. "Дрес" або "Дрес"? Все дуже просте тут, але все ще варто заплутуватися в усній мові. Ми одягаємо когось в щось, і одягаємо щось на когось. Пам'ятайте про це фраза: плаття надії, покласти на одяг.
- Люди часто роблять помилку в Я шкода. І напишіть його з «e.» У цьому випадку ми використовуємо правило тестового слова. Вам необхідно вибрати одне кореневе слово, в яке буде підходити літера "і". І це! Це слово "гуїлті".
- Це право. "Коме" або "Коме"? Я раджу, що ми дивимося в історії. Виявилося, що до 1956 року було дозволено використовувати 3 варіанти цього слова одночасно: приходять, приходять і приходять. А тепер норма тільки одне слово – «Коме». Але коли дієслово засвоюється, буква "я" зникає: Я прийде, ви приїжджаєте, він прийде, і так далі.
- Не скажеш. ічниЯкщо ви не хочете, щоб ваш співрозмовник був відрізаний слухом. Є лише один спосіб написання і промовлення цього особистого займенника - "тем."
- "Місце" або "Місце"? На жаль, в розмові люди часто використовують друге слово. Але це помилка. Слово «закладати» не існує в принципі, воно є загальним місцем. Використовуються у літературному виступі тільки з префіксом: кладуть, кладуть, рухаються і так далі. Таким чином, слово «стораж» не можна використовувати з префіксом. Але для деяких «політів» іноді засмічує розмову. Не скажеш!
Типові граматичні помилки: Інші випадки
- "Ваш" або "Вакуум"? Формально правда є дієслова версія, але це слово звучить, щоб покласти його злегка, не дуже. Тому краще використовувати його тільки в розмові.
В цілому дієслова з відхиленою (або неповною) парадигмою російською мовою. Ці слова не можуть мати ніякої форми. Яскравий приклад – дієслово «він», що не має першої особи. Замість «Я перемагаюсь», ми повинні сказати: «Я буду перемагати». Ми не знаємо, що слово використовувати. Не існує. - "Сауси" або "Сауси"? Це смішно сказати, щоб бути чесним. Не сумнівайтесь, що в цьому слові немає м'яких ознак. Невірний варіант використовується тільки в гумористичному вигляді. Ми радимо Вам правильно говорити.
- Одне з моїх найгірших помилок - це неправильне використання пропозицій перед географічними назвами. Якщо людина говорить, що вони приходять «з Москви» або «з Києва»Він повинен бути хитрим. Це те, що вони говорять в невеликих містах або селах. Правильний варіант: з Москви, з Києва і так далі.
- "Коридор", "Колидор" або "Коридор"? Єдиний правильний варіант - коридор. Немає подвійних "r" в слово. Так само, як слово «йце крем» не має подвійного листа «n».
- Слово «го» не має форми неперервної нахилу. Так варіанти. "го" або "го" Розглянуто помилку. Хоча ми все ще використовуємо їх в розмові, це не варто. Потрібні сказати «го» або «го».
Саме сьогодні мудрість. Якщо ви пам'ятаєте пару типових граматичних помилок, сміливо діляться ними в коментарях до цієї статті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Зловживання варити річкову рибу тільки ті, хто не знає, як правильно вибрати її спеції, показати схему
Вчимося маринувати яйця з спеціями, щоб зробити ідеальний відпочинок закускою на тиждень до Великодня