Я відкрив свій гаманець і слизнув $ 300 в конверт, кажучи, дорогою Сватею, ми забули вас привітати.

Що краще? комбінезон Чи можна подарувати в наш час, не соромтесь себе або себе? Хороша поема, поведінковий ода або звичайний подарунок в красивому пакеті? І взагалі варто дарувати щось цінне, якщо кожен вже дорослий і розуміє все?

Серед сімей мають свої звички і звички. Але наш читач хоче поділитися своєю історією, яка викликала нас не тільки інтересами, але навіть нерозголошення сюрпризу. Цікава історія життя, яка змушує вас думати про відносини між людьми.

Мій син одружився трохи більше 6 місяців тому. І ні, повірити мене, це не інша історія про погану дочку. З іншого боку, час розповість, бо ми не встигли дізнатися її досить близько.

Я сільський сам. У невеликому селищі біля обласного центру відбувся мій дитячий садок і юнаків. Я зробив в школі і пішов до коледжу. Я переїхав до міста і почав жити в гуртожитку. У певній точці, мої друзі і я часто пішли на бібліотеку, і звідти прямо до нашого улюбленого кафетерії, де ми служили просто дивним чаєм.

Ми зустрілися з нашим майбутнім чоловіком. Він вже мав серйозні цілі в житті і хороші знайомства по місту. Усе було добре і пара років тому ми одружилися. Я став бухгалтером. Не дивно, що я витратив стільки часу у професії.

А син народився, але не вплине на нас фінансово. Зроблено замовлення, щоб чоловік розвивав виробництво. Я не буду занадто довго, але ми все ще в класі. Тільки не так молодий, але хоча б життя гріх скаржаться.

Як я сказав, син одружився. Його подруга, Юлія, нагадує мені про себе двадцять років тому. Він не йде в клуби, зберігає скромність, не витрачає більше на одяг, ніж він повинен. Незважаючи на те, що її сина хотіли б зіпсувати її. Але ні: ми зробимо весільний скромний, ми займемо мінімум гостей, без змагань і тамада. І дайте весільну подорож на рік. Ми будемо знати один одному краще, і ми будемо заробляти наші гроші.

Доброго дня! Тільки син одружився, ви можете піти на прогулянку. Щоб заманити родичам, трохи дратівливих друзів. Коли ми були молодими, ми придбали квартиру, і Дад купили автомобіль для сина. Для бізнесу, звичайно. Просто верхова їзда по місту і лежачи газ є stupid для підлітків.

Я зустрів мій подруга на весілля. Вона проживала цілим життям в с., як виявилося, поруч зі с. Незважаючи на те, що вона тільки 2 роки старше мене, ви ніколи не сказали, що. Побачимо свій одяг: праги, навіть за стандартами міської бідності. Волосся неперевершеного кольору і всіх сортів зламаних. Бабусі окуляри. Вона тільки бракує гаків ...

Але її дочка-в-одному любить її дуже багато. Вона завжди повісила її маму, надягаючи щось краще на її пластині. Ви знаєте, це було дійсно мило. Особливо коли ти дивитися її, не дуже стара жінка, як дитина, коли музика почала грати голосно і раптом. А що робити, весілля для цього і свята з піснями і танцями.

Так, свято пройшов, молодий повільно почав звикнути до нової сторінки свого життя, і мій чоловік і пішов про нашу справу. Зателефонуйте. Мій син на інший кінець телефону сказав, що день народження моєї співачки прийшло. Ювілей, 50. Ми повинні всі піти, або це не так, що ми пов'язані.

Я не хочу, щоб піти на всіх. Знову подивіться на сіре село без асфальту, ліхтарів і нормальних доріг. Винайди теми для розмови, посмішки без багатьох причин. Але зараз це необхідно. Не дивно. В цілому, мій чоловік і я купив простий букет і вийшов з пантелейних наборів сто років тому, що хтось, ймовірно, дав нам на час. Походимо.

Ми зустрілися з флагованим виробником, всі в догляді і з круглими очима. Виявилося, що вона чекала гостей набагато пізніше і тільки для чаю. Молодь приїхали пізніше, очевидно, щоб дати батькам говорити один одному. Спочатку розмова не працює. Людина мовчала і здавалося б, шукати в одній точці. Я пам'ятаю свою молодь, але я не пам'ятаю ніяких позитивних моментів.

Тоді я помітив інтер'єр цього маленького, кам'яного будинку. Ви не вірите. Все було так фітингом, тому акуратним і одночасно практичним, що я навіть втратив нитку розмови на деякий час. Чистий, промивається. Все на своєму місці. Я запросив вас показати мені кухню, ванну, і все було точно таким же: ідеальне замовлення.

Ми почали говорити, що ця любовна жінка, ймовірно, сказав мені своє життя. Як вона підняла дочку, як чоловік залишив їх і все. Не дивлячись на свою роботу вчителем, вона все одно вдається шукати після будинку, вирощувати овочі, пришити і так далі. Як я розумію, вона мала лише час, щоб спати, але енергія все ще була світиться всередині цього чистого чоловіка.

Моя син і донька-в-право тут. Зібрали автомобільні вироби і чим пити, День народження в урочисту фазу. І це було таке задоволення для мене, щоб сидіти разом і дивитися жінку я не знаю і просто слухати її.

Наприкінці вечора, коли всі почали збиратися, я не можу стояти. Я вивів $300 від мого "право в разі" стібка і загорнув його в певну частину паперу. Звичайний білий аркуш, ймовірно з ноутбука. Не було нічого. Не листівка. Я поклав її в одну з поличок в шафі і відправився в передпокій.

Ви думаєте, що я був в стані торкнутися, що ніч? Абсолютно не, навіть близько. Я просто усвідомлю, що мій подарунок відповідачу буде приємно, і вона, безумовно, буде використовувати його мудро. Для мене це не удар мій гаманець. Я зустрілася з такою цікавою людиною. Я ніколи не думав, що я збуджусь про співрозмовника, що живе в маленькому селищі. Що відбувається.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное