Як вибрати гаманець, щоб зберегти гроші в ньому?

Варто пам'ятати, що гроші не переносять дешевих гаманців, оскільки вони здійснюють енергію бідності. Якщо не доступний дорогий елемент, ви можете вибрати власний гаманець в середній вартості. Легко використовувати і виглядати вигідно.

Гроші «не йдуть» в шахбі, розбиті на складках, наповнені всілякими непотрібними, сірими папірами і використовуваними гаманцями, оскільки самореспектування гостей не прагне до потрапляння в розтертий, довгоочікуваний квартиру сердитися по всьому світу.

Займіть висновок: як тільки гаманець втратив свою «коммодність» зовнішній вигляд, його необхідно відключити. Покупка нового будинку за гроші. Виберіть гаманець, в якому будуть лежати рахунки, не згинаючи або натискаючи один одному. Добре, якщо гаманець має велику кількість відсіків і кишень. Це дозволяє зручно розташувати рахунки, картки, купони, токени і так далі. Завжди кладуть банкноти, розподіляючи їх на їх варті: перші великі гроші, потім невеликі.

Щоб залучити гроші, поставте букет з трьох китайських монет у вашому гаманці. Ще один кінчик від feng shui полягає в тому, щоб зберегти невелику картину у вашому гаманці, зображенні пучок винограду, листя м'яти або зеленого чаю: ці фрукти і рослини мають можливість поліпшити грошову удачу власника гаманця. Дуже велика табу для гаманця є прикріпленою фото рідної людини! Проходячи через фото, грошові витрати можуть пошкодити енергію близької людини.

Колір вашого гаманця може вплинути на ваше фінансове благополуччя. Тому слід також вибрати гаманець за кольором відтінків. Найуспішніші – коричневі, чорні, золоті, срібні та жовті кольори. Але з гаманця колір води (синій, блакитний і зелений) гроші «поплавається» з великою швидкістю. Тому такі квіти слід уникати.

Вимкніть гроші, не хвилюючись занадто багато про неплановані витрати. Після цього буде грошовий потік, який забезпечить вам комфорт і свободу. У цьому випадку можна приїхати до допомоги підтверджувачів: «Я магніт за гроші», «мий дохід постійно зростає», «більше грошей, які я витрачаю, чим більше йде мені».

Джерело: /users/155