9
Які хитрості допоможуть вам зрозуміти Viber краще, ніж ваш онуків
Важко уявити наше життя без мобільних телефонів, і, звичайно, без різних додатків для спілкування в Інтернеті. Реальність полягає в тому, що ми друкуємо більше слів, ніж ми скажемо. Найпопулярніші відео бетменй З їх допомогою ми спілкуємося з близькими, ділимося фотографіями, навіть вчителями дитячих садків та викладачами шкіл, передаємо всю інформацію батькам.
р.
Але, наприклад, є ситуації, коли ви надішлемо повідомлення на виворітну особу, і ви відчуваєте незручно. Або ви не хочете інших людей, щоб вам сподобалося. Тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував 10 корисних порад для вас. масаж більш зрозумілий і простий.
Мобільний месенджери Р. Р.
Телеграма
Проксимус
Якщо у вас виникли питання, які ви не знайшли відповіді на статтю, не соромтеся запитати їх у коментарях. Додайте корисну інформацію з друзями в соцмережах!
р.
Але, наприклад, є ситуації, коли ви надішлемо повідомлення на виворітну особу, і ви відчуваєте незручно. Або ви не хочете інших людей, щоб вам сподобалося. Тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував 10 корисних порад для вас. масаж більш зрозумілий і простий.
Мобільний месенджери Р. Р.
- Попмузика
Наприклад, ви працюєте або на зустрічі з іншою особою, і не хочете, щоб хтось бачив повідомлення на екрані телефону. Щоб зробити це, перейдіть на налаштування, виберіть вкладку «Повідомлення» і видаліть кліщ. Зон. - Видалення повідомлень.
Ви відправляєте повідомлення на неправильний чат або випадково знизите посмішку обличчя на батьківщині? Немає проблеми. Натисніть на повідомлення і виберіть «Видалити всюди». - Контакти
На даний момент існує безліч груп, які можна додати, наприклад, туристичні оператори, знижки в магазинах, деякі події. Але ви не хочете дивних людей бачити вашу картину. Для цього перейдіть на налаштування, оберіть вкладку «Приватизація» і видаліть кліщ з пункту «Відобразити мій фото». 7178787812 - Повідомлення співрозмовника
Як правило, ваш співрозмовник побачить, що ви переглядали повідомлення. Якщо ви хочете, щоб він не знав про це, перейдіть до налаштувань, потім до "Приватності" і видаліть кліщ в "Переглянуті". Ви також можете видалити клітку з “В мережі”, тому інші користувачі не знають, якщо ви знаходитесь в Інтернеті і коли ви відвідали. Але уважайте, що скасування цих налаштувань ви самі не побачите інформацію про співрозмовника.
Телеграма
- Видалення повідомлень.
Так само, як і в Viber, ви можете видалити повідомлення так, що співрозмовник не бачить його. Натисніть на повідомлення і виберіть "Записати мені і...". Ви також можете редагувати повідомлення, такі як виправлення помилок. Щоб зробити це, натисніть на повідомлення і виберіть «Редагувати» і залиште його знову після редагування. - Код доступу Ви можете покласти пароль на певні чати, щоб ніхто не міг читати листування. Щоб зробити це, просто перейдіть на налаштування і виберіть вкладку з відповідним ім'ям.
591980 - Пошук повідомлення
Наприклад, ви хочете знайти важливу інформацію або підтвердити ваші слова. Для того, щоб не захопити всю історію протягом тривалого часу і нудно, просто введіть слово або фразу в поле пошуку.
Проксимус
- Увімкніть відображення декількох чатів
Якщо ви спілкуєтесь з кількома співрозмовниками одночасно, але перемикання між вікнами не дуже зручно для вас, ви можете відкрити кілька вікон неподалік: просто перейдіть до меню Перегляд - Компактний режим перегляду. Для повернення в стандартний вид Skype натисніть кнопку Вид – Показати в одному вікні. - Нова лінія
Повідомлень в Skype приходять після натискання Enter. Коли потрібно запустити новий рядок, він автоматично переходить до початку наступного повідомлення. Щоб ввести нову лінію в поточному повідомленні, скористайтеся комбінації Shift + Enter. - Налаштування шрифтів.
За замовчуванням, тексти в Скайпу вводять з 8-им штифтом, який некомфортний для читання з поганим баченням. Ви можете змінити розмір шрифту наступним чином: "Tools" - "Налаштування" - "Чата та SMS" - "Візуальний дизайн" - "Змінити шрифт".
Якщо у вас виникли питання, які ви не знайшли відповіді на статтю, не соромтеся запитати їх у коментарях. Додайте корисну інформацію з друзями в соцмережах!
Я спробував невдало вилікувати виразку протягом 10 років, але після вивчення цього рецепта я позбавлявся від нього протягом двох тижнів. Просто мікс...
Сая Да: «Особливити любов чоловіка для життя, потрібно ...»