Як переконувати дітей, щоб приїхати додому частіше, тому що батько і мати дуже нудно

Як багато любові, догляду та батьківського тепла діти отримують, поки вони все ще в батьківському гнізді! З'єднання найближчих людей є настільки великим і міцним, що здається, що це завжди буде так. На жаль, діти виростають і відходять. Слова матері дорослої дочки життя «О, що мій батько, і я підняв тебе, не схожий на це...» Якщо вам подобається, вся палітра почуттів і ненаповнених снів.

Що про вирощену дочку? Читачі, суддя для себе! Кожен має свою правду. Але чи можуть всі дії виправдані?

Слова матері дорослої дочки Марина Павловна має три дітей, які вже давно виросли і залишили батьківське гніздо. Найдовші та сім’ї живуть за кордоном. Коли я був молодий, я ніколи не бачив його знову. Просто фото, листи та листівки на свята. Жінка продовжує все ретельно і часто, особливо на довгих зимових вечорів, репродукції.

«Сон, пропущений з батьком для вас, прийде принаймні один раз, і з дочкою-в-правом-грудами були введені ...», пише матір. Він має своє життя.

Середина - Полінушка - одружена з військовим чоловіком. Все в містах і містечках їздити і блукає. Вони мають одну дочку, іноді приходять відвідати, але дуже рідко і коротко. Марина Павловна дуже поважна сина-правила, Сан-Санич, вони щасливі разом для середньої дочки, добре оселилися в житті. Коли він приїжджає, він бачить очі, що світиться з щастям. Так все добре в сім'ї, тому душа заспокоїться її.

Але наймолодші — Людмила — все одно. Натюрморт в с., вона одружена, але після народження сина Андрюша, родинне життя не відпрацювало, вони відокремили від свого чоловіка. Вона підійшла до слова матері дорослої дочки: «Діти до міста». Чому сидять в с.? Тексти пісень, а це означає: І ви все ще молодий і красивий, ви повинні зробити речі краще. Ліуда вирушила в місто, навчалася як швачка і отримала роботу в швейній заводі, потім взяла її онука.

«У місті він буде краще, є школа поруч і різні клуби – не нудно, - сказав дочка, збираючи сина, і він скручував свою величну спідницю і тихо кричав. Хто є матір'ю, яка може перетинати...

Поза «Ложки» «Я не можу продовжувати жити, як це, моя душа заспокоїлася, мені потрібно відвідати Людичку. й

Моя діда також планувала піти, але неприємності, що він став хворим на кінець літа.

Завантажені великі пакети та пакети з гостями з села. На поїзді знаходилися сонце, як Іван Васильович. Так, вона буде трохи важко на ній з сумкою, як це, але куди піти.

За майже добу Марина Павловна була їзда в фаршированій перевезенні сидру. Вона кладеться на нижній стороні полиці і уявляв, як її дочка і онука приїжджати і повісити її. Ці думки і мрії програють душу уздовж способу. Андрюшка, ймовірно, виріс, розтягував.

«Мом, чому не ви сказали мені заздалегідь?» Ви можете назвати мене, але я повинен взяти день від роботи, забрати дитину з школи, потім піти в продуктовий магазин. Весь день, як кальмар у колеса, як тільки я отримав вашу телеграму. й

GettyImages: Я так шкода, мед, я хотів здивувати вас! Я послав телеграму старомодним способом. Ви знаєте, що з'єднання в нашому селищі не завжди там, роз'ясувавши мами, прогулявшись від зупинки.

«Чи не говориш? Якщо що не сталося? Як зробити Дад?

«Так, все добре, злегка підвіконня, буває до нього восени. І ми все ще в хорошому здоров'ї.

Двері в квартиру відкрився Андрієм, онуком. Бог, вирощений роками. Його плечі були широкі, як діда. І руки.

«Привіт онука!» його бабуся захопив його щільно.

"Окай, б," - хлопчик швидко вийшов з рук і почав дивитися на бабуся.

Діалоги, або Якими словами матері дорослої дочки вирушили в серце «Чому не зустрілися мене з шляху, ледь перетягували мішки з гостями і вашими простими речами», - Марина Павловна дуже дивилася на дочку.

р.

GettyImages: Ну, що ви готові. Я варив борщ і обсмажив котлети. Не порожній стіл, щоб познайомитися з матір'ю. й

Ну, борщ так борщ. Через кілька хвилин, жінка потіла в телефон чоловікові: «Це океї!» Ми зустрілися, ми допомогли! Не хвилюйтеся, тут ми сидимо на столі, дочка варена вечеря, смачно. Привітання!

Коли вони сіли на столі, Luda заливається борщ на пластинах і просять: «Мама, ти хочеш одного зубця або двох?й

Марина Павловна була голодним на дорозі, щоб вона була їсти всі три, але вона виглядала на дочку і сказала: «Ви кладемо на стіл, зайдемо себе. й

На блюдо було п'ять дрібних котлет. Все, що ви повинні знати. Жінка досягла другого, а третій не брав – незручний. Я пам'ятаю, як я завжди приготував багато для дітей, особливо для відпочинку (вся чаша ріжучих) їсти повноцінно. І тут ... можливо, дочка з фінансами є футилією, можливо, ми повинні допомогти з грошима, тому що заощадження невеликі. Він і його бабуся будуть насичені цього року.

Потім прогулявся всі номери. На всій стіні є свіжі реконструкція, нові меблі, телевізор в залі. У онуку є маленька кімната, але затишна, все в ній доступна.

2255877

Поза «Ложки» Першими натяками, які мами є додаткова «Мама, як довго ви перебуваєте з нами?» попросила Люда, миття посуду на кухні.

"Що ти не щасливий? Як тільки прибули, і коли я залишаю вас зацікавити? ?

«Це просто те, що квитки зараз щільно. Вам потрібно взяти його прямо, інакше вам доведеться знову взяти місце на тротуар і навіть в кінці автомобіля. Ти, мама, подарую мені свій паспорт, я піду до залізничного вокзалу завтра. Таким чином, що цей випадок не повинен бути виведений в довгий ящик. й

Марина Павловна прокручувала її плечі, добре, це спосіб це повинно бути. Вона провела вечір в компанії онука, подивіться на фото, а потім - відео з шкільних ранок. Щасливий для Андрія, розумний хлопець росте, розумний. О, це пікантна діда не буде бачити її, ми повинні попросити його підписати картину.

Рішення GettyImages для виходу з Так це кілька днів. Кожна ніч, відносини і спілкування стали холодніше. онука почала заблокувати себе в кімнаті частіше, роблячи уроки, або навіть бігти до сусідів, щоб грати в консоль. А Люда знаходився з роботи, потім зустрілася з друзями ввечері. Я прийшов, зняв свої черевики і пішов на ліжко прямо.

Марина Павловна була нудна з простою теплою людиною і турботами. Не про те, як вона уявляла зустріч своєї дочки, о, неправильно. Вона покликала чоловіка і пішов, щоб зібрати деякі її речі. Я почула розмову між дочкою і сином.

«Мама, коли прийде Дядько Юра?» Він пообіцяв взяти мене на футбол.

"Сон, мій син, мій бабуся буде залишити," відповів Луда.

"Коли бабить!"

Я не слухав, сльози прийшли на очі. Проведення на стіну і з іншого боку до серця, вона введена в приміщення. Вона швидко запакувала її речі, кладуть на неї пальто і вже стояв на двері, коли її дочка вийшла в передпокій.

GettyImages: Де ви їдете в ніч? Поїзд завтра вночі.

«Примітка, я змінив квиток. О, мій дорогий, це не те, як мій батько і я підняв вас. Я не скажу йому нічого, або він почне турбуватися. Дякую за фотографії, він запитав все, він хоче бачити його грандіозним. Доброго дня!

Ввімкніть і приводіть добре. Місце нормальне, не боковитий, і на цю дочку дякую. Я сидю на вокзалі вночі, загорнувшись в старому шалі. На нічному поїзді жінка виглядала вікна і думала, як швидко життя летилося, всі ці роки. І як він і батько не потрібні дорослим дітям, але як багато любові, турботи і батьківського тепла інвестували в них.

«Хелло, Мариночка, як ти там?» попросила чоловіка, зустрічав його на станції. Я не знайшов місця для себе, я пропустив себе так, що я втратив вагу!

Марина Павловна захопила його і посміхнула. Поки хтось чекав, хтось все ще потребує.

р.

GettyImages від редакції Як вам подобається цей сюжет? Тексти пісень, а це означає: Ми віримо, що я не залишив вас байдужим. Але скажи мені, що ти на тебе? Дочка, яка має право на конфіденційність та простір? Або на боці Марини Павловни, які, з емоційною трепідацією і теплою десь наївно, але щиро уявили чергову картину зустрічі з її молодшою дочкою? Залишити коментар

Фото на попередній перегляд і в статті