Історія матері-в-право, який проштовхував її онука на два тижні і спрощено, що вона не підняла йому правильно

Невеликий бабуся - це благословення для кожного бабуся. Тільки відносини з дітьми безпосередньо залежать від того, чи вдасться відвідати онуків. Що може статися в житті, і вона дуже щаслива для тих, хто може попросити допомогу від батьків. Сьогодні ми покажемо історію читача, який виглядав після свого онука протягом двох тижнів, не за правилами батьків.

Історія матері-в-право, який проштовхував її онука на два тижні і спрощено, що вона не підняла йому правильно р.

Увечері мій син назвав мене. Він сказав, що Руслана, мій дочка-в-право, відійшов від швидкої допомоги, і ніхто не залишить дитину. На шляху до лікарні мій син приніс семимісячний онук до мого дому з словами: «Допомогти, ніхто не може допомогти». Природно, я погодився. Моя зв'язка з дочкою-в-головою не закривається, але не поганий.

Історія матері-в-право, який проштовхував її онука на два тижні і спрощено, що вона не підняла йому правильно

Моя онука була єдиною, яка тримала мене від свого народження. Я неодноразово пропоную допомогу молодим батькам: що може допомогти, я кажу, за допомогою кулінарної допомоги? Вони не хочуть, тому я припинив нав'язування. Останній раз я бачив Гліб, мій онук, був на початку весни. Руся - дівчина з важким характером. Тим не менш, коли всі сказали, щоб зупинитися в домашніх умовах, вона підшлунала про миття будинку з відбілювачем. Я ніколи не пішов до них. Я назвав пару разів, але вони відмовилися.

Так привезли мені онуки з усіма речами: одяг, баночки, іграшки. Коля - сказав він: "Не кладемо м'яч і перейдіть." Руся кладе сина, щоб спати, як це - насоси на фітнес м'яч, інакше він не падає. Я сказав, що немає часу для цього нещастя, нехай він йде до своєї дружини, тому ми будемо керувати. Я приймав пару днів відпустки на роботу в цей ранок за свій рахунок, пояснив все, вони пішли зустрітися з мною. й

Моя донька-в-правила мене п'ять днів пізніше, щоб побачити, як дитина робив: Уві сні? Як годувати його? - і десятки більше питань від грішної мами. Я заспокоїв її вниз, я сказав, що це було океї. Перший ніч був міцним, але ми це робили. У онуку знялися так, що сусіди побігли, але потім усвідомили, що маленька дитина, і закінчували. На третій ночей дитина закохнула. Я повертаю його на спинці, захоплю його, і він спить.

Моя донька-в-право не вірила, що я можу поставити дитину до ліжка без кульок. Я не купила дитячу їжу з магазину, варила все в домашніх умовах. Овочі та фруктові пюре набагато здоровіше, коли вони свіжі.

В результаті я подарував мені онуку на два тижні, і дочка-в-завдяки не тільки не казали подяку вам, але зробив скандал. Не про що я шукаю після малюка. На жаль, дитина вже під впливом стресу, і я надав мої методи в невірний час. Тепер я не дозволяв бачити мій онук. Але я впевнений, що я зробив право. Не потрібно від запліднення, щоб увімкнути змії дитини. Ви краще слухайте мене. й

Хто правий в цій ситуації і хто блюм важко сказати. Чи поганий, що бабуся погодився залишитися з онуком? І хто хоче не підняти дитину як батьки?