Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

Історично, ті, хто писати і говорити російською мовою, мають більшість проблем з комами і дієсловами. Це другий ми будемо говорити про сьогодні. Є ряд дієсловів, які люди використовують майже щодня, але насправді такі слова просто не існують. Сьогодні ми обговорюємо найбільш популярні випадки.

Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" покаже вам лацінаАсоціюється з придуманими дієсловами, які з'явилися помилковими.

Помилки Verb
  1. Будиночки.
    Почнемо з болем. Це непристойний дієслово вводить багато, і позбавлення від нього не так легко. Але ми ще повинні спробувати. Ви не можете використовувати слово «Дружба» без префіксів. Є дієслова “місце”, “приблизно”, але без префіксів таке слово не існує. Вам просто потрібно пам'ятати і використовувати прекрасне дієслово «закласти», наприклад, «закласти плитку». Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея
  2. Увійти
    Ця похибка пов’язана з розумним дієсловом «го», що в деяких похідних з’являється літера «я», наприклад, «ком». Так починається незламне задоволення, коли люди скрізь починають вставляти нещастяну «я» і писати: «коме», «коме», «коме». По суті, «я» існує тільки в початковій формі слова «коме», а в іншому зникне. «Так прийде нам», «хай прийде». Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою р.

ДепозитФотогалерея
  3. Прогулянка.
    Це дієслово часто використовується для того, щоб "зробити рух". Проста помилка від виступу дітей, що пережили у доросле мовлення. Ми пропонуємо вам справу з цим дієсловом один раз і назавжди. Так, дієслово «як» має два сенси: ходьба за деякий час (походив по парку і повернулася назад) і подобалось, що хтось (дочка виглядала мамою). У грі дошки це дієслово звучить недорогим, тому краще сказати «Я зробив рух», «Я вже пішов». Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея
  4. Я буду.
    Звуки смішні і не на всіх перемогах, правда? Точно, тому що немає такого дієслова. Якщо ви хочете сказати, що ви маєте намір виграти в деяких протистоянках, краще сказати «Я буду перемагати» або «Я буду перемагати». Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою р.

ДепозитФотогалерея
  5. Виграл.
    І знову, що нещастя "і". Не потрібно тут знову. Помилку виникає, коли ми швидко промовляємо це слово, можна почути «виграти», але в письмовій формі це не можна використовувати. Вам потрібно сказати “він” і нічого іншого! Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея
  6. Вгору
    Ви не повинні ставити будь-який, це погане слово. Це дієслово все ще входить в словники, але тільки з приміткою про загальну мову. Так не варто сказати. І огірки на дачі, і дітей на колінах і гостей на столі повинні бути «рослий», але не «рослий». Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея
  7. Конвінцований або персуатований.
    Це досить добре. спадщинаЦе той самий сюжет, як виграш. Такі дієслова, до речі, досить багато: переконувати, виграти, відчувати, дивувати та інші. Росентхал називає їх «недостатнім» оскільки вони обмежені у формуванні особистих форм. У слово, в цьому випадку не можна сказати, тут потрібно використовувати дескриптивну конструкцію: «Я можу переконувати», наприклад. Історія така ж з іншими дієсловами. Як навчитися правильно використовувати дієслова російською мовою

ДепозитФотогалерея

Ви знайдете будь-які знайомі дієслова? Забудьте про них і не використовуйте їх знову. Достаток дієслова російською мовою досить.

Раніше ми пояснили, як правильно використовувати слова і уникати надмірності мови. Це буде корисно, якщо ви дійсно хочете дізнатися правильно!

Не боляче бачити наш вибір слів про їжу, в якому краще не робити помилки.