Цитати з відомого фізіолога

Жити живих російських фізіологів навчили людину як ретельно, як Наталя Бехтерєва – всесвітньо відомий вчений, академік і онука не менш відомого фізіолога, психіатра і невропатолога Володимира Михайловича Бехтерєва.

академік Бехтерєва Вона вірила, що людський мозок був живим і знає більше про лабіринти думки, ніж будь-який інший. Він завжди хотів шукати кордон, щоб піти де ніхто не був, зрозуміти, в кінці, що робить людину людиною. Вона, здається, досягла успіху.

ДепозитФотогалерея

"Сайт" Відзначає кращі котирування фізіолога Наталія Бехтерова, після читання якого багато впаде до місця. Сильне слово може вилікувати не гірше наркотиків!

Бетерєва Наталія Петрівна
  1. Я часто думаю, що мозок, якби це було окреме тіло, якби це було б бути. Мозок захищає себе від розриву негативних емоцій. Коли я зрозумів це, я відчув, як я знайшов перлина.
  2. «Фактор, який найчастіше і значно впливає на стан мозку здорової людини. Виготовлений баланс емоцій, розумна гордість і наполегливість є найважливішими умовами для повноцінної реалізації таланту. й

ДепозитФотогалерея
  3. «Чи не забирають все зовнішніми. З віком людська душа поступово звільняється від кришки і з'являється в первісній формі. Більше не потрібно подобатися або грати в ігри. Ви можете бути самі, сказати, що ви думаєте і як ви відчуваєте. Нарешті, ви усвідомлюєте, що щастя є те, що ви можете поділитися з іншими прямо зараз, щось крихітне, крихке і жахливо важливо - зріз кращих волосся для дорогого друга, теплий автограф на подарунковій книзі або десятці смакових тортів з французького кондитерського магазину.

й
  4. Як правило, сказав, що у нас є лише 5-7 відсотків клітин мозку. Особисто, на підставі моїх досліджень я повинен вірити, що майже всі 100% працюють у творчій, розумній людині, але не один раз, але як світильники гірлянди ялинки - в свою чергу, в групах, візерунки.

5. «У емоційних розладах, прогулянках, різних видах моторної діяльності дуже добре. Що може плавання, рух у воді до людини? Після очищення води ви стаєте різною особою. й
  6. «Якщо люди були здоровими і, не скажуть, рідше вражають або перезбуджуються проблемами, творчість людства значно збільшиться. Особливо зараз, в фазі збільшення потоку інформації. й

ДепозитФотогалерея
  7. «Я припустимо, що думка існує окремо від головного мозку, і це тільки забирає його від простору і читає його. Ми бачимо, що ми не можемо пояснити. Я зустрівся з Ванга - прочитав минуле, побачили майбутнє. Згідно з Болгарською академією наук, кількість її прогнозів настали на 80%. Як це зробити?
  8. «Діти таємницю мозку – сни. Чи може мозок влаштувати себе так, щоб не спати? Я думаю так. Наприклад, дельфіни сну в свою чергу зліва і праві півкулі. Що може пояснити «свіжі з продовженням» та аналогічні коефіцієнти? Повідомляємо, що це не перший раз, коли ви мрієте про дуже гарне, але незнайоме місце, наприклад, місто. Імовірно, в мозку утворюються «сірих міст» снів під впливом книг, кіно, стають постійним місцем снів. Ми намальовані на щось ще не досвідчене, але дуже добре. Чи варто пророкувати мрії, які отримують інформацію з-за кордону, напою майбутнього, або збігом? Я собі два тижні до заходу з усіма деталями, які побачили уві сні, відправлення моєї матері.

ДепозитФотогалерея
  9. «З супер-таськом, людське існування безглузде. Тварини народжуються, відроджуються нові покоління, потім функція розмноження відроджує і закінчується життя. І ми не залишаємо, поки ми маємо мету - почекати онуків і онуків, писати книгу, побачити світ. Старий вік не існує і нічого не закінчується до тих пір, поки ви хочете. й
  10. «З’ясуйте, що коли хтось говорить: «Знайди весь досвід, я став абсолютно різним», – він абсолютно правий – всі роботи мозку були перебудовані, навіть деякі центри переїхали». Ми бачимо, як люди думають, як окремі активні клітинки флеш-світильники, але ще не декодували код мислення і не здатні читати з картини на екрані, що ви думаєте. Може бути, ми ніколи не розшифровуємо його.

й
    1201645

11. «Всі люди бояться вмирання. Вони кажуть, що страх очікування набагато гірше кінця. Це не кінець, який страшний, але його підхід. Я не боїться.
  12. Я завжди хотів шукати кордон, щоб піти де ніхто не був, щоб зрозуміти, що робить людину людиною.

ДепозитФотогалерея
  13. Ви знаєте, що у вас є детектор помилок у вашому мозку весь час? Нагадуємо, що ви не вимкнете світло у ванній кімнаті, звертає увагу на некоректне вираз «блакитна стрічка» і запрошує інші частини головного мозку для його аналізу. Стрічка блакитна, але що лежить за помилкою - праска, недбалість або недбалість швидкого мовлення, зраджує збудливість? Ви повинні знати і розуміти не одне, але багато планів.

й
  14. «Ми боїмося з життям, мисленням, що ми отримаємо приз, купуємо квартиру, автомобіль, перемагаємо позицію – потім будемо задоволені! І пам'ятаєте назавжди ще: як юна і здивована дад грає на фортепіано старий waltz “Autumn Dream”, і ви – спінінг, спінінг на музику, як лист в вітрі.

Фізіологія мозку До якого Наталія Бехтерєва присвятила її всьому житті. По-перше, перш ніж вийти на інший світ, академік Бехтерєва опублікував наукову роботу «Smart Live Long», ідеї якого варто прочитати всім, хто хоче жити довго і процвітати.

Якщо вам сподобався наш натхненний матеріал на основі думок видатного дослідника Наталії Бехтерєва, не забудьте поділитися інформацією з друзями.