9
Цитати Йозефа Бродського
Йосип Олександрович Бродський — російський поет, есеїст, драматург, перекладач, лауреат Нобелівської премії у літературі 1987, поет-лауреат США в 1991-1992 рр. Поемс писав переважно російською мовою, есе - англійською. У житті він мав би витримати багато: непорозуміння, зрада, переслідування, вимушене поділ, вигнання. Про те, що тисячі мовчать.
«Я був строгим суддею, дуже вимогливим другом. А жінки були божевільні про нього, сказав Баришніков. Редакція "Сайт" Я вирішив згадати слова талановитого поета минулого століття про життя, любов і дружбу.
Бродські котирування
Йосип Бродський пішов з нами як спадщина багатьох віршів і говорить про життя. Влітку, мабуть, найбільш актуальні з них – про море.
Коли так багато
А особливо лайф.
Не чекайте підтримки,
Отримайте на поїзді, отримайте море.
Ми хочемо, щоб кожен бажаючий взяти квиток і землю на море. Ми також поділилися знаками Еріха Відма раніше.
Скажіть нам у коментарях, які вам подобається поет. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!
«Я був строгим суддею, дуже вимогливим другом. А жінки були божевільні про нього, сказав Баришніков. Редакція "Сайт" Я вирішив згадати слова талановитого поета минулого століття про життя, любов і дружбу.
Бродські котирування
- Якщо ви обираєте щось, що приваблює інших, це означає певну вразливість смаку.
- Світ не може бути збережений, але індивід завжди може бути збережений.
ДепозитФотогалерея - «Я радий, що є більш нездатними дистанціями світу, ніж між вами і мною. й
- «Людина – сума його дій. Єдине право – доброта.»
ДепозитФотогалерея - «Це лише два дуже цікаві теми, гідні серйозного розгляду: gosip і метафізика. й
- Втрата незалежності значно гірше, ніж втрата невинності.
ДепозитФотогалерея - «Я не можу сказати, що я не можу жити без тебе, бо я живу. й
- «Не біжить! Будьте, що інші не були."
ДепозитФотогалерея - «Також, незважаючи на потерпілий статус. Незалежно від того, як відірвати вашу ситуацію може бути, намагатися не відлякувати її на зовнішніх силах: історія, держава, переваги, раси, батьки, місяць фаза, дитинство, несвоєчасна посадка на горщик і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
- Життя просто: ви просто повинні розуміти, що є люди, які краще, ніж ви.
ДепозитФотогалерея
Йосип Бродський пішов з нами як спадщина багатьох віршів і говорить про життя. Влітку, мабуть, найбільш актуальні з них – про море.
Коли так багато
А особливо лайф.
Не чекайте підтримки,
Отримайте на поїзді, отримайте море.
Ми хочемо, щоб кожен бажаючий взяти квиток і землю на море. Ми також поділилися знаками Еріха Відма раніше.
Скажіть нам у коментарях, які вам подобається поет. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!