6 команд Джозефа Бродського, які кожен повинен прочитати

Кілька простих порад Йозефа Бродського, які кожен повинен читати, щоб зробити ваше життя трохи краще

Відомий виступ Йозефа Бродського на стадіоні у грудні 1988 року перед випускниками Університету Мічигана. У той час критики та інші інтелектуальні люди вважають її «неприйнятним», «політично невірним», а деякі люди змогли побачити навіть рацизмом. Але Бродський виходить за межі преюдії, часу і простору.

«Знайди, що ви прочуєте просто як поради з вершини декількох айсбергів, якщо ви будете, не Mount Sinai. Ігноруйте їх, якщо вам подобається, запитайте їх, якщо необхідно, забути їх, якщо ви не можете інакше: немає нічого обов'язкового для них. Якщо вам потрібна будь-яка з них зараз або в майбутньому, я буду щасливим. Якщо ні, мій гнів не захопить вас. й

1,1 км Зосередок на точності вашої мови
Поспішайте розширити свій словниковий запас і лікувати його, як ви лікуєте свій банківський рахунок. Зверніть увагу на це і намагайтеся збільшити дивіденди.

Мета тут не сприятиме розвитку спальні або професійного успіху, а не перетворювати вас в світські nerds. Мета полягає в тому, щоб висловити себе максимально і максимально точно. Коротко, мета – Ваш баланс. Для накопичення неспроможних і неспішних може призвести до неврозу.

Щоб уникнути цього, вам не доведеться перетворюватися в буксир. Ви просто повинні купити словник і читати його щодня, а іноді навіть книги поезії. Вартість книг менше одного відвідування психіатр.

2,2 км Намагайтеся бути батьками.
Якщо це звучить занадто багато, як “Для вашого батька і вашої матері”, я апологізую. Я просто хочу сказати: спробуйте не переповнювати проти них, за всю ймовірність, що вони загинуть перед вами, так що ви можете запасти себе принаймні, це джерело провини, якщо не затирати.

I-I-I-I-I-I-I-I-I Віддаленість така, що ви не можете пропустити.

3. У Не варто покладатися на політики
Не так багато тому, що вони несправедливі, як часто справа, але через масштаби їх роботи, що занадто великий навіть для кращих серед них. Вони можуть зменшити соціальне зло дещо, але не стирають його. Незалежно від того, як суттєве поліпшення може бути, завжди буде етичним недбалим, тому що завжди будуть ті — принаймні одна людина — хто не зможе скористатися ним.

Світ недосконалий. Золотий вік ніколи не був і ніколи не буде. У світлі цього – або досить в темряві – вам доведеться спиратися на власне приготування їжі, що полягає в правилі світу самостійно. Але навіть під власним тортом ви повинні підготуватися до того, що ви, ймовірно, смакуєте як вдячність і розчарування.

4. У Спробуйте бути модним.
У нас дуже багато, і дуже скоро буде багато. Це сходження на місце під сонцем обов'язково за рахунок інших. Так само, як ви повинні крокувати на ножиці, не означає, що ви повинні стояти на плечі. Якщо ви хочете бути багатими або відомими, або обидва, в хорошій годині, не дайте їй все.

Завжди пам'ятайте, що завжди хтось поруч з вами – ваш сусід. Не один просить тебе любити його, але намагатися не турбувати його занадто багато або боляче його. У найгіршому, намагатися пам'ятати, як далеко від зірок, від глибини Всесвіту, можливо, з протилежного кінця Всесвіту, прийшов запит не робити так, а також ідея любити свого сусіда самостійно. Здавалося б дізнатися більше про появу і самотності, ніж ви робите; для них очі бажання.

5. Умань Уникайте призначити потерпілий статус.
Незалежно від того, як відірвати ситуацію, намагатися не відлякувати її на зовнішніх силах: історія, держава, переваги, раси, батьки, фаза місяця, дитинства, безчасно посадка на горщику - меню велика і нудна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

В цілому, намагатися поважати життя не тільки за своїх чарівних, але і за свої труднощі. Вони є частиною гри, і добре про них, що вони не обманюють. Коли ви перебуваєте в розпаді або на межі розпаду, коли ви перебуваєте в неприємності або складності, пам'ятайте, що життя говорить вам в іншій мові, вона добре знає.

6. Жнівень Побачити
У світі немає хорошої репутації. Не дуже гарне місце, як ви скоро виявите, і я сумніваюся, що це буде набагато приємніше, коли ви залишаєте.

Однак це єдиний світ, доступний: немає альтернативи, і якщо є, немає гарантії, що це буде набагато краще, ніж це. Так не варто звертати увагу на тих, хто намагається зробити ваше життя недійсним. Є багато, як на офіційних позиціях, так і на самоналаштуванні.

Які ваші рекламні оголошення набувають свого значення або значення від того, як ви реагуєте на неї. Так поспішайте через або поставте їх, якщо вони були жовтими і не червоними. Це врятує ваші клітини мозку від нездатного хвилювання. І, можливо, ви навіть можете зберегти ці ідіоти від себе, для проспекту забутого коротше, ніж перспектива прощення. Переключити канал: Ви не можете зупинити мовлення цієї мережі, але ви можете принаймні зменшити її рейтинг.