694
11 порад у складному моменті від Йозефа Бродського
Важко назвати світогляд Йозефа Бродського оптимістичною, але великий поет, філософ і провокатор добре знали, що складні ситуації в житті можуть і повинні бути воюті.
Веб-сайт Зібрав лекції, інтерв’ю та твори письменника, які допоможуть повернутися до світла в непростий момент.
Життя простоВи просто повинні розуміти, що є люди, які краще, ніж ви. Це робить життя набагато простіше. Втратити свою незалежність гірше, ніж втратити невинність. Незалежно від того, як відірвати ситуацію, намагатися не відлякати зовнішніх сил.: історія, держава, відмінність, раса, батьки, місячна фаза, дитинства, безчасно посадка горщика і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У світі не можна зберігати, але індивід завжди може бути збережений. Не варто звертати увагу на тих, хто намагається зробити своє життя нездатним.й Є багато, як на офіційних позиціях, так і на самоналаштуванні. Якщо ви не можете позбутися від них, забути про них негайно. Кращий захист від зла - екстремальний індивідізм.Оригінальне мислення, рівновага, навіть - якщо вам подобається - ексцентричність. Це, що не може бути підроблений, відіграний, імітований; щось, що навіть не може робити вигорання. Лонелість вчить сутність речей, за їхню сутність також самотність. В моєму житті, в моїй поведінці, я завжди приступив від того, що це відбувається.й Потрібно, якщо граматично такий час існує, все буде більше або менше впаде в місце. Люди прийшли з віку, коли вони були правими. Для цього дуже багато слабких людей. Єдине право є добротою. Від зла, від гніву, від ненависті – нехай їх називають правою – ніхто не перемагає. Умови проживання занадто важко ускладнити. Я знаю від досвіду Чим менша інформація вашого мозку отримує, тим більше ваших уявних робіт.й Не бійтеся! Тексти пісень, а це означає: Будьте, що інші не були.
через adme.ru