Цитати Джорджа Данила

Ми написав з чуйним, що 4 квітня геніальний режисер Георгія Данилія. Його фільми: «Афонія», «Міміно», «Я ходию по Москві» заслужено вважаються класиками радянського кінематографу і вже давно розібралися на котирування. Георгій Миколаївич був не тільки чудовим режисером, але й талановитим сценаристом і письменником. А також дізнався, як гуморно пов'язаний з різними життєвими проблемами.

Редакція "Сайт" Вирішити життя і робота Георга Данила, яка в наш час дуже актуальна.

Георг Данилія
  1. «Я кохаю і любила. Я пішов, і вони залишили мене. Все, що я можу сказати про своє життя. й
  2. «Я зустрілася з родами і траєкторами. Але всі вони щільно зафіксовані в сміттєвій пам'яті, а їх запис в мої спогади категорично заборонено. й
  3. «Жінки завжди жінки, вони не діляться на старий і молодий».

4. «Мій найсвіжіші пам'яті - світле вікно кухні з матір'ю за ним. й
  5. На щастя, я швидко зрозумів, що якщо я збираюся стріляти за успіхом, я ніколи не збираю нічого. Ви повинні стріляти, що вам подобається, а потім ви не будете сором'язливі. й
  6. «Вставити смарт-лінії з значенням – відразу стає нудним».

7. «Життя не є скриптом. Ви не можете переписати його. Поганий!
  8. У старому віці все виглядає як бінокулярні: чим далі, тим краще.
  9. "Всі люди добре, вони просто дійсно погано."

10. "Для людей, є танець."
  11. «Дві дороги в житті, які, якщо ви проїжджаєте, ви ніколи не повернетеся до. й
  12. «Не перестає робити одну ступеню після іншого. Якщо це навмисно знищує власну планету. І п'ятдесят років відтепер, якщо людство вижити, Kin-dza-dza залишиться актуальним. Бо ідіозія вічна, вона народилася з людиною.»

13. «Я ніколи не зробив комедію. Моє кіно скаже комедія, бо вони дали більше кіно в комедії.
  14. «Все символ у моїх фільмах має риси, які у мене є. й
  15. Коли я там, я хочу, хто хотів би читати мої книги і сказати, "Кіт пішов і посмішка все ще там".

Георгій Данелья мав дивовижну команду слова і написав кілька книг, в яких він дефтолі вдалося поєднувати тонкий гумор, любов миру і безмежної мудрості. Він зробив багато шикарних фільмів, а також славляться талановитими акторами. Його життєвий шлях дуже цікавий і насичений подіями.

Ми також поділилися цитатами з Йозефа Бродського.

Повідомте нам у коментарях, що фільм Джорджа Данелія вам подобається дивитися. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!