Читати повністю.

Наші найкращі статті про великі письменники 2013 року Читання, можливо, єдиний вид залежності, який може бути викликаний корисним для людини. Ми вВеб-сайт Ми любимо читати і вірити, що любов книг є природним, як дихання.

Доля кожного з них цікава і незвичайна, а також історії, які вони створили. У наших матеріалах ми поділимося з вами найбільш «відомими», які ми керуємо знаннями про відомих письменників та їх книг. Сьогодні ми публікуємо рецензію на десять статей, які ми і наші читачі, як найбільш в минулому році.

Пост адорації МаяковськогоСеред росіян я відчуваю російську, серед грузинських я відчуваю Грузинську. "І серед фольців?" "Це мій перший раз серед фольців."

Владимир Маяковський пролетив у поезія зі своїм високим титом, рішучим ґайтом, «багатим серцем», хвилюванням, незадоволеністю, тривожністю, з його виступом, басом, жестом, з близькими і знайомими. Він був бразен, небезпечний і грубий, але одночасно він був дуже вразливою людиною. Він був першим, хто не сказав війни, а через рік він занурився на хвалі Жовтої революції. Ця стаття містить дивовижні історії від життя дивовижної людини.

Повідомлення про пам'ять Довлатов«Чому мені подобається: хто я? Є вчений, американський, водій, єврей, іммігрантів. І ви повинні попросити себе весь час: Чи не я?

Габаритний зображення

Сергій Довлатов є одним з найпопулярніших і прочитаних російських письменників кінця XX – початку XXI ст. Художня думка Сергія Донатовича проста і благородна: розповісти, як живуть дивні люди або сміхаються неоднозначно сумно або сміятися. У своїх книгах немає правих людей, тому що їх немає Автор знає, що небо і пекло знаходяться в нас.

Кращі котирування Remarque«Нехай людина віддає, він міцний, ніж його долі. й

Доля геніального письменника Юрія Ремарка не була простою: як багато однолітків, він, будучи ще молодий чоловік, пішов на фронт, де він тяжко поранений. Тексти пісень, а це означає: Його рукописи були спалені нацами, і його любов був болючим і болючим. Книги, які залишили на людей, засновані на живих почуттях і образах, які відбувалися перед очима і живим у своєму серці.

Свята циніка Курт ВоннегутЯкщо ви серйозно хочете розчарувати своїх батьків, а душа не лежить йти*сюжет, йти до мистецтва.

«Я пишу з 1949 року. Я впевнений. Я не маю історії про літературу, які корисні для інших. Коли я пишу, я просто стати себе. І я шість футів два дюйми заввишки, я зважаю близько двохсот фунтів, я рухаю розумно, але я плавлю добре. Ось все це тимчасово орендовані тушки і письмові книжки. Я красива в воді.

Лев Толстий«Я знаю, що тільки два справжні нещастя в житті: похил і хвороба. І щастя є тільки відсутність цих двох злаків. й

На лекції Володимира Набокова використовувала наступну техніку. Він закрив всі штори в кімнаті, досягаючи повної темності. «У небі російської літератури це Гоголь», а лампа спалахнула в кінці залу. "Чому Чехова" ще один зірочок запалився на стелі. "Це Достовський," Набоков здав перемикач. «І це Толстого!» викладач відкрив драпірування вікна, а приміщення заливається сліпим сонячним світлом.

Антон Чехова: 8 якостей освіченої людини«Якщо виховали людей таланти, вони поважають. Вони жертвують йому миру, жінки, вино, ванільність. . . ?

Більше 100 років тому російський класичний написав лист своєму брату, талановитого художника, але слабкий характер і страждання від нескінченного розмиття. Обов'язково прочитайте цей лист. Антон Павлович не радить вас погано.

Пелевін і недійснийЗаключну правду завжди розповіли російській людині.

Віктор Пелевін – найбільш загадковий письменник сучасної Росії. Важко писати про Пелевін, просто тому що він сам зберігає гідну відстань від суспільства, і, крім своєї роботи, він більше нічого не ділиться з світом. Але не можна писати про нього або - занадто багато всього інтимного і особистого перемішування своїх книг для цілого покоління.

Скандалозний геній«Жінка- ті жінки в ароматному гай!
З любов'ю Сергія Єсеніна.

,00 Р

Він пішов з рустичного чубного хлопчика до найвідомішого бролера і матерніста Росії. На виступах синього вівчара, які читають щось про прості радості сільського життя, дівчата хорово кричать: «Душка Єсеніна!» Але незабаром був маленький ангельський в ньому: він писав непристойні вірші на стіні Святого монастиря і, розщепивши ікону, він міг мити самовар з ним, він може легко світити його від лампи. Поезія Сергія Єсеніна не залишає нікого байдужим: вона або любила або відмовилася приймати і розуміти.

Кращі котирування Bernard Shaw«Для того, що ми навчимося літати в повітрі, як птахи, щоб плавати під водою, як риба, ми не маємо лише одного, щоб навчитися жити на землі, як чоловіки».

р.

Бернар Шав – єдина людина, яка виграла як Нобелівську премію в літературі, так і на Оскарі для сценарію Пігмаліона. Він був одним із засновників Лондонської школи економіки та політичних наук, а в той же час другий найпопулярніший (після Шекспіра) драматург в англійському театрі. Його життєвий досвід і мудрість відображаються в блискучих п'єсах і поспічених заявах, і ми зібрали найкращі котирування Бернарда Шова.

Список Бродського«Для того, щоб ви поговорили про тебе. й

При навчанні в Американському Університеті Гори-Голіку життя Йозефа Бродського було терористично отруєно тільки одне: переважна ігнорування американської молоді. Після того, як, зокрема, ненав’язливий клас, поет скасував на машинці, і позбавляв «Список книг, які кожен повинен прочитати». Сайт з радістю поділився цим переліком літератури для розмови.

Читати тільки хороші книги в новому році!

www.adme.ru/vdohnovenie-919705/spisok-brodskogo-589755/