774
У Ізраїлевому засобі Йозефа Кобзон
Йосип Кобзон отримав в неприємну історію, пов’язану з концертною діяльністю в Ізраїлі. Посада російського етапу нібито відмовлялася платити численні витрати під час перебування у Святій землі. За словами організаторів туру Іосіф Давидович за кордоном, він приправив гроші від своєї компанії і відмовляється від компенсації витрат.
Російський художник готовий до вирішення цього позову в суді. Кобзон вважає, що він абсолютно чистий перед ізраїльцями, як білий аркуш, і він був зв'язаний.
Дебт.
«У мене є багато поваги Джозефа Давидовича як художника, так і як людина», – розповідає Олена Реміш, менеджер Global Show. Тож наша компанія з радістю організувала серію концертів Йозефа Кобзона, присвячених 60-річчю Ізраїлю. Ми не чекали, щоб кінчити. Не тільки виконавець не сплачував нас за роботу, як це вимагається договором, підписаним сторонами, але він залишив країну і залишив всі свої витрати на нас під час перебування в Ізраїлі. І це не десятки тисяч доларів!
Іосіф Давидович прибув до Ізраїлю з армією 192 митців. Делегація з РФ включила в Російську хорову компанію, Ларису Долину, Ірина Алєгрова, Сосо Павлиашвілі, а також спонсори концертної програми та особистих друзів Джозефа Давидовича. Прибуваючи в Ізраїлі, Кобзон вимагав надати йому і його відродити з собою все в категорії вищої категорії, так як одягає зірку свого рівня: від готелів до сценічного дизайну і їжі. Очима стверджує, що в той же час митець, примхований про будь-яку причину, пише LIFE. РУ.
«Проблеми, які прибули до Ізраїлю», - розповідає Олена Реміс. Виявилося, що митці вийшли з РФ не на звичайному рейсі, а на приватному літаку. І, найцікавіше, на військовій площині, перебування в Ізраїлі суворо заборонено. І під час першого концерту він пішов на сцені і розповідав аудиторію: «У мене був невірний готель тут». Я не думаю, що митець має право зробити це, ви йдете назад і розповідаєте організаторів. Не аудиторія.
Багато колеги популярно улюбленої співачки будуть здивовані, щоб дізнатися, що Кобзон виступало у Святій землі - відомо, що його відносини з Ізраїлем дружні. Тим не менш, є армія шанувальників свого великого таланту в цій країні: Продаються концерти Кобзона.
Відвідайте.
Всі 192 люди повинні бути вміщені, в'ялені, покласти свої гардеробні – це дуже важко. Я розумію, що ми не будемо заробляти, в такому проекті він смішний, сказав Реміш. Вони дали умови, які вони вимагають. Умови були наступними: ми отримуємо зарплату, і все інше Джозеф Давидович оплачує з власної кишені. У нас є папір для цього. Для витрат, пов'язаних з польотом, він відправив гроші, а потім сказав він – відпочинок по дорозі.
Організатори ізраїльських концертів Кобзону, які використовуються для вимірюваного курсу дії, пам'ятають минулі події як страшна мрія.
Ми зробили перший концерт, другий, третій... Далі, більше і більше, вони усвідомили, що їх витрати не сплачувалися за залами. Продаж квитків в місяць і половина неможлива. Ми пішли на величезні зали, 3 тис. осіб, говорить Олена Реміш. На вимогу я зробив дуже високі ціни, але витрати не були виправдані. Наприклад, водій ізраїльського права дозволено працювати 10 годин на добу, а не хвилина більше. Ми працюємо з 9 до 3.30 ранку наступного дня. Кожен спонсор мав власний автомобіль. Ви розумієте вартість перебігів? І після кожного концерту ми зробили злагоджене з його колективом - з Варею і Леною. Збільшилися витрати і збільшилися, водії кричать, просто знизилися від ніг з втомою. Я не врахував те, що драйвери купили наркотики Кобзон з їх грошима, що він не повернувся. Вони не повинні робити це ...
Контакти
За даними позачергових непрозорів, вони попередили про можливі проблеми у роботі з Кобзоном заздалегідь.
"Ми попередили, що він ніколи не сказав вам, - сказав Олена. Ми також сказали, що якщо ми не взяли грошей заздалегідь – наші збори та витрати на проживання для художників, ми залишимо з носієм. Я не вірю! Я був шокований, бо він стояв на сцені з температурою 40 і сангою, а аудиторія запрошувала. Але людина виходить за лаштунками і стає абсолютно різною. До останньої хвилини вона здалася неймовірною.
У місті Гаїфа був останній концерт Кобзона.
Я сказав, що його спонсор прийде і приніс нам гроші. Мій бос каже мені, що не буде грошей, що ми впадемо в божевільні витрати, говорить Ремісч. Я сказав йому: «Я не вірю Кобзон не може обдурити!» Припинити концерт до тих пір, поки ми були відшкодовані, але з сльозами в очах я його не загрожував! Кобзон санг, швидко потрапив в автомобіль і зліва. І ми ще не оплачені! Ми зібрали всі чеки, щоб бути $ 72,000. Ми маємо намір подати позов, тому що ми не зможемо зрозуміти, що це відбулося самостійно.
Кобзон
Проте всі звинувачення проти нього Йосипа Давдовича категорично відхиляються. Він має свою думку:
«Я залишає за собою право не приймати ніяких додаткових рахунків-фактур для поселення», - сказав Кобзон. Я готовий вирішити всі спори з вами в суді.
Ймовірно, це суд, який допоможе 71-річному артисту довести, що він був позбавлений і не винний нічого.