Що робити з старого горщика

Хороший горщик, як французи кажуть, є першим станом на гарну вечерю. Сондер або пізніше, навіть кращий не вийде. Є подряпини, чіпси, пошкоджена емаль, частинки яких можуть потрапити в їжу.

Коли горщики стають занадто старими, щоб використовуватися для їх призначення, вони можуть бути використані в якості декоративних елементів і корисних речей.

2799923

Для цього горщик-крафтМи можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Старий горщик.
  1. Для виготовлення найпростішого курця потрібно стару каструлю з нержавіючої сталі і металеву підставку для гарячого, як на малюнку.

Діаметр стійки, звичайно, повинна бути менше діаметра сковороди. Щоб підняти решітку вище знизу сковороди, прикусити стрибки між кілами і загнати їх вниз. Виявилося непроваджені ноги.

р.

Тепер решітка повинна бути закріплена всередині каструлі. Потім ви кладете три отвори в стіні, а потім ви кладете їх в спину.

2. Світло з чайників, горщиків та інших кухонних посудів. Дуже гарна ідея!
    р.

3. Я хочу піти на кемпінг, але не підходить горщик? Ми показуємо, як зробити горщик з горщика.

Для цього відкрутіть гвинти і видаліть пластикові ручки, після чого вставте сталевий кабель в вільні отвори, закріпивши його кінці.

4. Мийка пана може бути вішати в будь-якому місці, наприклад, на паркані, стіни хозблока або спеціальної стійки.

5. Кришки старих горщиків і сковорідок можуть стати кухонними гаками.

6. Візьміть кілька годин, щоб організувати незвичайний квітковий сад.

Квіткові контейнери можуть стати Пан-емаль, чаші і непотрібні чайники.

Якщо ви горщики Або покритий емаль, використовуйте матовий аерозолевий лак.

На нержавіючій сталі і емалі будь-які фарби, в тому числі металеві фарби, падають погано, і лак надасть необхідну адгезію.

Раніше ми сказали, як створити незвичайний квітковий горщик від старого пластикового відро. Я не можу вірити, що це можливо, щоб зробити таку красу ні в одну ніч.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Успіхів і свіжих ідей!