Ще один день, я очистила мансарду старого будинку. Що немає? Особливо здивовані старі страви. Зовсім досить, але багато все ще в хорошому стані. Наприклад,
Мадонна служба Це майже як новий, тільки пара чашок трохи зламаний, і тому навіть зараз заварити чай і пити в приємній компанії.
Тепер антикваріат готові продати душу для страв тих часів. Мій друг покупець Бенджамін на другий рік блювотні рухи для мого набору склянок у вигляді риби. Я не хочу платити за всі гроші в світі!
1921–1966 рр.
Старе спорядження сьогодні видання
"Сайт" Я приготував колекцію для вас, шановний читач.
радянські антикваріатпродається вигідно в наш час. Хто б подумав, що я бажав кинути ці речі!
У дні Земії радянських, порцеляновий набір стояв на боковині майже кожної сім'ї і не тільки прикраса будинку, але і знак благополуччя. Вони тільки відвертають чай від нього на свята.
Але незважаючи на ретельне поводження, деякі об'єкти з фрагми обов'язково перерву, втратити або придбати чіпси. Непросто знайти повністю збережену
Китайський радянські часи без видимих пошкоджень.
Найцінніший сервіс «Мадонна». Особливістю цього сервісу можна вважати розпис, виконаний в ретростилі. Всі милосердя, включені в комплект, прикрашені зображеннями напівприхованих дівчаток. Картина прикрашена позолотою. Сам по собі порцелян в цьому сервісі є висока якість, а також всі такі страви, вироблені в ГДР.
Повністю.
Менонна обідній набір Від 48 одиниць можна отримати близько 450 євро. Чайна послуга "Олімпійськийд-80" (виробництво Лікіно-Дулиово) на 5 осіб, які складають на продаж на 136 євро і вище.
р.
Кристал також провів місце на честь
Про компаніюй Кристалове начиння були ретельно потерті і відображаються як докази багатства і благополуччя. Тепер вважається демонстрація кристала в відкритих шафах, якщо не вульгар, то поганий тон.
Більшість цих страв зараз втратили свою цінність, але є винятки. Наприклад, попередньо зарекомендаційний кристал оцінюється від 40 до 500 євро.
Я прив'язував тримачів з радянськими поїздами. Плетемо коліс поїзда, начиненої сидінь-карти і повним провідником носять склянки чаю в залізних склянках.
Виявляється, що старі чашки можуть бути справжнім скарбом! Найціннішим є срібні стаканчики з брендом автора.
Срібний тримач чашки «Лебеді» з срібною ручкою може коштувати близько 200 євро, але для срібного стаканчика «Спартакіада 1959» можна отримати 19 євро.
Пити чай з самовару - це задоволення! З приходом електричних чайників попит на самовари, звичайно, знизився. Але його 250-річна історія не залишає його самостійно.
любителіале наші співвітчизники та закордонні гості. Самовіри представлені як сувеніри, подарунки та подарунки.
Звичайний електричний нікель або латунь трилітровий самовар з зубами, скафами і чіпсами коштує не більше 10 євро, але для деревно-нікельованого самовару на 7 літрів, цінителі готові дати близько 150 євро.
Р
У ролях-іронові страви Реал.
свинячий залізо Це дуже цінується зараз! Якщо ви не замочуєте таку сковорідку протягом тривалого часу і не зберігайте їжу в ній, чавунні сковороди можуть бути придатні для використання до 100 років або більше.
Я отримав цю каструлю з мого бабуся. Я пам'ятаю, як вона сказала, що з часу їжі в них стає тастером і тастером!
Для чавуну на 12 літрів з кришкою можна отримати близько 60 євро, для чавунної сковороди для смаження курячого тютюну і всіх 90 євро, а для сковороди без ручки - 28 євро.
Габаритний зображення
Чи пам'ятаєте конденсовані горіхи? У минулому, щоб зробити цей смачний cookie, купили господині
спеціальністьВони люблять дві пари з собою. У мене була чудова вафельна вафельна вафельна в домашніх умовах, ще в ній з плитою.
Орієнтовна вартість таких форм сьогодні: форма для печива "Нути" як новий - 80-96 євро. Форма для печива "Нути" в дуже затінковому стані - 12-15 євро.
50 000,500 р.
Термостійкий посуд цього французького бренду тепер популярний з господинями. Тим не менш, для варень, страв з двадцяти років тому і більше є певною вартістю.
Вартість таких страв від 12 до 150 євро.
попит на радянські різдвяні іграшки зростає серед колекціонерів. Найцінніші іграшки не виготовляються зі скла і порцеляни, але з бавовни, які виготовляються в першій половині ХХ століття, а кульки з агітаційним розписом.
Вони цінуються між 20 і 185 євро на іграшки.
Порада редакційної колегії А для тих, хто після читання побажав той же cookie «Нути» з конденсованими як в дитинстві, раджу ознайомитися з цим рецептом. Дуже смачно, що в магазині немає їжі. Домашнє - це сто разів краще, особливо якщо ви приготували їх разом з цілою родиною!
Р
Урожай назад в моді! Старі страви тих часів були зроблені протягом століть, що означає, що ви можете використовувати його для того, щоб з обережним поводженням, ваші онуки будуть достатньо. Крім того, якість і склад матеріалу на найвищому рівні. І, звичайно, багато людей купують ці речі через ностальгію.
Новиний
Розкажіть, чи є власником.
радянські антикваріат? Що ви робите з ним: відкинути його, зберігати його або продати?