329
Як кухонний посуд впливає на наше здоров'я і благополуччя
Сьогодні Я хочу поговорити про те, як посуд і побутова техніка впливають на нашу енергію, здоров'я і благополуччя нас і наших близьких.
Ви коли-небудь думали, що страви з яких ви їсти, а також кухонний посуд, в якому готується їжа, всі ці предмети мають власну енергію? А що це може знищити ваше сімейне щастя або, навпаки, сприяти його?
Про власника і господиня будинку існує кілька важливих речей.
По-перше, ми збираємо речі на кухні. Наприклад:
Ми отримали шлях крісла, ми захочили його в дратівці нашої стопи, і там був негативний друк на стільці. Якщо це повторне повторне, крісло стає носієм роздратування, а пізніше людина, яка сидить на ньому, почне показувати цю емоцію. Відповідний ефект також працює, якщо людина сидить на стільці відчуває сильний негативний емоція, то крісло «заряджається» з ним, а згодом починає «загрожувати» в простір. Тому вигідно носити чохли на стільці, особливо якщо гості приїдуть до будинку.
Ми не схожа на сковороду, тому що він спалює їжу, ми відчуваємо негативно до сковороди, ми сердитися, а час після того, як він накопичується на ньому більше і більше. В результаті їжі, приготовані в такому каструлі, буде «смак» негативності і погіршення здоров'я тих, хто приймає цю їжу;
Ми не любимо миття посуду, і коли робимо це з негативними емоціями, страви замочують в цих коливаннях. Виготовлені страви зазвичай збивають, тому є приказка, що це неприпустимо. Неприємно, тому що від будинку разом з розбитими стравами йде негативно.
Є багато прикладів, тому дуже важливо, щоб будинок був тільки посудом, які ми любимо, що викликає нам приємні емоції!
І до кожного, що на кухні, і в будинку в цілому, дуже важливо поласувати любов'ю і повагою, потім в контакті з ним і особливо з тривалим контактом (після всього, ми зазвичай сидимо на стілець протягом тривалого часу, прямо?), це буде дарувати нам позитив і зарядити гарним настрій.
По-друге, дуже важливо правильно доглядати за кухонним приладдям. Наші предки знали, як очистити предмети домогосподарств від негативної енергії – проточної води та сонця!
Так, вигідно один раз на місяць покласти страви, ножі, локони, ложки і т.д. на весь денний світильник на сонці «згорнути» накопичується негативна енергія на сонці. Крім того, сонячні промені вбивають патогенні мікроби, це природний антисептичний, наші предки регулярно експонуються джуги, голуби і чавун для зігрівання на сонці. Те ж саме стосується скатертини, штор, рушників та ін. Всі предмети кухні повинні бути "погані" на сонці.
І важливо мити посуд в достатній воді. На сьогоднішній день у багатьох водних метрах і людей, для того щоб заощадити гроші, миття посуду в одній воді в мисці, не під час потокового потоку. Це енергійно неправильно. У стоячій воді важко відмити негативну енергію. І в результаті в будинку є кварелі, хоча гроші зберігаються на воді. Також корисно періодично рубати і мити всі страви сіллю, адже сіль дуже потужно очищає від негативних енергій.
Дуже важливо ретельно вимити страви після проведення часу. В ідеалі кожен учасник сім'ї повинен мати власний набір посуду і столових приладів (як в мультфільмі, ведмедя просить: «Чи є моя велика ложка?!», це правильно, і має бути окремий набір страв для гостей.
Ще одна важлива точка полягає в тому, що ножі в будинку повинні бути гострими, добре заточеними, інакше вони негативно впливають на здоров'я власника. Для того, щоб бути казкою: якщо ножем степид, власник стежить. Ступні ножі зволожують самопочуттям і благополуччям в домашніх умовах.
Також не можна використовувати страви з чіпсами і тріщинами, він знищить матеріал благополуччя, а сімейний бюджет дасть тріщини. Для будь-яких страв необхідно ретельно обробити і спокійно, так як страви поглинають емоції, і проявляються негативні емоції, як правило, швидше і міцніше.
По-третє, ви не можете зберігати старі страви в будинку, а також шафи, посуд для кухні повинні бути систематично змінені, купуючи нові красиві і якісну продукцію в місці старих пластин і мусок! Тому що чим старше, тим більше він шарує різні енергії. Якщо у сім'ї є якийсь набір, успадкнувшись від крупнозернистих, то дайте його просто прикрасити будинок, не використовуйте його. Зберігати страви, які ви тимчасово не використовуєте, необхідно в чистому місці, щоб пил і бруд не накопичувалися на ньому, обов'язково мити його періодично водою.
Оцініть сьогодні всі ваші кухонні начиння і оцініть те, що вже подається її терміном, і що ще порадує вас, які речі доводять позитивну енергію до вашої сім'ї, і що краще частина з.
Не їсти з страв, які не люблять.
Залишити коментар або відгук
Уважно оглянути всі наявні пластини і муси для чіпів і тріщин, потрібно тріщини в відносинах і бюджеті?
І влаштуйте «солодкий» день на кухні, ретельно промийте всі кухонні начиння з сіллю на проточній воді!
Автор: Катерина Поліщук
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8