Запуски часу

Данилич в школі з нагоди Святого Патріка занурився на урок з ірландського танцю і був вражений. З цієї нагоди джазмен вирішив розширити свої горизонти, і показати його інші танці світу.

Тут я думав, що велика причина приклеїти ложку культурного розвитку і в той же час любов до коренів, і знайшов відео Олександра ансамблю. Цікаво для мене була реакція всіх присутніх. Данилович вразив акробатики і почав повторювати. Tessa сказав, що костюм був красивим і хотів його для наступного «міжнародного дня» в школі. Я знаходився з нами. Чому?

Якщо ви суддя об'єктивно, самі танці яскраві і захоплюючі, виробництво красиве, і для будь-якого зовнішнього, це буде на парі з живим танцем, Лезгінка, аргентинським тангом, фламенко або таким же ірландським степом.

Чому всі вони викликають інтерес і захоплення, а російська версія – це почуття змащення?

Мій батько навчив мене інтерпретувати мрії. Він сказав, що наш мозок кладе емоції разом з подіями в одній папці архіву.

А в папці «гора» у нас є епізод, де ми ходимо по вулиці пізно вночі і п'ятого, агресивна компанія нас пристроїла.

Також є клас 5 B випадок, де ми розморожуємо ступеню на дошці і вчителя змогла весь клас. Також є стаття, прочитана під час гормонального знесення вагітності, про вкрадену і вбиту дитину. А поїздка в Німеччину, коли ми вкрали наш гаманець, і це момент, який ми його реалізували. І багато іншого.

Сонце - це шлях мозку, який ми живемо тими почуттями, які ми невпинно перемагаємо себе. Отже, перед відповідальним складним рішенням ми раптом мріяли, що дитина втратила. Не тому, що дитина втратив. Ми самі переконуємо, що ми не боїмося. Поки ми сонимо, мозок боявся. І живемо, згортаючи через старі папки архіву, забравши фотографії, щоб ми могли відчути, що страх.

Що робити з російськими народними танцями? Дуже багато. З почуттям безладності перед тим, що відбувається в країні, і тут ви «Калинка- малина». З неспокійним обов'язком школи. З дикою, вульгар, п'яні весілля. І вони не можуть бути безпосередньо підключені, але вони впали в архівний файл, який називається «лубок, вразливість».Вони не відлякуються, вони просто не виправдуються в неправильному місці. І тепер ми маємо міні-тригер.

Чому більшість з нас приготують холодну омоліну і молоко з піною? А коли були начинені в нас в саду, і ми відчували безладність і відчай. Чому я боїться співати? Може бути, тому що я викинути з хору з етикеткою? Може бути тому що хтось один раз сміється. Я не пам'ятаю, хто або коли, і я не пам'ятаю заперечення, але я знаю, що це неможливо, щоб отримати мене, щоб співати в громадському житті.

Наш мозок захищає нас від поганого. Він знову і знову з швидкістю блискавки піднімається з архівних почуттів безладності, неперевершеності, самотності, сором'язливості, провини, страху. Збережіть нас з публічного виступу, право сказати ні, право на відпочинок, нові черевики, музична школа та інтимність.Як старий іржастий годинник, який припинив назавжди в X-годинному режимі, він зберігає нас від переміщення.Видання

Автор: Ольга Нечаєва

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/thoughts-aloud/stopped-clock/