Іноді громадські перевезення можуть бути веселими. Що таке «гари», що попередили спати, і провідник намагається досягти їх!
Веб-сайт Він розповідає історію двох хлопців, які забули свій тариф, але не втратили.
Р
Після того, як мої батьки відправили мене в льох для банків, і щоб зробити його менш нудним, він попросив мого друга Леху, щоб прийти з мене. Ми приїхали безпечно до льоху з ним, завантаживши баночки варення і лесби і переїхала назад на шляху. Погода була розкішна, вирішила ходити, але якось не врахувала, що багаж досить важко. Вони сплітають, вирішили піти на мікроавтобусі після всього.
Ми досягали зупинки, потрапила в мікроавтобус, а потім я зрозумів, що не було грошей з мене на всіх. Я попросив Lehi, і він забув свій гаманець. Покажіть, що робити. Leha пропонує:
- Чи можна подарувати водієві баночки варення?
Ну, баночки варення не є жито, я вирішив відмовитися від неї. Я чую голос водія:
- Пасажири, за тарифом!
Я отримав баночку полуниці, пропустив її в ланцюжок до водія. Пасажири почали сміятися і посміхатися. Банк, нарешті, на водієві... Там був тиша в автобусі, а потім був сміх. Але відповідь загинула більше:
- Візьміть зміни!
А пасажири також подав мені сендвіч з вареною ковбасою і двома цукерками "Хмара" по ланцюжку. Кожен сміється, особливо водій.
по zabaka.ru/ 3778_veselye-istorii-naxodchivyi-voditel-marshrutki-ne-rasteryalsya.html.