12
Тісто для бункерів повинна вийти ніжним, а не твердим, як на пельменях, це запорука успіху.
Ми всі наші улюблені запахи з дитинства. Я не знаю про вас, але я пам'ятаю запаху моєї бабусі з великим теплом. Я люблю бігти з доріжки, покласти ніс в улюблений фартух і відчувати - сьогодні для десерту - це шахта. ангелй
Ба завжди сказав: «Якщо ти хочеш миру у вашій душі і сім'ї, хліб випікають». Коли вона загинула, я спробував її тестування на практиці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після того, як випікання дійсно об'єднує і здатний згасити після нагрітої кварелі. Якщо ви не вірите мене, спробуйте це самостійно. Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами рецептом варення бобових з моєї бабусі.
Бомби з варенням
інгредієнти
Підготовка
Буни з варенням Дуже класно, якщо булочки ви думаєте про легкий трав'яний чай. Після чого ансамбль смаків і ароматів гарантовано поверне Вам до безтурботного щасливого дитинства.
1619481
Нарешті, я рекомендую подивитися на рецепти тортів з яблуками і поділитися хитрістю, як зробити ідеальне тісто.
Я сподіваюся, що ви зможете використовувати наші рецепти, щоб надати вашій родині смачну і ароматну пасту. Доброго дня!
Ба завжди сказав: «Якщо ти хочеш миру у вашій душі і сім'ї, хліб випікають». Коли вона загинула, я спробував її тестування на практиці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після того, як випікання дійсно об'єднує і здатний згасити після нагрітої кварелі. Якщо ви не вірите мене, спробуйте це самостійно. Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами рецептом варення бобових з моєї бабусі.
Бомби з варенням
інгредієнти
- 200 мл молока
- 100 г свіжих дріжджів
- 7 ст. цукру
- 5 ст. борошна (для тесту)
- 100г маргарин
- 2 яйця
- фургон
- 300г варення
Підготовка
- Молоко, дріжджі і 4 ст. цукру перемішують, дочекайтеся, поки він цвіте в теплому вигляді.
- Додайте борошно, ретельно перемішайте, залиште на 30 хвилин.
- Після розтягування додайте маргарин, 1 яйце, 3 ст. цукру і ванілін. Паска, при необхідності додайте борошно. Подрібнюємо борошно в процесі, щоб тісто м'яке і не прилипало до рук і поверхні. Коли повітряне тісто вже на руці, залиште його теплою протягом години.
- Ще раз перемішайте тісто, прокочуйте валик, кладемо варення, розкачати рулон. Зріжте рулетку на шматки, щоб зробити зрощені бункери.
- Покладіть отримані скипи на маргариновий мазок, почекайте 20 хвилин, щоб прийти, потім змастити яйцем і покласти в духовку, нагріти до 180 градусів, за 30-40 хвилин.
Буни з варенням Дуже класно, якщо булочки ви думаєте про легкий трав'яний чай. Після чого ансамбль смаків і ароматів гарантовано поверне Вам до безтурботного щасливого дитинства.
1619481
Нарешті, я рекомендую подивитися на рецепти тортів з яблуками і поділитися хитрістю, як зробити ідеальне тісто.
Я сподіваюся, що ви зможете використовувати наші рецепти, щоб надати вашій родині смачну і ароматну пасту. Доброго дня!
На день народження улюбленого
Відкриття сезону абрикосів, приготування основного торта цього літа з стиглими фруктами «Сонячний близард»