Тісто для бункерів повинна вийти ніжним, а не твердим, як на пельменях, це запорука успіху.

Ми всі наші улюблені запахи з дитинства. Я не знаю про вас, але я пам'ятаю запаху моєї бабусі з великим теплом. Я люблю бігти з доріжки, покласти ніс в улюблений фартух і відчувати - сьогодні для десерту - це шахта. ангелй

Ба завжди сказав: «Якщо ти хочеш миру у вашій душі і сім'ї, хліб випікають». Коли вона загинула, я спробував її тестування на практиці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після того, як випікання дійсно об'єднує і здатний згасити після нагрітої кварелі. Якщо ви не вірите мене, спробуйте це самостійно. Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами рецептом варення бобових з моєї бабусі.

Бомби з варенням

інгредієнти
  • 200 мл молока
  • 100 г свіжих дріжджів
  • 7 ст. цукру
  • 5 ст. борошна (для тесту)
  • 100г маргарин
  • 2 яйця
  • фургон
  • 300г варення

Підготовка
  1. Молоко, дріжджі і 4 ст. цукру перемішують, дочекайтеся, поки він цвіте в теплому вигляді.
  2. Додайте борошно, ретельно перемішайте, залиште на 30 хвилин.

3. Після розтягування додайте маргарин, 1 яйце, 3 ст. цукру і ванілін. Паска, при необхідності додайте борошно. Подрібнюємо борошно в процесі, щоб тісто м'яке і не прилипало до рук і поверхні. Коли повітряне тісто вже на руці, залиште його теплою протягом години.
  4. Ще раз перемішайте тісто, прокочуйте валик, кладемо варення, розкачати рулон. Зріжте рулетку на шматки, щоб зробити зрощені бункери.

5. Покладіть отримані скипи на маргариновий мазок, почекайте 20 хвилин, щоб прийти, потім змастити яйцем і покласти в духовку, нагріти до 180 градусів, за 30-40 хвилин.

Буни з варенням Дуже класно, якщо булочки ви думаєте про легкий трав'яний чай. Після чого ансамбль смаків і ароматів гарантовано поверне Вам до безтурботного щасливого дитинства.

1619481

Нарешті, я рекомендую подивитися на рецепти тортів з яблуками і поділитися хитрістю, як зробити ідеальне тісто.

Я сподіваюся, що ви зможете використовувати наші рецепти, щоб надати вашій родині смачну і ароматну пасту. Доброго дня!