Сходження на гору Казбека - поради Part 5 Continuing:
- Climbing Kazbek. Призначення і сенс. Частина 1
- Climbing Kazbek. Призначення і сенс. Частина 2
- Climbing Kazbek. Непередбачувані. Частина 3
- Climbing Kazbek. Гора викликається. Частина 4
Що не можна сказати? Що таке небажане виконання.Після двох днів нашої поїздки візерунок став чітким.
Якщо щось виражене, з'явиться відразу, і дуже скоро. Про канію Кока-Кола згадували багато разів, але були багато інших деталей. Варто сказати щось – тихо, в невисокому голосі, хтось, хто навіть не чув, надав побажання.
Тому було корисно говорити про бажання і мрії, і зберегти тихі страхи і страхи.
Але незважаючи на те, що ми зрозуміли, ми часто говоримо про небезпеку і смерть. Вони навіть жартують. Я чесно не відчуваю, наскільки серйозним був.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не можна уявити (хоча я намагаюся від часу, і це хвилює мене, щоб подивитися в абіс), що цей прекрасний світ буде існувати після мене. Без мене. Все буде залишатися тим же, тільки його відбиття в моїй особистості зникне. Для світу - невелика втрата, такі відбиття відбивають мільярди.
І для мене? Це все для мене. Ні мені, ні миру. Немає. Зловживання втраченими, званими назавжди. Звісно, якщо ми не говоримо про Душу, про його досвід, і про це, вона залишається після смерті. І ніхто не знає про це. Життя.
Таким чином, доцільність ризику є дуже, дуже нерепетиційне питання.З одного боку, чому незнайомець, що є тільки те, що ви маєте, життя? З іншого боку, як протистояти дорогим, що призвело сюди, і чому протистояти? Я зробив, так що я повинен, і так зробити інших, які з мене.
Всі тут є мета, і це не зрозуміло, чи знає він про це. Я не знаю, чому я тут.
Я не намагався формувати його, і коли я ще там вдома, вони попросили мене: «Чому?» подрібнила плечі і сказав: «Я хочу. й Чому я хочу, і хто всередині мене хоче, я сподівався зрозуміти пізніше, після того, як факт. До речі, ця позиція допомогла мені багато разів – її перевага полягає в тому, що вона не дозволяє маніпулювати враженнями до готового рішення, а замість того, щоб бути відкритими, зціленням, чутливими. І як результат, отримати більш високий, і більш несподіваний досвід.
Так, і найголовніший аргумент для мене є те, що життя потрібно використовувати! Чому консервовані продукти харчування для дощу?Більш детальна інформація про тих, хто залишився тут назавжди. У вигляді перехресних, комбінованих таблеток з гравіфікованими іменами-датами. Іноді з поезіями. І це не все, але тільки тих, хто друзів і родичів вирішили проголосити пам'ять тут, на місці смерті.
По суті, просто будучи в першому стоянці біля монастиря, я був вражений, як багато людей намагаються піднятися на Кабекю. Як ми очолювали джерело, ми говорили про це з Wolverine: "Я бачив, скільки людей йдуть там, і це навіть розчаровує мене ... здається, що ми не так унікальний на цьому фоні. й
Я був схожим почуттям, але це було більш дивно – “Дуже, скільки нас!” Я сказав щось схоже, скільки людей там, це ще 100 тисяч відсотків тих, хто живе їх звичним життям в містах і селах долин. Вони йдуть на відпочинок, крім моря. Або вони не залишають рідного міста. А що, на мій погляд, ми повинні бути гордими, що ми в цьому крихітному відсотках. Він є геном дослідників, які дозволили людству плавати по морях і перехресних горах, досліджувати нові території. Ми зараз навряд чи знайдемо нове світло на поверхні Землі, всі мисливці нашими попередниками. Але для нас не менш цікавий напрямок – глибоко в себе.
Зовнішні дороги активізують внутрішній шлях. І чим вище, тим більш глибоко всередині. Зрозуміло вранці. Ми без керівництва. Він розповів групу про його стан (які були погіршені) і його рішення піти вниз. Він збочений всю ніч, що болить горло, кашель був поганий. Зважаючи на висоту, це чоловіче. Ось людина може загинути в кілька годин від набряку легенів.
Довідник – людина обов’язкового, і це не було простого рішення для нього. Він зробив зобов'язання, щоб принести нашу групу, а потім принести її всі вниз. Він був відповідальним за нашу безпеку. І не завадить йому бачити власну вразливість і небезпеку для себе. Ось чому він так довго і вчинив тут. "Чому я думав, - Що б я робив, якщо я мав такий учасник, - сказав нам, "і відповідь неоднозначна: давайте!"
Ми сиділи в ранковому колі, з чашками гарячого чаю і відчували холодне дихання снігопокритих хребтів, що спускаються до нас в долині. І з гіркотою дивився на відбілювальному куполі Казбека. Учасники експедиції слухали до керівництва, потім зробивши глибокі зітхання, щось показали. Ваше бачення даної ситуації, ваші попередні повідомлення або версія того, що робити далі. Вовк був першим волонтером, щоб направляти батькам дітей вниз, але керівництво сказав йому: «Ви подбаєте про коліна, так як вони роблять себе відчуттів у вашому тілі, ви все одно можете запустити».
і дивиться в воду. Супернова – також висловила ініціативу – не було заперечень, і ми вирішили супроводжувати провідника разом, поділивши вагу його рюкзака на три. І поверніть разом, щоб вирішити, що робити далі.
Після обговорення, як головний «масовик-інспіратор» Я згадав Отця дітей, звернулися з табору, знову побачила, що може призвести до такої реакції тіла – захворювання, з якою він не міг піти далі. Ми шукали психологічний фон, він сказав його історію там, в великому житті і маленькому особистому житті, я також шукав, хто може зацікавити такий поворот, і найголовніше – що ця ситуація задовольнить нас. Ми поїхали з причин, думаючи не так багато чого, чому це сталося, але для чого? Чому, для кого це держава справ? І як ви знаєте про це?
Виявилося, що в цьому році його гора на другий раз не пускає, і до сплаву він має більш симпатію. Я не спостерігав свого салату флікером і запам'ятовував мій сон, розуміння - спина, назад, поворот. З якоїсь причини він тут небезпечний, незважаючи на всі його досвід і всі його компетенції, це захворювання рятує його від чогось гірше.
Увійти
Я не маю чіткої думки про ознаки. Я часто кажу це слово з залізом, щоб зменшити шляхос. Підпишіться на нашу розсилку. Це може бути попередження. Або можливо, як виклик. Якщо хтось бере на неоднозначну інтерпретацію, це змушує мене сміятися. Але зараз хмари потовщуються - це очевидно. Ми прогулялися по колах, клубних і чаях, які ніч навіть копають дощом на наших наметах. Вони не мають емоцій, хмар. Не для нас, не для нашої долі, вони не завадили майбутнього. Що я хочу думати.
До речі, в сльозах дощу, я нарешті зумів спати, перший раз, так як я пішов додому. Оскільки натяг атмосфери та шахти збалансований? Або, можливо, тому що перед тим, як я впав, я також розмовлявся по довжині і детально з довідником про те, які дороги привели нас тут, як ми переплетені, і що все це про своє життя.
«Діти разом». Не ламайте гурт. Все це все. Якщо один вниз, кожен вниз. й Я не розумію. Чи потрібно орієнтуватися на те, хто хворий першим? Це свого роду нефрижерів. Але життя є справедливим, якщо це ДУЖЕ великий – це, якщо ви дивитесь з більшої висоти. Так все йшлося добре – не всі прийшли, але всі, хто все ще мав
З того моменту, як я повернувся в табір, спілкуючись з кожним індивідуальним, я все частіше відчув (або так, щоб говорити) кожен, перевіривши його намір, нагадуючи, що завжди є можливість відмовитися від сходження. Так я запитав, скільки це бажання кожен має свій власний. І знову запропонували вам перевірити ваші бажання з обставинами: Шукаємо, що бажання була в іншій особі нижче, що ви нещодавно були. Тексти пісень, а це означає: І тепер він не тут, він той, хто приїжджає туди, ви. Як він отримував це рівне бажання звідти - можливо, це було змія, змія? Дивись уважно: що зробив шлях до тих, хто бажав Казбеку: загартував його, зміцнив його, вичерпивши його, знежиривши її, привели до філософських відбиття або відкрився Зен? Нехай він був досить. Або залити ще? Що хоче его, як відбувається обладнання, і що говорить тіло?
Ви навіть можете сказати, що я зробив все, щоб уникнути переходу до Казбека. Так, можливо, не зустрілися з будь-яким підказком засудження з інших. Я дійсно хотів, особливо в зв'язку з цими обставинами, щоб зробити це ясно, що ви також можете змінити вашу розум. Яким було рішення йти до вершини, щоб бути зроблені щодня. Люди, які ходили в постійно мінливих обставинах: погода, висока місткість кліматичної зони, композиція групи ... тут для більшості людей була така нова атмосфера для всіх, які не змогли дізнатися заздалегідь можливості їх ресурсів. Я хотів би бути надзвичайно ніжним з їхніми глибокими вибором, щоб не відлякати свого почуття себе, щоб не перетворити цей сходження на спорт і не створювати спадну атмосферу. Такі містерії (лабораторії розвитку людини) мають свою мету вивести з матриці, але не тому, що важко бути частиною структури. Щоб зробити це не в антагонізму суспільства – ні, але подарувати відчуття повної власності на власний вибір в будь-якій точці життя.
Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше. Видалення положення жертви обставин, видалення токсичності ідеї помилки та умовності рішень за обставинами.
Вручник, батько дітей, нарешті, радий нас стояти тут протягом декількох днів, а потім піти в монастир. Підберіть свою руку, ходьба в кішках на льодовик (це дуже близько - ви можете побачити її, якщо ви прогуляєте 30 хвилин пішки), і навіть, можливо, прогуляйтеся погоді. Щоб перейти до вершини, він категорично не консультував - від досвідчених бійців ми маємо стільки, скільки двох (супернова і Говорячи до Бога). Друге п'ять має нульовий або нульовий досвід. Група не готова, препарати слабкі, чому зайвий ризик?
Я думав про те, як розповісти вам це, проаналізувавши свої почуття, можливо, це ревнощі. Проживаю, я здаю, але ні. Якщо є один, відсоток є мінус. Більше того, я боятися тебе. Ви дійсно не знаєте, що ви йдете на обличчя. й
На цій "оптимістичній" замітці диригент зібрався. Він розділив свій рюкзак на три, він мав все загальне обладнання для сходження - мотузки, карбіни. Він планував піти до Степансмінди і подбати про своє здоров'я. Він сподівався, що на нижній висоті він буде краще. А потім три дні пізніше, він покликаний нам повернутися до монастиря і чекати нас там. Ми, опинилися в той час, як, теж зійдемо, а потім вся команда буде стояти в цьому прекрасному місці, і, звичайно, не витрачається час. Тут досить цікаві практики в арсеналі. Так само таємниця «Ме і Топ» перетворилася на щось інше. Приблизні плани.
Взявши настрій групи, ніхто не захопився Казбекю. І не говорилося про це. У мене є припущення, що єдиний виняток був Lone Wolf, і це було підтверджено подальшими обставинами. Wolverine і Playful Fox здавалося готовим прийняти те, що було. Осередок величної краси, безпрецедентною шкалою підйому навколо вершин і так давав достатню кількість їжі на емоції – в першому наближенні відбувся подраз. На мій погляд, вона не відчувала себе дуже комфортно. Супернова була занадто відомою про небезпеку, щоб йти, незалежно від того, що. Хто сказав Богу, щоб слідувати за групою, не намагаючись її бажання. Я? Все було спокійно всередині мене.
Я ще не знаю, що мій почуття – був шкоду, що пригода кінчаться так освічено для нас, але і рельєф. Що ще не зрозуміло.й
Керівництво супроводжувала Сагіс і Супернова. Решта на власній програмі. Вовк з Red Riding Hood таємничо упаковав їх рюкзаки і зліва, Волверин знайшов долина, де вона вирішила бути самотніми. За два пагорби, що межують його з двох сторін, два ріки пливли і об'єдналися в одну. Вона вирішила залишитися там в одиночній практиці - Побачити бачення. Відомий Фокс і я бандрував околицями, маючи нагодницькі розмови про життя.
На спуску зустрілися легендарні бабуся-атлети, які язика не повертає онумати, хоча вона 77 років. Вона стоїть з хорошими колегами - міцними молодими чоловіками, і розповідає їм щось недовго - це розміщення її бабусі в 77!
Ми приїхали до неї, це її. Анастасія є радянським чемпіоном з декількох лиж, двічі на рік вона обов'язково йде в гори влітку і взимку, більше в Карпатах, але коли є кошти, вона йде з друзями на серйозну експедицію, такі як Ельбрус, Кабекбек або Гомалаян вершини. Але якщо ви знаєте що про гори, Карпати суворіше взимку, ніж Ельбрус влітку.
Наступними були хлопці з України. За 10 днів вони блукають різними кавказькими хребтами – вони відразу ж підуть до погодних умов від 1700 до 3600 метрів. Ми ставимося до горіхів, ми радіємо своїй роботі, є солодка атмосферна дивовижна і омніпретензія нашого народу. Таке явне і чітке почуття, що я тут вдома і всюди моїх людей, загорнув мене в горах. Не потрібно знати ці люди особисто, а їх біографія не має значення – це так невідповідно до фону моєї вдячності за те, що саме тут. Вони люблять те, що я люблю, і вони перевантажують, точно тому, що їх здатність до щастя і задоволення життя настільки високий і глибокий – що ми всі знаємо це варто.
Для мене люди, які живуть в цих висотах, ніколи не перестануть бути власними. Я знаю, що в цій галузі кінного корабля, ніколи не є дійсно будь-яких зустрічей або розривів – це все для малоземних територій, для болючих особистих відносин, для ігор любові і драми. Визначте лише тут. Вчимося запам'ятати. Якщо ми запам'ятовуємо - це те, що - пам'ятаємо, навчаємо - ми навчаємо вас, що навчаємо про це як досвід. Саме тому ми не беремо уваги людей, які ми знаємо – це все це наша подорож, навіть якщо ми не будемо контактувати більше.
Тут, від моєї дзвіниці, приховує, що поєднуючи любов, який завжди є одним. Таким чином, в цих реаліях немає помилок, а не роздратування, ні зради не можна. Так, звичайно ж, плоскі мешканці не думають, вони дивляться фільми і читають про сходження, але вони живуть в світі, де вона є в достатку, «низ високий» і вони не розуміють, що ті, хто йде на повну подяку за належність. Але не цікаво дивитися фільм - цікаво хвилюватися. Але телевізійні глядачі, як правило, плоскі люди, вони потребують того, що хтось інший біль, щоб побачити свою участь у героїчних подіях. Коли справжні гонщики дивляться фільм про скелелазіння, вони часто говорять: "Ні, люди не повинні бути такими, що там, і вони посміхаються, і якщо вони роблять, простір просто спить їх."
Говорячи до Анастасії, я виглядав на її поставу, на її молодих супутниках, на її міцних засмагах - не слід варикозних вен, тому характерна для людей в цьому віці. Легендарна жінка, вся гора знає про неї. "Я думав.
Цікавий парадокс – в таких поїздках можна дуже близько до людини. І все ж, майже нічого відомо про нього. Про своє минуле життя, про свою роботу, про кількість (або відсутність) дітей, шлюбів і долинних звичок. Немає часу говорити про це, і бажання не завжди там, досить, як людина проявляється тут. Зрозуміти його, спілкуватися з ним. Але ж невагомість залишається, разом з бажанням задовольняти пишність інших, якщо вони просять. Як правило, наприкінці таємниці, практика «Особливої площі» відбувається, де можна відвертатися і попросити питання, а самі несподівані і незручні. Багато хто знає про себе і своїх мандрівників. Цей час був різним, не було красива точка закінчення, хоча це повинно бути. Заходи, які відбувалися в гурті, пізніше зробили цю практику неможливим.
І пішов Фокс і я майже однаково - але обличчям до обличчя. Вовк і Червона Шапочка повинні бути чесними по дорозі, і вони, ймовірно, робили, але я не знаю результатів.
У день до, коли ми вперше стояв на цьому місці, я бачив Глазур вперше в моєму житті. Він захопив брудну жовту язичку в гору і звідти слину обозів'ївся насильним чином, утворюючи річку - грязьовий водоспад. Вони були підбурені над величезними боулдерами. Він був далеко, і ви можете дивитися його з розсіяним диханням. Зібрано глибше і привели назад, де ми прийшли. Якщо ми продовжуємо шлях, нам потрібно йти вгору – там можна піднятися на льодовик і по сквошу на його поверхні, заморожувати від почуття нестерпної давнини і від того, що його заморожені води harbors в кристалах пам'ять про те, як наші праговані предки мисливили сабер-зубні тигри. Або, (якщо немає нахилу до історичних екскурсій), уважно погляньте на ноги, щоб не знайти себе в тріщині, або карнизі не ковзати і розкочувати, обтягувати і поранювати себе гілочками кота.
р.
Я ніколи не бачив льодовика, і я ніколи не уявляв, що це станеться в моєму житті. Більше місяця, як я відчував дихання Джудеської пустелі. Тепер льодовик. Який чудовий світ і моє життя в ньому! Це більше, ніж я можу подумати, і подякувати Богу. Тексти пісень, а це означає: Він робить все правильно для мене. Так я думав, що я підійшов до льодовика. Я не знаю, де буде йти наш шлях; Я хотів би подивитися на ньому близько, щоб доторкнутися до нього, щоб дізнатися інший стовп, на якому все заморожує з холодом і зберіг секрети багатьох мільйонів років, так як минулий лід. Або принаймні останню зиму ...
Вона сказала, що льодовики Землі плавають і снігові ковпаки гір усаджують. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Знімок цих місць змінить так багато, що неможливо буде піднятися Казбеком, і навіть підходити до неї – це неможливо. Так не скориставшись можливістю гріх.
У короткий час для мене на зустрічі Глазера стала подією.На шляху до трави зникне, тільки квіти, як ромашка, радують білими і жовтими посмішками серед каменів. Кілька струмків перехрещують кам'янистий сміття, збиваючи диво, промиваючи вже стерильні камені. Вони збивають своїми історіями, зволожуючи зубами каменів. Ми не знаємо своєї мови, ми тільки слухали музику. І поговорили про себе — людські історії любові, народження, коляски, примирення, надії та розчарування — стосунки. Про те, що є соляною і цукром нашого життя, і льодовик з вічною небайдужою мудрістю.
Ми зустрілися з людьми, і ми сказали їм «Хі!», бо не було намірів говорити докладно, і це привітання було чітко зрозуміло всім, чому вкажіть специфіку, національність, тут це не важливо. У нас є пара дуже зрілих років, які запрошують нас за напрямами до метеорологічної станції, скаржившись на те, що вони ще мають довгий шлях, і немає способу зупинитися, тому що їх рюкзаки будуть доставлені сьогодні. І я був щасливим для них - вони приймали дуже складну подорож, коли фізична сила не надлишок. І в той же час відзначають, що вони, відправивши багаж на конях, ревнощі нас зараз, ходьба й не поспішаючи. Вони все ще по всьому льодовику і за її межами. Але вони виглядали втомленими і гордими.
Я і Фокса і наші секрети прогулялися довго. Ми досягали льодовика, і я отримав відчуття, що я зробив все правильно для цього моменту. Решта буде надлишок повноважень на боці непотрібного героїзму. Не знаю про це.
За моїм особистим годинником (внутрішній, інтуїтивно зрозумілий), ми проходимо протягом тривалого часу, шість годин, принаймні. Я довго помітив, що час - це липка річ, і її довжина залежить від кількості вражень-емоцій-фелінгів, які мешкають людиною.
Чим більше вони, тим довше хвилин, днів і років. Чим менше часу проходить швидше. Що таке, щоб суб'єктивно жити довше, потрібно відчувати більше враження. Як надати їм друге питання. Ви можете – в хлібі, подорожуючих і навчанні нових речей зовні. Ви можете піти всередині, і це спосіб медитації, і тут це тільки нагородження. Увага до деталей життя.
Після того, як подорож, навіть найдивовижніший, може бути досвідченим в повній несвідомості. Ще один спосіб. Це питання вибору.Коли Лисичка і я повернув, ніхто з нас ще не був, що здивував мене дуже багато, і в той же час радував мене. Я не хочу говорити, поговорити, говорити. Я хотів залишитися в наметі, прогріваючи (хоча ми не заморожували взагалі), і замерзли. Я відчував підхід.
Щоб звільнитися, щоб відкрити не було сенсу, потрібно було самостійно і зустрітися.Я був маленьким холодом, який означав прогулянку успіхом. Способливості проводилися непомітно, але змістовно. Що відбулося. Ці високі гори побудовані в мене і я вбудував в них. Я лежав у спальній кімнаті, половинку овець, половина снів я був затишним, як в гнізді знизився вниз, ця земля няла мене. Люди ходили по намету, розмовляючи, це не заспокійливе мене, я мріяв. І чекав.
Він прийшов, почуття, готове до мене зрозуміти. Він був багатим і сумним. "Ви тут," збитий Ререт, "Ви так близько, і ви не будете підніматися до верхнього блискучого перед вами?" Тексти пісень, а це означає: Чи буде це кінець так страшно? Ви збираєтесь і--й? Чому ви прийшли до цього шляху? Втеча через море, прийшла сюди, носила важкий рюкзак, щоб доторкнутися до льодовика... Як садити... Я був лежачи в наметі, я був затишний і незрівняний сумний, я кинувся, віддавав той факт, що так.
... Так! Це право. Я збираюся, не збираюся. Чи є це? Або що?
Я не відчув, що я хотів би прийняти будь-який курс подій, але я знав, що сплайнер буде залишатися, і я повинен (уважно!) повернути. Зареєструватися Не в цьому житті, так далі. Я не хочу залишити хвости, але я не хотів би сперечатися з долею.
Ведучі були Калм прийшов. ПартнерствоТоді Сагіс сказав, що він виглядав як м'як, я сказав, що я, ймовірно, жити подібно це - завжди в м'якоті. Як я підходжу щось, що я не можу реалізувати, або приймати, або пройти, або досягти, я крі – Прийняття. У моєму внутрішньому доріжку я стикався з моїм особистим піком, а іноді я розумію, що я не маю сил.
Я приймав свою безглуздість, а потім буває по-різному. І я тримаю на досягнутих верствах, але без опори або жалю, або ... Шлях відкриває ворота і ходив.Вечори дня були несподіваними.
Сагіс і Супернова повернулися, втомлюються, голодні і з почуттям виконання. Вольсомах повернулися, якби мити двома гірськими річками, на захваті від яких вона була сильна. Вовк і його червоної гудзики назад. Ось де з'явився імпульс.
«Ви повинні піти в метеорологічну станцію», - сказав Льон Вольф впевнено, «Це реальне життя. й Це різні. Що ми були після. Всі групи, які йдуть до вершини. Як це? Просто говоріть з ними дорого! Звідти можна до каплиці, а потім до льодового плато. Що відбувається.
Ми повинні йти там!Він був натхненний, впевнений і радісний.
«Окай», - сказав Сагіс: «Я люблю його при приводах чоловіка». Якщо говорити, ми будемо йти там і там.У нас було трохи аргументу про те, чи можна піти там з речами, або спочатку піти на розвідувальні роботи, залишивши базовий табір в одному місці, але потім разом вирішили, що якщо ми йдемо без речей, то ясно не буде гармати, що надходять назад. У найближчому майбутньому наша доля була вирішена.
З радістю повідомляється, що група жінок ненасичена сніжками серпня, так легко домовилися проїхати до льодовикового королівства. Хоча він не висловив цю раду будь-яким чином, я відчував хвилювання у всіх рухах. Він вдихав холодну душу безтурботних відчуттів своїм нострилом, і був запалений атмосферою експлуатації, тим героям, які мешкали там, в базовому таборі над льодовиком на погодних станціях. Бо він був там з маленькою червоною гудкою сьогодні, і ми ще не там. І так вони збиралися в дозвілля, як дівчата, які мають ще одну «незнімну сукню» зліва.
Невинна сукня, звичайно, була наша сходження котів. Перетягуючи кілограму залізобетону і не знімаючи, що гармата буде чітким розшуком до ваших ресурсів. І дівчата повернеться з Казбека без фото в кішках - так це злочин. Найвища вершини – це абсолютно окрема проблема, і ми хотіли б виходити наряди, приєднуватися принаймні у вигляді топ-демігів, що живуть в снігу і льоду посеред літа!
Продовження бути ...
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwwwfacebook.com%2Fliogrita%2Fvideos%2Fvb.100000103925764%2F1352391464774305%2Ftype%3D3D3D3D3&show_textchangewidth=560
Автори: Наталія Валицька (italics), Юлія Головакіна (прямий шрифт)
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: valitskaya.com/wp/