Продовження:
- Climbing Kazbek: Призначення і Значення. Частина 1
- Climbing Kazbek: Призначення і Значення. Частина 2
- Climbing Kazbek. Непередбачувані. Частина 3
- Climbing Kazbek. Гора викликається. Частина 4
- Потрібні бути використані! Частина 5
- Зробіть свої бажання і страхи, вони приїдуть до себе.
- Що ви хочете?
Лон Вовк прийшов вранці. Він був рано, дуже рано, він прогулявся всю ніч. Чому не чекав ранку? Він взяв маленьку Червону їзду, і це був тільки логічно, що він буде відпочивати і піти рано вранці. Логічні та безпечні. Я нічого не знаю про своїх мотивів. Наскільки я знаю, решта групи вгорі теж. Таким чином, це залишається для уподобань.
На нашому гіді, батько дітей чекав їх біля монастиря (див. про це, коли ми вийшли вниз). Він отримав текст і був обов'язковим. Але вони не зустрілися, що зрозуміло. Довгий час, немає телефонів на шляху вниз.
Тоді направляв нам і написав до ФБ, «Я завадить йому!» Небезпечно бути розумом вночі, особливо на льодовиках, особливо при втоми. Але вона по-різному повернулася - вовк вийшов і, практично без спокою. При підході льодовика і далі скрізь повісять знаки, такі як знаки доріг. На них - схема чоловіка, яка розбиває з вершини і напис: "Казбек не схожий на сингли." Не тільки про вершину, це про весь шлях до нього.
Що стосується синглів – може бути багато різних думок – це необхідно або не подолати труднощі разом. Або самотні, більш героїчні і чесний. Не існує ніякої відповіді для всіх, є різні ситуації. Що стосується ризику, так, лонер бере більше ризику. Що стосується виправдання ризику, то лонер також вирішує на себе. І, так, є частини способу (у глобальному розумінні – спосіб життя), що людина може і повинна побороти себе, його однодумці заважатимуть тільки від пошуку Значення. Так Лонлі Вовк (не дивно, що він дав ім'я, що він погодився)
Як він прогулявся, він супроводжувався дощом, зробивши дорогу тапочки. Річки переповнені, важко (небезпечні!) перехрестити. Коли він підійшов до льодовика, дощ не був жартом, Вовк вирішив приховати в печеру під лід і почекати погану погоду. Але грунт був гомілки, ноги почали всмоктуватися в рідку грязь. Він пішов, вгору льодовик. І був справжній Амбаш чекав його. З'явився ліхтар, акумулятори вийшли вниз. Ніщо сказати, що це було добре! Небо було хмарно; це ще дощ. І в цих умовах знайти шлях вгору, який призвело до погодних умов – нагріти, люди, життя практично неможливе. Я не можу побачити її!
Ситуація ускладнена тим, що при підході на гору тріщини в Глазурі перетворилися з невеликих до величезних. Трактор може знизився там, не схожий на чоловіка! І так глибоко вони не знайшли. Я не знаю, скільки ніжок льодовик йде вниз. У своїй глибині є річки, які безперечно подрібнять живий організм, якщо ви струнете. Він повинен знати про це. Або ні. Не знаю. На момент небезпеки вона не завжди відчуває себе реальним - досить після того, як справа доходить до кінця. «Я почав молитися», - сказав він, «і відразу, але коротко, місяць вийшов з хмари». Я бачив шлях. й
Вовк вовк прийшов на погодну станцію на світанку, він п'яний чайником в кімнаті провідника, де завжди було тепло і світло. Він був легкий, коли він прийшов до нас, коротко сказав нам, що сталося з ним, і пішов до ліжка. Скоріше, він згорнув ...
Кожен обговорює... Я маю на увазі, решта нас, звичайно, розмовляв про Lone Wolf і Red Riding Hood перед тим, як він повернувся. Конфіденційність не може підтримуватися в умовах походу, коли розмова в наметі чута в усіх прилеглих зонах. Не важливо, якщо це не наш бізнес, і т.д. Ми відварили в той же котел, це наш бізнес, що станеться з тим, хто вийшов з нас. Реальність полягає в тому, що нічого не може бути прихована, реальність полягає в тому, що люди завжди будуть мати думку, що вони хочуть. Вони будуть виводити свої висновки з наших дій і нічого не можна зробити про це. Навіть якщо наші мотиви, наслідки наших дій, їх тлумачення та їх висновки не збігаються. Я зрозумів це, і припинив хвилюватися про те, що інші думають про мене і мої дії. У той же час я дав собі право думати, що я хотів про них і говорити про це з іншими.
Що я маю? Щоб наші розмови про цю ситуацію. Вовк, який запропонував Red Riding Hood свій світ. В якому небезпеку і екстремальний - улюблений зміст. Він запросив її, взяв її з ним. Я не можу судити мотиви - Я хочу, щоб зберегти, будь ласка або викликати захоплення. Може бути перевірити, можливо (і швидше за все,) щось інше. Вона не влаштовує її. Усе! І ви можете зрозуміти, бо дивний світ Льоного Вовка, не всі витримають його, особливо якщо перший раз в наметі, перший раз на плечі на плечі. І висота додає перець в цю страву. Це не жарт. Якщо це заливка. Все про неї. Що про нього? Він взяв дівчину з ним - відповідальність за те, як вона б була, за її здоров'я і безпеку - (уважився догляд за ним), але як вона вийшла - за свій рахунок. «Не брати те, що важко носити» – це мудре слово. І якщо це важко, це краще, спосіб через темряву і льодовик через тріщини. Зараз. Це етап. Хороша новина - це те, що зараз принаймні ви знаєте, що хтось потребує, і ви не повинні витрачати час на час (сухий!) з'ясовуючи його.
Правила Чаосу. Що таке Chaos для вас, щоб інші. Вони можуть запропонувати вам свій світ, і це незрозуміло вам, непередбачувані - страшні. Ви маєте вибір, щоб жити в цьому світі або залишити його. Кожен вибір правильний. Не всі ви на шляху, хоча. Людина, позначена Chaos - це виклик для вас. Ви відчуєте гвоздику або походите. Це спосіб він йде. Або вони роблять. Амен.
У день, який почався з поверненням Лон Вовк не був особливим. Ми не ходимо в будь-який час. Ми кладемо на станцію – їсти, спати, говорити. Хвісти про події. Дуже сподобалося, що майже вночі. А потім ми почали отримувати готовий.
Навчитися, що ми можемо привести до нас. І тепер все залежить від погоди. Прогноз був сприятливим, але це не означає нічого, оскільки до тих пір, поки не було туман, то дощ, потім сильний вітер. Ім'я керівництва Байко, і він надихнув впевненість.
Грузинський гід Бако був правий! Він був спокійним і міцним. Він сказав мені про себе, що це була його головною окупацією, оскільки він перший піднявся Казбеком. Він зрозумів, що так, це те, що він хоче зробити для інших. І я говорив про це спокійно, емоційно, до речі. Як справа курсу. Я зрозумів, що ви можете піднятися з ним і не відволікатися на все інше. Цей чоловік знає свій бізнес.
Весь день після обіду Сагіс запропонував йому лід-клас з нами. Вчора ми спостерігаємо черговий груповий поїзд. Акуратно і весело виглядали, стоячи біля снігу, спробували пам'ятати. Так як це може стати, що ніхто не навчить нас. Одне, щоб побачити, інший, щоб відчувати себе з вашим тілом. Як прогулятися в кішках, як не плутати з мотузкою, як зламати льодовий пік. Багато тонкощів і нюансів.
Я був особливо вражений тим, що при падінні котів не можна сповільнити (хоча вони, хребта, здавалося б, призначений для цього). Через те, що падає інерція і тяжіння перевернулися вниз. Ноги повинні бути підсилені і різати (брелок) льодовий підбір. Так, є також небезпека боляче себе цими дуже кішками, і навіть... так багато чого, на мій погляд, є пара годин навчання – ні використання. В результаті, як правило, до нуля, хоча краще нічого. Ведучий української групи Максим захопив себе, і ми, вихованці, стояв поруч з ним. Пізніше перехрещуємо доріжки з ними знову, вже на спуску.
Так, увечері, коли він отримав трохи спекотний, Бако взяв нас на сноуборд. Ми одягнені теплі і водонепроникні, він залишився в шортах. Клас тривала година і половина. Більше "Якщо ви хочете зробити щось, то це те, що ви робите." По суті, це невелике використання. Трохи, я погоджуюсь, що він продемонстрував сходження, не було часу або можливість думати про те, як крок над мотузкою і яка сторона повинна бути. Ніжки ходили ходьбою, тіло було пересуватися, і якось все складалося. «Бако, як ти падаєш?» один з нас запитав, як провідник оголосив тренінг. "Ви не будете впадати!", він сказав впевнено. Ми так радіємо, і якщо він обіцяє, він буде. Звісно, ми розуміли, що все можливо, і наші опади залежать не від нього, а від того, як пощастило когось, але його визначення купили його. Я хотів би вірити у дитину, щоб він знав, що він говорить про.
Дівчинці були непристойними і хірпінгами, як супутні хребти з фільму «Білий сон пустелі»
Направляю, ми не будемо падати! вони охочуються один одному і сміхаються при абсурдності цього, здавалося б, декларативної думки. Він сказав: «Дівчин сказав, що я буду коханою дружиною». Ми сміхалися тим, що повідомлення було сприйнято двома способами: або ми не можемо навчатися використовувати льодовий вибір так швидко, коли ми згорнулися, або у нас є такий прохолодний провідник, який йому подобається Бог, варіант «попадання» в нас просто вимкнено. Або одночасно! Але ми любимо ідею!
Він дав враження про людину, яка у всьому цьому житті тут, в сходженнях Казбека і в'ялення з новачками, бачить нічого надприродного - це його повсякденне життя. Щось таке перетин вулиці для мене. Я не збираюся ставити про щось так просто! І для тих, хто бачить вулицю і машину вперше, я б сказав: «Що таке велика угода? Дивитися і залишатися з коліс. й
У той же час, Бако не був одним з тих, хто любить жахівські оповідання і шахраї, і мені сподобалося - це було легко вирішити на експлуатації з ним, тому що він сам не підрахував цю експлуатацію на всіх і не ескалувати зайве напруження навколо заходу. Я пам'ятав довго і сміхався в сюжеті, він сказав між справами: «Одній день мій друг і я відвертав всю ніч, а потім вранці вирішив піднятися над цим схилом, і загинув його руку за льодовиком, де крута стіна піднімалася, покривала конденсацією, ніколи не розтопляючи сніг – в 4 години сходження...» Як? "Дві льодяники, коти..." Звісно, без страхування і літати в разі невдачі - 200 метрів! (близько 6 9-ти поверхів). А потім треба вставити «повтор не рекомендується – небезпечно для життя». Так, ймовірно, це буде важко стати для всіх – тільки божевільних місцевих, які не писали закон.
Так само скеля навпроти табору провідник говорив.
Від цього зрозуміло, що головна вимога диригента - надихнути впевненості - було виконано. І нехай не з'являється з моїх слів, що він не був нездатним до нашого можливого підприємства. Ми ретельно перевіряємо наше обладнання та взуття. Я запитав, якщо всі мали ліхтарі і окуляри, рукавички (не менше двох пар). Допоможи Supernova знайти більш підходяще взуття, і як він вийшов, безкоштовно для неї. Для групи було достатньо необхідних заходів і догляду.
Після тренування ми пішли в упаковку, і все було дуже серйозним і відповідальним – вони виклали всі свої речі з рюкзаків, залишаючи пуховики, рукавички, якусь воду там. Наплічник необхідний, тому що він захищає спину від вітру, легше ходити. Тексти пісень, а це означає: І ви повинні одягатися акуратно, подумайте про все і варіть його, щоб ви могли швидко зібрати, коли ви прокинулися.
Ведуться зануритися в ніч. У середині дня на Казбекі зазвичай починається погана погода, а вранці ще більш-менш чітка. Але в той час, з вечора, погана погода була в повному гойдалці - вітер, як і покрівля над нами, чи був дощ або сніг. І це буде абіліт, якщо він не зупинився. Я сказав вам, що це було лише ніч, ми можемо отримати. Завтра вам потрібно спустити, тому що немає часу, щоб сидіти біля Казбека.
Звісно, ми оселилися на початку, о 7 с. Який фольга може закохати в 7:00 п.? Не мене, напевно. І я не спав, слухав вітер, і не знаю, що для променя – за те, що погода прийшла або ні. Я боївся піти вгору, і в той же час щось солодко заморожує всередині в думці. Що «згасити» було менше. А якщо ви уявите, що все буде погано, то найстрашнішим буде шкоду для власної гідності і думки «Чому пекло приніс мене тут, бо були ознаки, там були!» Подумав про можливу смерть. А ще – про те, що попереду нереальна напруга, і чому? Для того, щоб покласти кліщ з категорії «Хто був Вася»? Я не Вася. Що це? Я не можу відповісти на це питання. А далі я думав, що глибше «побачити щось» пішов, щоб я не міг навіть відчути його.
Так, я можу сказати, "Я не збираюся," і ніхто не судить мене, ніхто не сказав, "Ев." Всі вони хочуть. І я один з тих, хто, з задоволенням і без провини, візьміть нагоду, якщо не цікаво і не хоче. І я знав, що я не збираюся. Не хочу, боявся, я побачила чітко, вона сказала в мене, її аргументи були логічні, і її почуття були прозорими. Я не бачив. Це був досить незвичайним для мене.
Я заспокоївся і впав тільки тоді, коли я зрозумів, що вітер сьогодні не буде Повинен бути 12 годин.
А потім Бако киньте нас все вгору. Один годину. Розпочався пригода.
Продовжити. . й
Автори: Наталія Валицька (italics), Юлія Головакіна (прямий текст)
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwwwfacebook.com%2Fliogrita%2Fvideos%2F1352391464774305%2F&show_text_width=560
Джерело: valitskaya.com/wp/