Climbing Kazbek. Гора викликається. Частина 4

Climbing Kazbek Призначення і Значення Частина 1

Climbing Kazbek Призначення і Значення Частина 2

Climbing Kazbek Unforeseen Частина 3

Це було гарне місце, але було б покинути, час нашої поїздки обмежений. На шостому сьомому або восьмому день решта часу приймала адаптацію до висоти. З моменту перебування в монастирі на додатковий день, це може створити проблеми в майбутньому, коли ми будемо на підніжжя гори, щоб почекати погода. Але тільки Сагіс і провідник думав про це, інші щасливо захопили навколишню красу.

Вранці, коли ми пішли далі, вода раптом зникла навесні. Очікується, згідно з прогнозами монахів, займала 2-3 години, і у нас майже всі зібрані, і було небажано залишитися. З Я, як правило, перший збираний (звичайно, я нічого не роблю для цього – спеціальна сида), я добровольців піти на воду для всієї групи до гірської річки. Не до потоку, в якому вони купували день до, але до одного великого і бурого, який бачив з гори.

«Це дуже далеко», - сказав провідник, «і вода дуже брудна. й

Я не вписав в голову. Він був проти всіх своїх стереотипів, але це було – я бачив його пізніше, коли ми піднімали ще 1,000 метрів вище і перекреслилили річку, як це. Тексти пісень, а це означає: Не те, що брудні, просто нічний знак! Жовто-сірий і дивний.

І людей, які піднімаються на великі висоти, гори змивають всю грязь. І іноді з'являється на поверхні. (у метафоричному розумінні, звичайно). Але вони повернулися, як малюки - поновили підйомником, промивають висотою.

І я, відбиваючи на гірських річках і чистоту людських думок, збирають воду в пляшках і пішли на весняну, яка прокинулася мені довго тому на шляху до монастиря. Він був непотрібним подвигом, бо був довгий шлях, а вода на монастирі з'явилася практично після того, як я пішов. В результаті я втомився навіть перед основним сходженням, і це був найдовший перехід, який довелося до кінця, де не було дерев, тільки трави. Про мене і мій не завжди доречна діяльність.

Відсоток до Казбека може бути виконаний в дуже ніжному режимі - легкий, принаймні до його стопи. Поставте свої речі на конях і візьміть їх в одну добу. Коні, завантажені 5-6 рюкзаками, часто перевозять нас на дорозі. Ця послуга, звичайно, витрати на гроші, місцеві жителі заробляють її. Я не буду судити, чи це добре чи погано, це питання ваших побажань та вашого гаманця.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якось це дуже важливо розуміти (проведення тіла), що чим менше речей, людина потребує, тим простіше. Чим простіше жити. І це, звичайно, стосується не тільки матеріальних (катертів, взуття, будинку (тент), ліжко (сухня кімната), їжа ...Але і що ми проводимо в наших головах. Чим більше вірувань і принципів є, тим важче це йти. Наприклад, якщо я, як жінка, повинна бути допомогло чоловікові ( "добрий" є ключовим словом), то я не маю на цьому шляху. Якщо я не помітив себе шкода, щоб повісити в минулому або майбутньому, то я не помітить красу шляху і не отримає ресурсів для подальшого руху.

Шлях вгору крок за кроком очищає мозок і освітлює, звільняючи від внутрішнього сміття. Терміни обставин при сходження будь-яких гір, в тому числі Казбек, не належать. Ви прийшли, ви йдете, ви берете відповідальність за кожен крок. Ні носини. Так, можливо, наша група знову простягається на шляху до. Ті, хто бажав піти швидше, не обмежувалися лаггардами. І ніхто не судив лаванди. Твій темп є святим.

Дихання допомогли. І для більшості речей, я зміг це зробити, незважаючи на рюкзак, який є нереальним тягаром для звичайного міського життя. Активний, яскраве дихання, як в гомотропі, особливо якщо є звички до нього, більше не піднімається важкі блоки, але дає міцність. Хороша практика, вона врятувала мене від запаморочення, болю в боці, серця та інших «чарів» погано працювала тілом.

Хороша новина полягає в тому, що для 10-денного походу, завдяки систематичному «диханню» на фоні стресу можна якісно очищати себе. повернутися набагато сильніше, красиві, здорові і неприємній Вони кажуть, що навіть кістки на ногах зникають, тому що м'язи і кістки, які мислять себе, працюючи на рівнинах, перетворюються.

Хто має неприємності в горах?

Що таке. Але особливо ті, які протистоюють різні види тяжіння:

• Хто боїться і не хоче бути фізично напруженим
  • гурми;
  • надмірна вага людей;
  • У них є багато гравітацій для тих, хто навколо них.
  • Ті, хто боїться висоти, холод, небезпека і використовується для контролю все.
  • Ті, хто самі посидіти;
  • Ті, хто комфортний (теплий, душ, м'яке ліжко). Відчуйте різницю: не «немовний комфорт» – в певній мірі ми любимо його, а саме: «в'язаний», тобто без неї не може.
Якщо ви зрозуміли, що всі перераховані вище вже припинили допомогу вам, але навпаки, гальмує ваш прогрес, позбавляє вас від яскравості і щастя, то поїздка в гори швидко і якісно змінить ваш вектор руху, виділяється зайвим, а при цьому знімає зайву вагу.

Два з них були на правому боці дороги, а на праву сторону. А той, що прибув біля колонтитула, і привели до підніжжя Казбека, наша мета. Переваги другої дороги були очевидними - підйом менш крутий і ... все, можливо. І, як вона пізніше стала чіткою, через кілька годин подорожі, вона все ще не може врятувати, тому що висота все ще мала отримати. І на проході два дороги.

Однак перед тим, хто прогулявся по хребта, була відкрита ціла панорама - від далеких скелі за межі Степансмінди, з яких ми почали нашу подорож до величного блискучого Кабекю переднього. На праві найглибше горжують гори.

Річка прокинулася внизу. Як ми побачили, що він почався з льодовика на нозі нашої мети. У верхній частині - альпійські луки з розсіяними там і тут кам'яні болгарки. Грядка підійшла до її спиною, як гігантська казка, яка захована з задоволенням, як підошви смертників подряпини її шкіру.Гірські звуки – далекі канікули гірських каменів, шум вітру, бурий мюрмур води нижче, і так ... ще іржаві ніг і гучне дихання. Мін.

І чорниця в важкодоступних місцях - практично на схилі, від якого можна поломитися і розкачати - добре, як не ризикувати!

Остання ніч, перед поверненням від Stepantsminda Сахіс з довідником, і після того, як ми приймали ванну в горзі, я йшов тут самостійно. Не тому, що я хотів конфіденційності, але тому що кожен вже ходив навколо і хотів би сидіти біля наметів. Я був повною енергією, яка приніс мене. Я знайшов великі камені на одному з вершин, комфортно оселився на одному з них, знизивши ноги в абіс і шукаю в Кабекзі. Я відчув, що зараз, тут мій храм і мій Тирон. Я вдячний за те, що тут, і чи не я хотів би піднятися на вершину Казбека, безперечно мені. Пон.

Ми пообіцяли нам, щоб наш шлях був максимально безпечним і красивим. Він був. Ті, хто ходив на горзі, нічого не бачив. І на виході з проходу, коли вони вже менше. Що, нижня дорога, приводять коні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чим вище мій шлях, тим більше краси і натхнення. Який, однак, не заперечує важку роботу сходження тут.

Я не ходив дуже швидко, не намагаюся зловити з ким-небудь. Вона була орієнтована тільки на свою силу і від часу, поки не припинила ловити її дихання і одночасно милуватися височина - хмари, які були нижче нас, монастир поступово стає меншим, поки він перетворився в точку. А потім він повністю зникнув за іншим скрученням шляху. На сонці, потім заховані за скелями скелі та зеленими гілочками, які виросли на схилах. Води і печери були знаходилися здалеку, але це було нижче, і я не відвідую там, бо моя мета полягає в тому, що він передній і вище.

На проході біля маленької каплиці два стежки розкриваються - нижні і верхні доріжки. Звідси ми можемо бачити нашу наступну точку прибуття – долина за вузькою гірською річкою. На плоскій невеликій ділянці, на фоні вже дуже великих сніжних гір, ледь помітні помаранчеві і жовті патчерки наметів розташовані - табір зданий нижче рівня, але це було осмислення зору як тут, так і там - 2900 метрів. Наш наступний пункт акліматизації.

На цьому перехресті три дороги були ті, хто засвоювався тим, хто вже приїжджає. Усім людям, які ходили з глибиною, Несподівано відчував у своїй аури, в рухах, простоті погляду. Вони були повною. Не дивлячись на те, що вони піднімалися на вершину Казбекю або ні, ініціація гори відбулося.

Ті, хто просто отримував, незрівняно зірвав на обличчі «набухає, як це?...» – і це дав нам голову. Я пам'ятаю перший раз я бачив сходження. Він подарував мені їздити водієм таксі. Перше питання я попросив себе, коли я шукав його: «Чому він був різним від мене або ні: коротко, здавалося б крихкий, два руки, два ноги, не крила, дивний! й
Суть кучерів читати про те ж саме, дивлячись на тих, хто вже повернувся, незалежно від того, які думки про голову. Важливо, щоб ми перехрестили поля, розуміючи всю нашу природу. І не лежачи собі - абсолютно всі чутливі, тільки деякі дуже вдало пригнічують ці сигнали. Вони були пригнічені до тих пір, що вони вже досягали явних навичок. Але! Після цього, як час переходить, як правило, стан «набуху, я завжди знав це» Отже, гори діляться, тому сяйво лежати. Ось чому я люблю їх.

Я так надихнула люди, які люблять далеко перевершують всі труднощі, з якими вони підключені. Я мав багато кави в моєму рюкзаку. Це, як, дія дива, помста для кака, що хтось пішов за мене на гору. Я люблю подарунки і каву в горах варто. І я бачив групу життєрадісних поляків, які повертаються після сходження Казбека, давав дівчину каву. На даний момент ціна, яка залежить від моменту. І є те, що здається дуже цінним, але абсолютно невикористаним, якщо отримано в неправильному місці і в неправильному часі.

Шукаю тих, хто сидить на зупинці, я застрягав високий хлопець, який здавалося б, самотній з грузинським гіда.

до Так, вони робили, грузинський сказав.

Хлопець щасливий, але якось дивно провів руки перед ним. Я, руки були морозильні. Я почав говорити з ним, він виявився італійським, я не знаю мови, але це не важливо. Я прогулявся, взяв жовті тонкі пальці і натерти їх. Дуже дивний, тут теплий, а руки його холодні і його пальці не ширяться дуже добре - так, виглядає як біла заморозка. Я знаю це з Елбруса в 2010 році. Очевидно, що італійці радували таку увагу, і це теж зрозуміло, що він мав серйозні руки. Він вийшов на телефон і ми зробили друзів з ним на FB. Інтернет - це відмінне. Я хотів би бачити свою картину з вершини.

Ще одна переправа завершилася переправою по гірській річці. Вона дрочить на божевільну швидкість. Його гродисті води, які вчора (і можливо, пара годин тому) були ще льодом, і зараз, нарешті, вирішили дізнатися радість сучасного і долинського життя, розкочували камені і загрожували безтурботних мандрівників взяти їх з ними, на шляху розбиття всіх кісток. Помічник попередив нам, що хоча річка не дуже широка, її слід обробити великою повагою. Він знайшов місце для перехрестя каменів, допомогло пройти, і ми стали табором на останню зелену. Потім після півгодини ходьба трава виросла, почалася Царство каменів і льоду.

У цій парковці ми зустрілися з українською групою – вони вийшли з висоти, були натхненні та радісні. Хороший знак... Після того, як трохи нечітки ми дізналися, що у них була жінка 77. Завжди два (!) раз на рік піти в гори (!) – літо і взимку. Карпати або Кавказ Це не лавка під в'їздом обговорення цін і сусідів, а не серіалів. З повагою У номері: І в цілому, є такі люди, які порушують історії про життя. Ви можете написати книгу про кожного. Кожна історія, кожен життя, унікальний.

Як і для нас, наша група була в кризі, хоча вона не знає. Не вдалося дістатися до Казбека - було багато причин.

Продовження бути ...

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwwwfacebook.com%2Fliogrita%2Fvideos%2Fvb.100000103925764%2F1352391464774305%2Ftype%3D3D3D3D3&show_textchangewidth=560

Автори: Наталія Валицька, Юлія Головакіна

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/