Якщо ви будуєте стіни, всесвіт будує стіни для вас. . й

Я часто помітив, як люди привітають до любові. Ось, наприклад, одна людина потребує любові, спілкування, уваги тієї чи іншої, і він, як, «Я не даю тебе». . . ?

Перший, «Будь ласка, потрібно писати його або викликати його». . . ?

Сила. Або навіть охолоджувач, він може сказати першим, "Нехай в моєму серці відповідає вам..." і це свого роду причина для невідповідності. Я використовую для цього себе. Здавалося мені, що дуже проблематично подарувати кому-небудь, хто дійсно потребує мене, наприклад, «Я даю вам трохи любові, то я буду розірвав, п'яний і їсти». . й

Стратегія «закриття» не працює! Я чекав! Любов один. А якщо вона відкриває в іншій особі, то ви зрадієте, ви обмежите потік любові до вас від людини, вам потрібно! Читати попередній вирок знову!

Якщо ви будуєте стіни, всесвіт будує стіни для вас. Якщо ви будуєте мости, всесвіт працює з вами, щоб побудувати мости. На мові Христа, що ви хочете людей, щоб зробити вас, як ви до них. Це невимушене духовне (якщо ви будете, квантове) право. З любов’ю ОДИН, СПАЦІ КОНКУРСІВ ОДИН, що ви запустили в простір свідомості ( "колекційне поле"), після чого воно повертається до вас.

Шановні друзі! Якщо ви страждаєте від нестачі любові або відсутності відповіді від коханої людини, якщо ваші стосунки з близькими є невизначеними або постійно "не-до...", див. у разі, якщо ви заблокували потік тим людям, які люблять вас в іншому місці.

У цьому тексті я не запитаю вас, щоб "забути" або задовольнити всі потреби інших людей. Якщо ви не можете піти, де люди потрібні вам. Місце, де можливо, ви були близькими до іншої особи, але потім «розчинені односторонні» і залишили його, щоб пити чашку вашої любові самостійно. Де ви звикли будувати стіни відчуження і байдужість до людей, які люблять і потребують. Тексти пісень, а це означає: А потім ваші стосунки з людьми, які ви любите... добре, див. для себе. . й

Цей закон є математично точним і бездоганним, як швейцарський годинник. Як і тут (таких) тільки тих, кому ця інформація була практично корисною, тобто тих, хто бере на практичне застосування. Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/hegumenevmeniy.peristy? hc_ref=NEWSFEED&fref=nf