Дружина

Іноземець і дружина, Іван і Олена. Моя людина повернулася з роботи, опинилася на дивані телевізором і читати газету. А дружина приготувала і подала їй чоловіка вечерю, і в той же час захопила, що він нічого не робив в будинку, і заробляє мало грошей.

Іван опинився ввічливою дружиною. Але в відповідь він мовчав, і думав себе: «Хлопака – це неглибока, а й точки для мене. Коли він одружився, він був красивим, життєрадісним і

Австралійка художниця Катерина Abel

Після того, як його дружина зажадала, що Іван виїжав сміття, він неохоче зняв з телевізора і пішов у двір. На його поверненні людина припинила на двері і перевернулася до Бога:

- Бог, що нездатне життя я мав! Чи буде я жити з такою непривабливою дружиною? Покарана!

І раптом Іван почув тихий голос зверху:

- Я можу допомогти. Але якщо я дивлю вас красивими богами, то навколо вас буде вражати такі зміни вашого життя. Нехай це просто. Я поступово занурю в дружині дух богів, зміни її зовнішнього вигляду і поведінки. Але ви, теж, доведеться змінити своє життя, якщо ви хочете, щоб богиня залишалися з вами.

до Спасибі, Бог! Він готовий змінити своє життя заради богів. Просто підкажіть мені, коли моя дружина почне змінюватися.

- Я змінив його трохи прямо зараз. І кожен день перетвориться більше і більше.

Іван повернув додому, сидів на дивані, вийшов на телевізор і взяв газету. Але було те, що він не міг читати... Я не можу чекати, щоб побачити його дружину. А потім він пішов на кухню, втомивши плече на суглоб і почав дивитися на дружину. Повернулася з нею назад, миття посуду після вечері.

А потім Олена відчувала погляд і перетворилася. Зустрілися очі. Іван побачив у дружині і думав, «Не, аж до змін моєї дружини, й

І дружина, побачивши незвичайну увагу свого чоловіка і не розуміючи, що було справа, раптом випрямляли її волосся, а рум'яна спалахнула на неї щіки:

- Чому ви шукаєте?

Чоловік не знав, що сказати і дивувати:

- Я думав, що ви можете допомогти мити посуд.

до Ресторани попросила дружину, зняла фартух, знебочений, так що я вже промив.

«Це зміниться прямо до наших очей», - Іван думав себе. - І вона маленька ставка. І починав миття посуду повільно.

На наступний день чоловік був захоплений будинок після роботи. Він не може чекати, щоб побачити дружину, перетворюються на богиня. «Що вже змінив багато? І все ж я. Просто в разі, якщо потрібно купити квіти, щоб ви не потрапили в обличчя в бруд. й

Дверцята відкрилася, а звернувшись до нього Олену перед ним в сукні він придбав рік раніше. Волосся настільки красиві і сережки запалені. Він раптом плутав і запропонував квіти дружині, захопивши її. Олену прокинувся трохи, приймав квіти і трохи розмахнув. "Привіт, що очі роблять богиня!" Як приємно їх персонажа! Як красиві вони в усьому! І Іван, перейшовши в будинок, в свою чергу, проголошений в сюрприз - на столі був елегантний набір з побутовою технікою, два склянки, апетитні страви і два занурення свічки.

Як вони сіли на столі, Олена раптом стрибала, кажучи:

- Я бачу, я забув, скільки ви хочете перетворити на телевізор і я купила для вас свіжі газети.

- Я не хочу телевізора, але в газетах вони пишу те ж саме, Іван відповів з повагою.

Повністю плутати, Олена запитала:

до А ти?

- Я вирішив придбати два квитки в театр. Але шоу ввечері, і вдень, можливо, ви хочете піти в покупках? Ви не знаєте, що у вас є вечірня сукня?

Іван сказав і практично додав сукню гідність богів. Він побачив, що богиня сидять перед ним. Його обличчя світиться з щастям, її очі шион, і її посмішка була солодкою і таємничою одночасно.

Австралійка художниця Катерина Abel

«Дуже, як красиві богиня! І якщо вона хороша так швидко, я можу бути гідним супутником для неї? Він був схожим на блискавку думки. - Зробимо це! Поки богиня з мене, я запитую її, щоб мати дитину з мною. Я буду мати кохану дитину з красивими богами.

до Що ти думаєш, що тебе турбує? попросив Олени, шукаючи чоловіка.

І сказав він, що він не знає, як це сказати. Це жарт, щоб попросити дитину від богів? Бог не обіцяє йому такий подарунок. І втратив у своїх думках і почуттях, Іван раптом сказав:

- Я не знаю... Чи можливо це? Але я хочу сказати... Довгий Я хочу, щоб дитина з вами, мій красивий богиня.

29 Змішувати Індійська Sayings

Легенда жінки

Олена приступила до свого чоловіка, в її люблячих очах, сльози щастя загиблими. А потім кинулася м'яко до Івана, який відкрив свої руки.

"О, що ніч це був! Щоранку! І це такий прекрасний день! Як чудовий життя з богами! думав Іван, заклавши другу онуку на прогулянку. Видання

Джерело: marketium.ru/zhena-boginya-2/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное