366
Все можна руйнувати.
Ось все людина дав і зробив – з легкістю, щасливо, без мислення, радісно. Таємне слово, підтримка, подарунок, допомога, поцілунки - все, що протікає ...
Але цілком достатньо силити людину, трохи - і все закінчиться миттєво.
Ні, він все ще допоможе і відповісти; він поцілунок навіть якщо ви штовхнете його важко. Але це відрізняється зараз.
Який вільний і щасливий чоловік зробив ще і без компульції, все зникне. Це різна людина і різні відносини.
«Чому не зателефонував мені?», «відвертаю мене!» «Дуже мені так і так», «Щоб робити так і так», – нормально. Немає нічого неправильного з цим.
Припустимо, що радість зникне. Все, що яскрава і хороша стане обов'язковою. І обов'язок правий.
Якщо людина спілкується з нами, він повинен ...
Але щастя пішли. І почалися відносини. І відповідей все частіше висохнуть і стримані з явних причин.
Який вільний і щасливий чоловік з його серця був радісний, ніколи не може бути зроблено боржником, який сплачує боргу. Тим не менш, якщо він нічого не кине.
І ось чому любов і дружбу, вони не можуть базуватися на співвідношенні.
Вони залишаються в сухому залишку «реляції». й
Пам'ять про те, що потрібно бути. Як ароматний яскравий квітка є гербарієм.
Ринок відносин або ілюзію любові
Дякуемо!
Змусити музиканта грати, художника малювати і поета писати поезії. Або змушує людей спілкуватися. Висловлення почуттів.
Так ви можете бути самостійно, з висушеною трояндою, сумним нагадуванням любові.Видання
Автор: Анна Кирянова
Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679
Але цілком достатньо силити людину, трохи - і все закінчиться миттєво.
Ні, він все ще допоможе і відповісти; він поцілунок навіть якщо ви штовхнете його важко. Але це відрізняється зараз.
Який вільний і щасливий чоловік зробив ще і без компульції, все зникне. Це різна людина і різні відносини.
«Чому не зателефонував мені?», «відвертаю мене!» «Дуже мені так і так», «Щоб робити так і так», – нормально. Немає нічого неправильного з цим.
Припустимо, що радість зникне. Все, що яскрава і хороша стане обов'язковою. І обов'язок правий.
Якщо людина спілкується з нами, він повинен ...
Але щастя пішли. І почалися відносини. І відповідей все частіше висохнуть і стримані з явних причин.
Який вільний і щасливий чоловік з його серця був радісний, ніколи не може бути зроблено боржником, який сплачує боргу. Тим не менш, якщо він нічого не кине.
І ось чому любов і дружбу, вони не можуть базуватися на співвідношенні.
Вони залишаються в сухому залишку «реляції». й
Пам'ять про те, що потрібно бути. Як ароматний яскравий квітка є гербарієм.
Ринок відносин або ілюзію любові
Дякуемо!
Змусити музиканта грати, художника малювати і поета писати поезії. Або змушує людей спілкуватися. Висловлення почуттів.
Так ви можете бути самостійно, з висушеною трояндою, сумним нагадуванням любові.Видання
Автор: Анна Кирянова
Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679