393
Партнерство в сім'ї: не завжди рівність і не всі можуть
Фото: www.pinterest.com
Суть партнерських відносин в сім'ях полягає в тому, що партнери відкидають свої упередження про «як повинен бути в сім'ї в цілому» і вирішують всі конкретні питання, згодні на все на рівні і вільному шляху.
Він має власний бачення можливих відносин і власних інтересів. У мене є жінка, вона має свої погляди на стосунки і плани. Ці безкоштовні люди сидять і обговорюють, як вони хочуть жити разом. А потім проживати цими домовленостями. . й
Що проти партнерства? Якщо ми не розглядаємо абсолютно проблемні варіанти, то партнерські відносини проти традиційної сім'ї, де подружжя консультують один з одним, але остаточне рішення про основні проблеми життя проводиться чоловіком. Традиційна сім'я має вертикальну потужність, вона є сім'єю з однією головою. І в сім'ї з партнерами не існує вертикальної влади, тут відносини принципово «на рівних умовах». Синонім партнерства в сім'ї є демократією, іноді це будівництво називається горизонтальною сім'єю або сім'єю I + I, на відміну від сімейства МИ.
У зв’язку з чим ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо партнери поважають чесно, то переговори тут тривало: до тих пір, поки не згодні жінки, сварки або втомилися. Для переговорів з позиції «еквал» складно.
Якщо я не перериваю вас, ви не перериваєте мене. Якщо ви прибираєте емоції в дискусію, ви їх видалите. . й
Чи є кожен готовий побудувати свої відносини таким чином? Звісно не. Партнерам, які готові говорити про правила та життя за угодами. І це передбачає можливість контролювати свої емоції, жити з розумом, не тільки ваші почуття, висока внутрішня дисципліна.
Уявіть собі ревнистий чоловік і жінка з ПМС: як реально партнерство для них?
Що залежить від того, чи є конкретна сім'я? Перш за все, від здатності і бажання подружжя будувати такі стосунки. Якщо дівчина використовується для того, щоб бути застарілою замість переговорів, там не буде партнерства поруч з нею. У разі незгоди чоловіка не потрібно говорити про будь-яке партнерство. Якщо дружини поважають один одному, вони завжди будуть слухати один одному уважно і обговорювати на рівній нозі. У сім'ї з партнерами батьки намагаються провести той же стиль спілкування навіть з маленькими дітьми, підкреслюючи, що думка дитини дуже важлива для них.
Тим не менш, це часто гра партнерства, ніж реальне партнерство. Співпраця починається з переговорівУміння формувати свою позицію, захищати свої умови та вказати свої зобов’язання. Чи можуть наші діти у віці 5-7 років? Унікальний - так, нормальний - ні. Про те, що вони хочуть, але деякі діти знають, як самостійно виконувати угоди. У будь-якому випадку, в більшості розумних сім'ях, бажання дитини, якщо не повернулися до внесків і обов'язків, зважує менше, ніж у дорослого слова.
Партнерам також є нерівномірний.Партнерства дійсно «витримують» на рівних переговорах, але сказати, що партнерські відносини в сім'ї завжди є неправдивими. Для сім'ї, що складається з чоловіка, дружини і дітей, щоб бути високими в горах з важкими рюкзаками і в небезпечній ситуації, так як будь-яка рівноправність в будь-якому партнерстві зникла: дорослі приймають своїх дітей в руках або утримують руки, дружина обіймає чоловіка, а чоловік несе найсвіжіші рюкзаки і несе відповідальність за кожного. Тим не менш, на кухні ситуація може бути рівно протилежною, і з будь-яким партнерством, дружина буде командувати кухню. Також, якщо чоловік і дружина йдуть на ринок і чоловік не знає багато про покупках, дружина буде мати вирішальний голос. Вони поважають один одному і дружині будуть враховувати бажання чоловіка, але його головна робота полягає в тому, щоб нести важкі сумки, і робота дружини повинна вибрати правильний продукт. Дійсно, в сім'ях з партнерами часто виникає ситуація, де чоловік і дружина поділяють сфери відповідальності, а в одній зоні чоловік має вирішальне слово, а в іншій зоні – дружину. Це особливості ситуації, яка часто визначає, чиє слово в даній ситуації буде вирішальним.
Однак, у багатьох сім'ях, де відносини зазвичай є партнером, перевага в правах між подружжям визначається не ситуацією, але за своїми особистими характеристиками і особистісною ситуацією між ними. У партнерських переговорах вільні люди вводять як рівні, але рідко як рівні. Якщо ви знаєте, як вести переговори краще, ніж інший, у вас є перевага, але якщо партнер робить більш серйозні внески в сім'ю, і ви вільні, ваша позиція слабка. Найбільш проблемною ситуацією є той, хто дуже цікавиться відносинами і змушений вести переговори з особою, яка не цікавиться відносинами мало або, гірше, відносини тягують. . й
Бог забороне вас бути в місці жінки, яка хоче зберегти сім'ю і переговори з чоловіком, який хоче залишити сім'ю. Якщо він «то буде» погоджується на перебування, які умови затвердження можуть бути у зв’язку з такими «партнерами»?
Якість у партнерських відносинах є спільною, якась нерівність у відносинах не робить відносин «непартамент». Простіше, чим менше відносин рівності, тим менше ці відносини є партнерами. Коли рівноправність зникне, партнери повністю зникнуть.
Хто є правим партнером і хто невірний партнер? Які переваги і мінуси?Партнерство не підходять для тих, хто звик до традиційних відносин. Уявіть діалог:
OK, тепер про гроші: Хочу сказати, що кожен з нас витрачається на загальні витрати сім'ї, наприклад, 30 000 рублів. Чому? У мене є зарплата 60 000 і у вас 300 000! Якщо я даю половину, ви даєте половину! - Мед, у нас є рівних відносин, тому ми інвестуємо рівні суми. - Але це не сім'я! Але ви сказали себе, що ми відмовляємо від традиційної сім'ї і будемо жити як партнери, на засадах рівності!
Партнерські відносини не дуже вигідні для людей, які залежать від партнера: остаточні угоди, швидше за все, будуть непривабливі для них. Партнерство повністю протипоказані до паразитів в житті. Вона не працює, і вона підняла, що він підтримує її, і каже, "Чому на землі?"
Партнерство не дуже зручно для чоловіків, які звикли бути лідерами та надмірною демократією. «Якщо я люблю дружину, то чому всі ці нудні переговори? Ми консультували, і я вирішив, що це було простіше і більше життя. Партнерства абсолютно не підходять для жінок, які використовуються для життя з емоціями і не розглядають себе зобов'язання дотримуватися угод.
Для чоловіків, які ще не виросли. На етапі угод досить реальний діалог:
- Мед, ми вільні люди. Я зобов'язаюся інвестувати домовлену суму в нашому союзі і зустрітися з квітами на шість днів на тиждень. Але я буду з коханою жінкою в неділю. Тексти пісень, а це означає: Я не розумію, якщо ви отримаєте собі коханець. - Що ви йдете? Мед, ми вирішили не бути збитими традиційними досудами. Ми безкоштовно!
Для чоловіків, які мали негативний досвід відносин і зараз хочуть бути впевнені, що їх інтереси і права в сім'ї будуть захищені чіткими початковими угодами. Партнерства є дорогою для жінок, які призводять до активного, творчого або бізнес-орієнтованого способу життя. Вони не хочуть бути завірені в тісній сімейній рамі, свобода важлива для них і вони використовуються для дотримання своїх прав.
Проте ця свобода повинна бути оплачена.Партнери створюють певну відстань у відносинах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, сім'ї з такими зв'язками доводиться вести переговори з будь-яким питанням протягом тривалого часу, і це непросто, і якщо партнери не встигнуть і нерви не прасуються, довгі переговори часто призводять до конфліктів. . й
Для звичайної жінки це партнерство є великим тестом. Поки все дрібно - так, все дрібно, але трохи зв'язок проціджують, незнімають від чоловіка, як досягти чогось. Він не чує вимоги - "Що є підстави для ваших вимог?", важко довести все до нього, логіка не жіноча коня, і ви не можете відступати і ставити, так як смарт чоловіки в оригінальному угоді відносин вже вказали, що тиск від почуттів вважається маніпуляціями і забороняється. Нормальна жінка в такій ситуації відчуває себе просто захотіла, рано чи пізно не стоїть і влаштовує тантрум проти цих правил, на які партнерство для її закінчується. . й
Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/partnerskie_otnosheniya_v_seme_dvoe_zn_ne_vsegda_ravenstvo_i_ne_vsem_po_silam