Тоні Роббінс: Прохолодні кар'єри

Стаття від Tony Robbins’ Blog 22 квітня 2014 р.

Як ми закінчуємо, що ми робимо в житті?

На мій досвід, коли я запитую людей, я вважаю, що дорога рідко прямо. Для багатьох це шлях з багатьма скручами і поворотами. Коли я був п'ять років, я знав, що я був пожежником. Я хотів врятувати людей. Я був сім років, мій сон перетворився: Я хотів би бути поліцейським художником, щоб пофарбувати портрети бандитів, половити їх і знову допомогти людям. На дев'ять, це було зрозуміло, що я народилася, щоб бути рок-зіркою. Я зарекомендував себе просвітити приміщення і подарувати людям відчуття живого - відчуття, що вони ніколи не забудуть.

Коли я був 12, мій батько, Джим Роббінс, прийшов в життя. До цього він був напівпрофесійним бейсболом, і мій любов до нього виріс у свою любов спорту в цілому. Він працював м'ячем кидає з собою навіть на дні, коли було страшне тепло і смуг в нашому місті Глендора, Каліфорнія, схід від Лос-Анджелеса. Ми обсмажені на сонці протягом п'яти або шести годин, але набагато до його хагріна, я просто не мав таланту ловити доргери розливи.

Яйця летять прямо на мене, потрапивши голову, кровотечі, і мій батько сказав: "Холд на, великий тон". Ось як я навчився тримати швидко.

У старшій школі я спробував потрапити на бейсбол. Пройшов чотири лапси і на останній, п'ятий, не вдалося. Я не можу отримати скручування. Я був просто відчайдушний. «Що робити зараз?» Я думав. «Я 14 і моя майбутня кар’єра пішли на пекло!» Якщо я не зроблю команду шкільних бейсболів, як я збираюся зробити це до команди вищої школи, нехай єдиний коледж стипендії та кар'єру як професійний гравець? Життя Сьогодні я сміюся над тими думками, але в той час він був тільки питанням життя і смерті.

А потім переключився. Я почав запитати себе, «Що спільного деномінатора всіх речей, які я хотів зробити?» Я хотів допомогти людям в житті. Я хочу, щоб я був наповнений пристрастю. Я хочу подарувати людям незабутні враження. Бажаю бути з людьми в своїх моментах радості. Ну, я міг, ймовірно, дати їм, як спортсмен, заощаджуючи найнадійніших ігор, але, можливо, я міг також підвищити задоволення як шанувальників, так і гравців з гри, будучи журналістом і спортивним коментарем.

Так, у віці 13 років я став восьмикласником з ноутбуком репортера. Я долучився до двох курсів, які я думав, щоб відкрити двері до прес-боксу: опис і кривий письмовий лист. Я був єдиним чоловіком. Але вірю чи ні, я не ходив там для цікавих дівчат — Я хотів би дізнатися, як можна швидше захопити інформацію.

Я навчався досить, тому я запропонував вибрати завдання на мій розсуд. Я вирішив інтерв'ю спортсменів. Я не збираюся чекати, щоб стати спортивним коментатором або журналістом. Я хочу почати зараз! А коли я дізнався, що Howard Cosell, відомий спортивний коментатор, буде підписано автографи для своєї книги в магазині відділів Робінсона в Лос-Анджелесі, я отримав можливість дізнатися від чоловіка, який вважається кращим в ньому.

Я пішов до відділення магазину, і там він був, король спортивних коментаторів, стоячи на сцені, говорити про Super Bowl і Muhammad Ali. Він був оточений радіо- та телевізійними журналістами з усіх куточків країни.

Я зносила свій «люкс» — оксамитові джинси і куртка, куплена з дешевого магазину. Але я навіть мав картку, яка сказала: "Антонія Дж. Роббінса, майбутній спортивний коментар."

Як пан Коселл вийшов, про те, щоб залишити, я, у всіх моїх 152см, лопався через невеликий натовп і знайшов себе прямо перед ним. "Я хочу бути спортивним коментатором і інтерв'ю ви зараз." Він також миттєво оцінив цей момент – з’явилися спалахи фотографів з L.A Times та зняті телевізійними екіпажами. І сказав він у своїй підписній голосі, "Молода людина, хочу подарувати вам це інтерв'ю."

Після відповіді на шість моїх питань у своїй проректорній декламації, з гострими правими і лівими нападами на конкурентів і однодумців, Асард підтвердив (на мій захоплення), що не потрібно бути великим спортсменом, щоб стати великим спортивним коментатором.

Він сказав: "Соря малюка, я отримав."

Я сказав: "Чи можу я запитати вас одне останнє питання?" У той час він був у запеклому конкурсі з Лос-Анджелесьським спортивним радіоведучем ім. Джима Хайлі, у вівторок ранку Джим переграє відмивання і відмивається в коментарях Howard у футболі з понеділка і зробіть задоволення від нього.

Коли Якард сказав так, я запитав, "Ви коли-небудь бажаєте, що Джим Хелі буде прокинутися з ларингітами цього ранку?" Сміхнувся натовп, і він перевернувся до мене з посміханням і сказав: «Соррі, син, я ніколи не чув цього чоловіка. й

Моє інтерв’ю продемонструвало враження на нашу українську газету. Написати статтю, я вірю у форму, встановити 22 сторінки! Це, мабуть, мій найвизначніша особливість, яку я перенесли через всю роботу Біографія (це блог, ймовірно, показує, скільки я люблю довгий текст...) У статті завершено публікувати шість абзаців, і я пропонував постійний стовпчик. Я працюю в нашій щоденній газеті від 13 до 15 років. Я був офіційно журналістом, і я впевнений, що це був шлях моєї кар'єри.

Поки я мав прорив... Місцевий телеканал KTTV Channel 11 в Лос-Анджелесі (нині дочірня компанія Фокса) вирішила перерватися в торт на користь рейтингів: вони почали запрошувати різноманітні і своєрідні коментатори – ще одна знаменита стриптизерка, Фнян Фокс, яка називалася чисто заради PR і привертала увагу.

І почули, що був такий молодий спортивний журналіст, який інтерв’ю Йое Намата та низка інших кращих спортсменів, які мали блискучу ідею. Я, 15-річний, запропонував повноцінну роботу на пізніх спортивних новинах, які транслювалися в прямому ефірі.

Але, як тільки ця робота мрії ткала на горизонті, вітер долі припинив удар в мої вітрила і інший перекручений один удар мене прямо в голову. Моя мама вирішила, прямо або неправильно, що мій ego вже був занадто запалений, і замовив мене від прийняття пропозиції і майже одночасно перехопив свою кар’єру як спортивний журналіст в газеті.

Так само, як це. Немає, якщо, і

Так як я прийшов до того, що я зробив зараз?

У старшій школі (коли я ще не виросли мій 152см) Я впала в любов з нашим верхнім жилетом. Вона була просто епітом краси, гумору і веселощів – і я чітко не збігла її. Вона мала дружбу (керівник футбольної команди, звичайно,), але чудотворним збігом, прямо перед закінченням, вони зламали. вона була безкоштовно!

Але був іржам, що якщо у кого-небудь знаходилися вини, щоб запрошувати Nancy Coleman, її ex-bug збив духом з нього. І так, збиравши всю відвагу, що мені довелося розбити разом - або, можливо, звичайна підліткова ступеність зробила свою роботу - я вирішив, я не був, я спробую.

І вона сказала так! (І так, це було варення, що я переживав пізніше!)

Ненсі і я пішов до ораторного класу разом, де я використовував фольга навколо намагатися зберегти її. І один день наш учитель, дуже поважний старий пан Коб, попросив мене долі питання:

"Мр. Роббінс, можливо, ви можете залишитися після класу, я повинен поговорити з вами? ?

І я знав, що я зробив. Але виявилося, що це просто інший нездатний поворот на шляху, який все ще привів мене в правильному напрямку. Пан Коб став перед мною своїми руками перехрестився і сказав: Пан Роббінс, я ніколи не зустрів чоловіка в моєму житті, який може стояти перед аудиторією і тримати їхню увагу без будь-якого препарату. Ви робите це, тому що це в крові. й

Він сказав: «Ви знаєте, як підходити до людей, бо ви дійсно зацікавлені в них. Я ніколи не зустрівся з таким ступенем інтересу до інших. й

Я помочився.

«Я знаю більше про своє життя і ваші труднощі, ніж ви думаєте». Я підібрав виступ для вас - навчаю його і протягом двох тижнів ви будете відвідувати обласні змагання. Я думаю, що у вас є шанс виграти. й

Він подарував мені назву «Бій до перемоги», і я покажу вам в хорошій вірі: після його читання я розірвав всі мої очі – це сильне враження на мене.

Про людей, які не хочуть відмовитися, тому що вони вважали, що їх життя було б більше, ніж те, що вони живуть зараз. Про подолання кожної перешкоди, подолання будь-яких больових відчуттів, виключно за рахунок сили волі і наполегливості, що тільки ті, хто відчуває свою справу, щоб служити не тільки себе, але і іншим людям.

Про моє життя.

Я отримав цю мову, отримав перший приз і знайшов новий спосіб життя. Я можу використовувати мій голос, серце і душу, щоб доторкнутися до почуттів людей і допомогти їм зробити зусилля, які можуть дійсно змінити своє життя.

Сьогодні я використовую всі свої творчі повноваження, щоб зберегти, виготовити і надихати зміни. Арена Mercedes Benz в Шанхаї.

За чотири дні ми виконали на багатоденному заході в Токіо, Японія. І три тижні до цієї Азійської поїздки я був у Лондоні, де я мав привілею про те, що чотири дні і ночі з неймовірно різноманітною аудиторією, до якої я подарував свою програму прихованого потенціалу. У залі було переведено люди з 41 країн.

Протягом своєї кар'єри я дізнався і продовжую вчитися про найглибших страхах і бажаннях людей. Моя робота дала мені можливість працювати поряд з деякими найбільш видатними людьми в історії – Нельсон Мандельа, Мати Тереса, Михайло Горбачов, Принцеса Діана, Президент Клінтон, а також багато визначних діячів шоу-бізнесу, спорту та фінансів. Я стояв з цими лідерами — дуже втілення успіху — в найскладніших моментах, моменти історії.

Якщо життя людини сповнена полум'я і багатства, або будь то все про невеликий бізнес, в якому він кладе свою душу, і навіть у випадку мами і тадами, які працюють щодня, щоб годувати сім'ю, я можу допомогти людям знайти стратегії і рішення, які допоможуть їм перетворювати речі навколо. Я змогла вивчити загальність природи людини і виявити візерунки, які можуть створювати або знищити наше життя.

Я зрозумів, що я дійсно знайшов шлях стати пожежником, який допомагає людям викинути вогонь у життя. Або як митець поліції, я можу визначити злочинця, який вкрасив своє життя.

Я не можу співати всі, і мої концерти останні 50 годин! Стадіон, наповнений антипом, генеруючи енергію і міцність, що там, де я піду працювати щодня, це мій офіс. Не може бути баскетбол суперфінал, але я виходжу щодня.

Як це я маю нагоду подорожувати світом і зробити щось важливе? Як я можу допомогти людям з усього світу? Я не можу планувати такі пригоди в сто років.

Так як я отримую тут? Повідомляємо, що це просто шанс, інший – випадково, третій – це серйозна робота або доля. Я волію бачити руку Бога тут і зателефонувати його Його Я вірю, що я був привів до цього життя і я повинен продовжувати на цьому шляху.

Хто б подумав, що всі мої дитячі бажання можуть бути разом, як це в моєму божевільному житті?

12 Причини Чому люди не хочуть багато

Микола Амосов на здоров’я, стрес і обмеження

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що частина того, що призвело мене, щоб вірити, це не те, що відбувається з нами, це завжди буває до нас. Наша робота полягає в тому, щоб знайти досконалість у всьому світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Все має причину. Так, навіть проблеми подарунки. Імовірно, якщо Бог затримує щось, це не означає, що він відмовляється від цього.

Я думаю, що мій батько, Джим Роббінс, ймовірно, буде гордий прямо зараз шляху я б'ю всі ці круті кульки долі. Видання

Кредит Ентоні Роббінс

Джерело: vk.com/anthony_robbins_ru?w=wall-53757050_278

Категории

Смотрите также

Новое и интересное