Ларрі Сміт: Чому ви не маєте великої кар’єри

У цьому мовному та скажучому виступі Ларрі Сміт не соромиться кинути виклик абсурду, коли вони не можуть слідувати своїм пристрастям.

0:12

Я хочу розповісти сьогодні про те, чому ви не маєте великої кар’єри. (Дочка)

0:21

Я економіст. Я роздратування. Що говорить все, готове до натискних лекцій. Я хочу поговорити з тими, хто хоче отримати велику кар'єру. Я знаю деякі люди вже вирішили, що вони хочуть хорошу кар’єру. Ви не можете (Дочка) ... О, мій Бог, сміється через сльози. Канадська група, без сумніву. (Дочка) Хто намагається побудувати хорошу кар'єру не просто, тому що хороші завдання зникнуть. Є великі завдання і видатні кар'єри, і є також страшні робочі навантаження, стресові, кровососні, душовідбивні роботи, і практично нічого між.

https://embed.ted.com/talks/lang/en/larry_mith_why_you_will_fail_to_have_a_great_career

1:07

Ті, хто шукає хорошу причину, не вдасться. Я збираюся поговорити про великі виклики, великі кар'єри, і чому ви не збираєтеся досягти успіху. Першою причиною є те, як часто ви сказали, «Якщо ви хочете провести велику кар’єру, ви повинні дотримуватися своєї пристрасті, ви повинні переслідувати мрії, ви повинні переслідувати найбільшу пристрасть життя». Ви почуєте його і перейміть, а потім не вирішили. І неважливо, скільки разів ви завантажили виступ Steve Jobs до випускників Stanford, ви не вирішили.

1:46

Я не дуже впевнений, що ви вирішили не зробити це. Ти занадто лаціна. Це занадто важко. Ви відчуєте, що шукаючи свою пристрасть і не знайшовши її, ви відчуєте себе як ідіот, ви робите виклики, чому ви не збираєтеся шукати свою пристрасть? І всі хижаки, жінки і джгути. Давайте перейдемо по всьому списку винахідливих екзаменів, щоб не зробити те, що потрібно робити, якщо ви хочете зробити велику кар'єру.

2:09

Так ось один з ваших чудових звичок: Знаю, великі кар'єри для більшості людей є насправді просто справа удачі, так що я збираюся піти недбалий, спробувати бути щасливим, і якщо я щасливий, я буду мати велику кар'єру. Ні, це буде добре. Але хороша кар'єра неможлива, тому не вийде.

2:33

Ще один вид: Так, є спеціальні люди, які переслідують їх прагнення, але вони геніуси. Вони розміщують роботу. Я не геній. У віці п'яти років я думав, що я був генієм, але мої вчителя вже збив ідею з голови. (Дочка) Ммм? «Не знаю, що я повністю компетентний». Тепер ви бачите, що 1950 повну компетентність дала вам видатну кар'єру. Але ви знаєте, що? Це майже 2012, і сказати в світі, "Я повністю і повністю компетентний" - засудити себе до найбільш патологічної похвали.

3:16

А потім, звичайно, ще один з них: Я зроблю, я зроблю це, але, прийти, я не розумію. Всім відомо, що люди, які переслідують свою пристрасть, трохи зафіксовані. Трохи дивний? Ммм? Ммм? Право? Чудова лінія між божевільністю і генієм. Я не божевільний. Я прочитав Біографія Steve Jobs. Добре, wow. Я не схожий на це. Я гідний. Я нормальний. Я гідна, нормальна людина, і гідна, нормальні люди не мають пристрасті. Ах. Але я ще хочу велику кар'єру. Я не готовий дотримуватися мрії, тому я знаю, що я буду робити. У мене є рішення, у мене є стратегія. Ну, одна мама і Дад сказав мені. Моя мама і dad сказали мені, що якщо я працював важко, я б мати хорошу кар'єру. Тепер, якщо ви працюєте важко і ви отримаєте хорошу кар'єру, якщо ви дійсно працюєте, дійсно, дуже важко, це буде мати велику кар'єру. Добре, це математично обґрунтоване? ? Хмм. (Лукер) Але ви зуміли розповісти себе.

4:24

Ви знаєте, що? Ось трохи секрету. Ви хочете працювати? Ви хочете працювати дуже, дуже важко? Ви знаєте, що? Ви досягнете успіху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

4:45 км

Давайте подивимося на тих, хто намагається знайти свою пристрасть. Ви дійсно розумієте, що це буде краще робити, не звертаючи увагу на хибки. Ви хочете знайти свою пристрасть, і ви так щасливі. Ви знайшли щось, яке цікавить вас.

5:03

Я веселий! Я веселий! Ви кажете: "Я зацікавлений!" Я сказав: "Чому чудово!" Так що ви хочете розповісти мені? Що ви? "Дуже, я здивний." Я сказав: "У вас є пристрасть?" "Я маю інтерес, ви кажете. Як ми порівняємо вашу зацікавленість? "Я зацікавлений." Що про решту людства? "Я не зацікавлений в них." Ви вже подивилися на все, не встигли ви? Ноп. Не всі.

5:31

Пристрасть є вашим найбільшим любов'ю. Пристрасть - це те, що допоможе вам створити найвищий вираз Вашого таланту. Проценти і відсотки не однакові. Ви дійсно хочете піти в кохану людину і сказати: "Земля мене!" Вас цікавить. (Дочка) Не працює. Якщо ви не вмираєте, ви будете вмирати самостійно. (Дочка)

5:58

Що ви хочете, що ви хочете, що ви хочете пристрасть. За його межами. Вам потрібно 20 інтересів, а потім один з них, один з них може захопити вас, один з них може захопити вас більше, ніж що завгодно, а потім, можливо, ви знайдете найбільшу любов у порівнянні з будь-яким іншим, що цікавить вас, і це те, що пристрасть.

6:21

У мене є один, який запропонував коханому. Він був економічно раціональною особою. Він сказав своїй подругі, «Одружився в шлюбі». Ми зустрілися з нашими інтересами.

6:34

(Дочка)

6:36

Так само, як це. «Я дуже люблю тебе», - сказав він. «Я люблю тебе глибоко. Я люблю тебе більше, ніж будь-яка інша жінка, я коли-небудь зустрівся. Я люблю вас більше, ніж Мері, Джейн, Сусі, Пенелоп, Інгреді, Гертрейд, Гретель - Я був в Німеччині на біржовій програмі. (Дочка) "Я люблю вас більше, ніж ..." Великий! Вона залишила приміщення в середині списку своєї любові. Після відновлення від свого образу і відхиляється, він укладав, що він ледь втекти з марируванням ірраціональною особою, хоча він вирішив собі, що наступного разу він одружився, він не може списувати всіх жінок, які він перевіряв на роль. (Дочка)

7:30 до 19:00

Але це дійсно правда! Ви повинні подивитися альтернативні можливості, щоб знайти своє призначення, або ви боїтеся з словом “destination”? Тексти пісень, а це означає: Чи означає слово «відтінювання»? Що ми говоримо про те, і якщо ви не знайдете найбільшого виразу вашого таланту, якщо ви задоволені «інтерестінгом» - що це - - ви знаєте, що відбувається в кінці вашого довгого життя? Ваші друзі та родина збираються на цвинтарі, і будуть надгробки біля могили, які будуть переглянуті наступним чином: "Це видатний інженер, який придумав Велкро." Але це те, що цей камінь буде сказати в чергу життя. Ось що може бути на нього, якщо ваш талант був величезний: «Найясніший фізико-технічний інститут імені Альфреда Нобеля і демонструє практичність вигнутого космічного двигуна. й

8:32

(Дочка) "Велкро" мене теж. (Дочка)

8:38

Один був видатним кар'єром. Іншим є пропущена можливість. Але ті, хто, незважаючи на всі ці звичаї, знайдуть свою пристрасть, ви не досягнете успіху.

8:59

Ви не можете, тому що ви не збираєтеся, тому що ви збираєтеся приїхати з новим екзистентом, своєрідним приводом для бездіяльності, і це виправдання я чув так часто. Так, я займався видатною кар'єрою, але я ціную людські стосунки більше, ніж досягнення. Я хочу бути великим другом, я хочу бути великим сімейним чоловіком, я хочу бути великим батьком, і я не жертвувати, що на вівтарі великого досягнення.

9:46 (Дочка)

9:48

Що потрібно мені сказати? Що ви дійсно хочете сказати зараз? Я не збити дітей. (Laughter) Hmm? Погляньте на те, що ви створили. Ви є героя без обмежень, і я, припустимо так делікатно, що ви можете побажати про видатну кар'єру, повинні покатати дітей. Я не маю на увазі дітей. Я не вдарив їх. Так, в будинку, коли я тут. Ні, не вдарив йому.

10:19

Звісно, мені довелося сказати йому, що будівля була для дорослих тільки і що йому довелося вийти. Він торкнувся щось про свою маму, і я сказав, що вона напевно знайшла його.

поза. Останній раз я бачив його, він лікував на сходи. О, дитина. (Дочка)

10:35

Що ви хочете? Це те, що ви очікуєте мене? Ви дійсно думаєте, що ви дійсно думаєте, що ви повинні залучати дітей і використовувати їх як щит? Чи знаєте ви, що з вас прийде, ідеальний батько? "Я знаю, хто хочу бути." Я знаю, що я буду робити в житті. Ви так щасливі. Ви хочете почути його від дитини, тому що вони добре в математики, і ви знаєте, що ви будете любити стік. Ваша дитина говорить, я вирішив, що я хотів бути майстрам. Я хочу зробити магічні трюки на сцені. (Дочка)

11:19

Що ви думаєте? Ви збираєтеся сказати, Mmm...baby, це ризиковано. Може бути не, дитина. Це не божевільна зробити багато грошей, дитина. Ви знаєте, що я не знаю, дитина, ви повинні думати про це, дитина, ви так добре в математики, чому не ви...

11:35

А малюк перебуває вас і каже: "Нехай це мій сон." Я мріяв про це. Що ви думаєте? Ви знаєте, що ви думаєте? "Список, дитина. Я теж був сон один раз, але... І як ви збираєтеся закінчити вирок з вашим "приблизним"? Але. Я теж мріяв, дитина, але я боявся його слідувати. Або ви сказали йому, що? «Я мріяв один раз, дитина. А потім ви народилися. (Дочка)

12:10

(Прихильник)

12:12

Так ви дійсно хочете використовувати свою сім'ю? Ви дійсно хочете, щоб завжди дивитися на вашу дружину і дитину, і подивитися ваші в'язниці? У мене є щось, що ви можете сказати вашій дитині, коли він або вона сказала: "Я мріяв." Ви можете сказати, подивіться дитину на обличчя, і скажте, "Діти після неї, малюка, як я зробив." Але ви не можете сказати, якщо ви не сказали. Ви не можете. (Дочка)

12:55

І так гріхи батьків переходять на бідних дітей. Якщо ви не хочете шукати і слідувати за вашою пристрастю? Ви знаєте, чому. Поглиблюся, ви знаєте, чому, і я надзвичайно серйозний. Ви знаєте, чому ви будете отримувати холодні, м'які і загорнути в людських відносинах. Це тому, що ви ... Ви знаєте, хто ви.

13:33

Ви боїтеся дотримуватися вашої пристрасті. Ви боїтеся здивовані. Ви боїтеся спробувати. Ви боїтеся невдачі. Великий друг, великий чоловік, великий батько, велика кар'єра. Чи не таке комплект? Чи не так? Як можна бути без інших? Але ви боїтеся.

14:03

Ви не маєте великої кар’єри, якщо ви... «Якщо ні» найдорожчий з усіх слів. Якщо немає. Але слова «і я не маю» також прив'язуються до іншого, найпривабливіші фрази, «Я хочу, що я мав...» Якщо ви подумали, що коли-небудь ricochets у вашому мозку, oh, це буде боляче.

14:44

Ось чому ви не маєте великої кар’єри.

14:56

якщо

15:00.

Дякую. (Додаток)

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ted.com/talks/larry_smith_why_you_will_fail_to_have_a_great_career/transcript? мова=