CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

На мене важко вірити, але майже всі гармати в Голлівуді виготовляються однією особою. На рахунку своєї зброї «Пірати Карибського моря», «Другий лицар», «Гунгерські ігри», через два тижні радують нас новим сезоном «Гама престолів» та сотні інших фільмів. Він зробив цей ремесла більш ніж 20 років, і здається, що ніхто не приділяв так багато уваги питанням меча або дайвінгу на Голлівудському екрані.

Його назва Tony Swatton. Він народився в Англії, де живуть старовинні ремесла і борошняні. Він частково навчився скуштувати себе, частково за допомогою «коледжів» і пішов до Сполучених Штатів, щоб стати механікою на підприємстві. Але для удачі Тоні мачинист, поруч з його роботою був театральний магазин пропа, де він приніс пошту, шолом і пара мечів, продаючи їх дуже дешево.

Джемі Ланністер (Game of Thrones) від Tony Swotton

Після цього він почав повільно рекомендувати один одному співробітникам невеликих наборів, які блукають в магазин. Як його перше замовлення, Тоні зробив мечі та ланцюгову пошту для Дісней Світу в Орландо. Звідти передається в комплект фільму «Каптан гачок» (1991 р.). І після цього Голлівуд не дасть Tony з його туго обіця.

Слово нескінченності

У мене є понад 3000 книг в домашніх умовах, які я можу звернутися до історичної довідки, яка допоможе мені в роботі. - Tony коментує.

Пірати Карибського моря: Наприкінці Землі

Коли я найнята дизайнером або арт-директором набору, я намагаюся бути там весь час для оформлення зброї відповідно до костюмів і декорацій. Це часто справа з історичними фільмами. Але коли фільм про різну реальність, дизайнер набору часто розвиває ескіз зброї. Коли я повинен зробити всю роботу, я беру всі сирі дані, подивіться на книги і в інтернеті, ескіз і затвердження його. Це часто перший раз, але мільйони змін до нього не рідше."

р.

меч для леза.

Тоні - це нічне катання. Tony Swatton називає себе пропа майстер. Він побачив, і він має меч, щоб довести його.

Ромба рука від фільму Тор. Тоні також зробив мечі для охоронців і меча нескінченності.

Вся зброя на Хорні Пленти, в тому числі Катніс Everdeen bow ("Гунгери гри"), зроблені Tony

Джерело: www.stanwinstonschool.com