Як Антоні Роббінс створив свою імперію

Якщо Тоні Роббінс розповів вам, щоб збити мост, ви?

Марк Беніоф зробив. Він стрибнув.

Беніоф вперше відкрив саморозвиток гуру у віці 28. Аспіруючий підприємець працює для великої корпорації, коли він почав дивитися стрічки Роббінс і відвідує його семінари. Згодом, через кілька років, він доручив Роббінам рішення про запуск Salesforce, велику компанію Сан-Франциско вартістю 6,6 мільярдів доларів США.

Не дивно. Роббінс може похвалитися мережею зіркових клієнтів, а деякі, в тому числі Беніоф, виросли вчителя-студентських відносин і стати друзями.

У липні 2012 року, в той час як Беніофф був відпусткою з чотирма пташенями на курорті Роббінс на Нема в Фіджі, Роббінс вирішив показати їм щось посеред ночі. Він перетягував їх в джип, поїхавши до мосту, а потім гальмував різко в середині нього. Річка прокидається внизу. Роббінс сказав, що всі стрибки на обличчя своїх страхів.

«Я боявся і нерв. Benioff згадує, що дивиться на розривних потоках води. Я не збираюся. Але він стрибнув в будь-яку сторону.

Роббіни чекали, поки вони були в воді, щоб попередити їх венозних змій. Коротко після того, як Benioff бачив одну з них, що плавають Роббіни.

«Поні не здавалося б доглядати про змії», - коментує Беніоф. - Але не мене.

Що для деяких, можливо, було незламне відтворення на "слабці", для Беніофа був навчальний момент.

"Тонія перетворила цю ніч на семінар, - каже він, пояснюючи, чому старші виконавчі органи, політики та зірки зберігають номер Роббінса у верхній частині списку контактів. - Тоні розуміє,Єдине, що припиняє вас від зосередження на тому, що ви хочете.

Це велике повідомлення про довгострокову кар’єру Роббінса. Він може бути однією з найстаріших премій керівництва, але коли Роббінс говорить про це, люди слухали його протягом 30 років.

«Коли ніхто не впевнений, що робити, і є хтось, хто точно знає, що робити, всі приділять увагу їм. й - Роббінс каже.Він впевнений, навіть якщо він неправильний, призведе до інших. й

Неординарна надсучасна потужність Роббінса та стрімкий розвиток бренда з популярним походом виросла в дослідницький Міжнародний, життєва коучингова імперія, яка включає в себе вражаючу книжкову видавничу діяльність (більше 15 мільйонів книг продаються по всьому світу), аудіо-курс видавничий бізнес (більше 50 мільйонів програм продаються), бізнес-тренінг, семінари, для яких учасники повинні платити $ 8 000, щоб бути в кімнаті з людьми, як вони.

Я його бізнес-імперія навряд чи зумовлена саморозвитком. Він ефективно важав важливість своєї особистості та підключення до побудови різноманітної бізнес-структури, будівництва та великих інвестицій в астероїдні гірничодобувні, кредитні картки компанії, гостинність, харчові добавки, приватний капітал, спортивні команди, 3D-принтерські протези та багато іншого в управлінні активами. За словами Роббінса, він бере участь у 31 компаніях, 12 з яких він активно керує, і разом з тим вони приносять щорічні доходи $ 5 млрд.

У липні Роббінс був у місті Треверс, штат Мічиган, для кінофестивалю, щоб показувати його останній проект, новий документальний фільм Netflix назвав Tony Robbins: Я не ваш гуру. Повернувшись назад до повного двометрового висоти (204см) на дивані в номері готелю, Роббіни ділиться найважливішим складом бізнес-консультацій, що надає клієнтам, чим він прибув.

«Це завжди два бізнеси, які потрібно керувати, Роббінс говорить в глибокому баритоні. доВи зараз працюєте з бізнесом. Якщо ви не тільки запустіть свій поточний бізнес, ви будете виводити нові технології або нові змагання. Але якщо ви використовуєте ці два бізнеси, то вам не доведеться ходити або переходити, тому що ви завжди будете винахідливими або змінними або вдосконаленнями.

Іншими словами, людина ніколи не зупиняється.

Але багато людей не зупиняються. Багато людей успішні в бізнесі. Багато людей пропонують хорошу і зрозумілу відповідь. Але жоден з них не може отримати Генеральний директор компанії «Мебліон-дельлар» для стрибків в середині ночі в річку, що запроваджується змією. Так чому Роббінс це робити?

Весь бізнес Роббінса побудований на його наполягають, що кожен може навчитися бути впевненим, але насправді впевненість вийде рідним елементом. На 15 в Glendor, Каліфорнія він вирішив писати про спорт, коли він не змусив зробити баскетбольну команду. Але замість того, щоб прийняти письмові уроки, Robbins роздрукував візитні картки, висловивши себе спортивним журналістом. До 10-го класу він забезпечив інтерв'ю з видатними спортивними фігурами для місцевої газети, в тому числі спортивний коментар Howard Cosell, Ohio State football Coach Woody Hayes і Hall of Fame бейсбол гравці Tommy Lasord і Leo Durocher.

Зрозуміло, що він був створений для того, щоб стати джерелом алтетики. У 1975 році Роббінс написав статтю в віснику Азуша. "Прайд!: «Особливе слово, яке символізує найсвіжіші емоції людини. Не можна порівняти з чим. Вона може змінити все!

Роббінс заявив, що він взяв участь у семінарі з мотивації Джим Рона у віці 17 років. Отримаєте робочі семінари Рон, і це, коли він реалізував свій професійний дзвінок. Його складний дитинства, який включає в себе нескінченний потік stepfathers, алкогольна мати, яка побігла після його ножа в руках, і період бездомності, створює захоплюючу історію походження, нагадливий він все ще емоційно висить на своїх семінарах десятки пізніше.

Один з перших клієнтів, щоб славити Роббінс був молодий плавець, який отримав золото на 1984 Лос-Анджелесі Олімпійські ігри. Майк О'Брєн був представлений до 24-річного Роббінса після отримання в Американську команду плавання. Покупець і його командири зустрілися з численними спортивними психологами, а сеанси з Роббінами, він сказав, що не так різні, крім фізичного зведення Роббін.

«Я 198см виріс і відчув невеликий поруч з ним», – каже О’Брієн. «Я вірю в тебе». У вас є потенціал для успіху. І ви починаєте його вірити. Однак ці дні О’Брєн більш стриманий у своїй похвалі Роббінс: Чи можу я описувати свій вплив на мене, як причина, яку я виграв золотою медаллю? Ноп. Чи можу я описати його корисним інструментом? Можливо.

Але це не важливо для Роббін. Він піклується про власний стан. Його ранок починається з купання в невеликому басейні при температурі води 13 градусів. Перш ніж перейти на сцені, він стрибає на міні-трампліні, а також виконав черговий ритуал протягом 30 років: «Я прогріваю трохи, щоб отримати своє тіло в хорошій фізичній формі, а потім я кажу собі, «Я замовляю мене підсвідомий зараз, щоб допомогти мені якомога більше людей, як це можливо сьогодні».

Все це важливо, щоб Роббінс, оскільки контролінгу власної фортуни є фундаментом його навчання, який він викладав протягом трьох десятиліть.

Багато хто з його найбільш цитованих "спеллів" викладають одне з основних повідомлень: Повернутися назад. Конфіденція приводить вас, щоб рухатися вперед, щоб жити життя в повному обсязі, діяти і зробити фантастичні зусилля.

Це повідомлення привертало великих бізнесменів, які сплачують йому притулок мільйонів доларів на рік для особистого тренера. Його клієнти включають в себе Пітер Huber, голова і CEO Mandalay Entertainment Group, і талановитий фінансовий трейдер Paul Tudor James. Він був тренером Роббінса протягом двох десятиліть і який став одним із своїх близьких друзів, викликав своїх порад про відкриття. «Я мав багато руйнівних і хворобливих недоліків у моєму житті», – говорить Хабер, стрес, що Роббінс «допомагає подолати їх і швидше рухатися і ефективніше після того, як». Я люблю те, що я не в небезпекі, як я хотів бути. й

Роббінс продовжує розширювати бізнес-середовища шляхом перетворення високопрофільних клієнтів в бізнес-партнери. Це спосіб побудови та виконання стратегічних партнерських відносин.

«Мій перший питання простий: «Як мені допомогти? ?Роббінс пояснює свої відносини з іншими. доКоли ви робите цей час, він створює відносини, тому що ви не попросите нічого. Ви віддаєте весь час.

Клієнти, які стали друзями, розповіли про зустріч з ним в кінці одного з його 12-годинних семінарів. Роббінс вже втомився від надання такої ж кількості енергії як атомної електростанції в кімнаті з тисячами слухачів, оскільки він хотів допомогти з проектом або проблемою, навіть на 2 ранку.

«Тонія є те, що він визнає, що він не бере участі у бізнесі, - сказав він. - Працює в сфері зв'язків.

В кінцевому підсумку, Роббінс створив прибуткове та ефективне середовище: як зростали його бізнес та особисті зв’язки, він отримав доступ до нових ідей, можливостей та відносин. Він і Huber стали інвесторами в U.S. Джонс є одним з останніх книг у Роббінс: майструвати гру.

Джо Берлінгер, автор документального режисера Оскара, який постійно розширює соціальний несправедливість, був запрошений Robbins до одного з його семінарів. По-перше, Берлінгер спрямований на фільм I Am Not Your Guru як tribute to Robbins.

«Коли Тоні працює з кимось, він щасливий, або він хоче витрачати час і енергію, або він хоче інвестувати гроші», - сказав він. Це була велика фінансова стратегія для нього.

Тим Феріс, експерт з саморозвитку кремнію та іншого вболівальника-повернення, говорить Роббінс прослужений довше, ніж решта тренерів життя, оскільки він не просто дає поради, він бере ризики. «Мост їх не має досвіду», - каже Феріс. Ми ніколи не підготували реальну компанію і ніколи не співпрацюємо з клієнтами високого рівня. Після того, як це легко для більшості гурусів, щоб розповісти когось, щоб стрибати в річку, що знаходиться в змії. Це ще одне, щоб стрибати прямо там з іншими.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //vk.com/anthony_robbins_ru?w=wall-53757050_1037

Категории

Смотрите также

Новое и интересное