Все в голові: психологічний компонент безпліддя

По-перше, статистика, яка, хоча «продається дівчина буржуазії», проте не відображають стан справ в космосі.

На даний момент доступна тільки статистичне дослідження за 2011 рік. З огляду на те, що цей процес є інерційним, ми можемо припустити, що фігури відображають поточну реальність.

Проксимус

78374

Російська безпліддя.

У фінальному звіті про результати дослідження репродуктивного здоров’я російських жінок (ВОРЗ-2011) є спільна робота Розстату, Міністерства охорони здоров’я РФ, Фонду ООН та низка інших організацій. Моніторинг став посиланням на національні оцінки.

Росія:

• 3.2% жінок віком від 20 до 44 років не вдається дітям після попереднього народження.
  • Ще 1,9% жінок не можуть народжуватися.
  • Близько 5 відсотків жінок, які коли-небудь були одруженими, вони або їх партнери були діагностовані безпліддя.

Для уточнення діагнозу частіше вдаються жінкам старше 30 років і з вищим рівнем освіти.

У чоловіків показник коливань в області 3-4%.

Це, близько 6 мільйонів жінок і близько 4 мільйонів чоловіків мають відповідну діагноз.

У Росії близько 4,5-5 мільйонів сімей не можуть спричинити дитину без медичної допомоги. Це близько 15-20% населення репродуктивного віку – від 15 до 49 років (так само, згідно з багатьма експертами, в тому числі Всесвітньої організації охорони здоров’я, а глобальна частка безплідних пар – близько 15%).

У зв'язку з поліпшенням діагнозу, швидкість діагностики безпліддя зростає приблизно на 25% на рік. Пам'ятайте, хто сумний, який радісний жарт - "але ви не витрачаєте на контрацептиви".

Проблема пологів є настільки значним, враховуючи демографічну ситуацію і схильність до поступового вимирання так званої протипухлинної нації в РФ, що великі суми заливаються в розв'язання цієї проблеми, до того, що IVF (у внутрішньому підживленні) здійснюється за рахунок бюджету здоров'я.

Вартість дитини ІВФ також вигідна в російських умовах. У Росії інвестиції в народження однієї тестової трубки дитини на 7-45 разів нижче майбутніх податкових надходжень від участі цих дітей у соціальному виробництві. ?

У журналі досліджень соціальної політики HSE, Том 11, No 1 за 2013 рік

Розум.

Серед 4% жінок безпліддя, 36% мали проблеми з овуляції, 30% мали обструкцію маткових труб, 18% мали ендометріоз, 15% мали інші умови, які вплинули на їх родючість, в деяких випадках згадувалися кілька діагнозів. 28% не змогли завагітніти через проблему, визначену в партнері - апатологія сперматозоїдів або сперматозоїдів.

Немає цих діагностиків, які є остаточним або безвідкличним. Потім після того, як відбувається вагітність, виходить, що маткові труби пропускаються, і овуляція досить.

Єдиний момент, коли в даний момент не можна народжувати, це фізична відсутність відповідного органу, тобто матки або весь органний комплекс (матрусові, маткові труби, яєчники).

Звичайно, якщо ви приїжджаєте до іспиту, ви знайдете 100,500 причин, від запалення і всіляких бактерій до змін кислотності, гормональних порушень і т.д. У слово, зцілувати і зацікавити, а потім як прийматиме Господь / Як карта буде брехати / Як доля буде розпоряджатися / Давайте подивимося на динаміку (для підкреслення).

Здавалося б, жіноче тіло набагато краще захищене від чоловіка. Всі репродуктивні органи жінки приховані в товщині тіла. Багаторівневе і обсадне дублювання синтезу і виходу гормонів і відповідних органів - гіпофізно-адренарно-жирової тканини, яка ще підтримується нервовим регулюванням. Адміністрування, в тому числі принципу «безповороту», у жінки йде контроль вегетативних структур мозку.

У цьому відношенні, як правило, говорячи, чоловік Просто покласти, нервове регулювання переважає над гормональним регулюванням. Це, для того, щоб людина мала проблеми сексуальної природи, досить мати власні і / або зовнішні дієслові ставлення до довгої природи (мах і батько: "Що людина ви, ви є ганчем, ніхто не хоче бути друзями з вами") або в моменти його вразливості, включаючи дитячі ігри (так ви ослаблюєте). І, як наслідок, нездатність доставити біологічний матеріал на адресу (інші способи доставки за межі обговорення цієї статті).

Жінка. Він простий і жорсткий. Навіть якщо у вас є свої власні установки, такі як «не брудні», «тільки погані дівчата роблять це», «Ви ніколи не будете мати дітей», «не одна з вас здивує», «як ви можете мати дітей, коли ви не киснете зуби», процес дитячого одягу продовжує функціонувати. І для того, щоб заважати в цьому процесі, потрібно серйозно намагатися - аборти, експерименти на себе у вигляді нескінченної втрати ваги, виснаження себе, "вчитися / виготовляти" батьків, психотравми, як правило, є коаліцією внутрішніх ставлення і страхів, що супроводжуються будь-якими діагностиками.

Звісно, досвідчений лікар пояснить вам, чому ви не можете (інфекція / яєчний кіст / шипка після операції) і так далі і так далі.

І, варто сказати, що психологічний компонент безпліддя в своїй специфічній вагі (майже 99,9%) тягне на себе весь хворобливий симптомний комплекс, який недбалість.

У будь-якому випадку, що неможливо завагітніти засіб, що деякі психологічні ставлення закріплені в психологічній картині цієї дівчини і продовжують функціонувати.

І оскільки голова є певною складовою психічного процесу нашої психіки, психіки є точкою, через яку можна редагувати процес (психотерапія) функціонування пологів.

В той же час, звичайно, коли у вас є призначення лікаря, призначають процедури - вони повинні дотримуватися і продовжувати дотримуватися їх.

Цікаво: Психосоматика безпліддя

Причини чоловічої безпліддя: дефіцитний режим, лептин, інсулін

Чи можна сказати мені, що про психіку тут, у мене є запалення, яке не йде і я збираюся лікувати / працювати / реабілітати / і т.д. (хоза), і тут я розмовляю про психіку і психотерапія?

У зв'язку з тим, що коли є домінант / настройка "не маю" дітей в голові, решта (інфекції, обструкції і т.д.) називається "сервером / захистом" цим фактом. Для того, щоб якось захистити свідомість, що це не так, але це «гречка» запобігає мені / у нас з дитини. Також, до речі, успішний інструмент в поведінці деяких жінок, які не хочуть дітей і потребують спонсорства. Також, до речі, поле діяльності для психотерапевта. Видання

Автор: М.Ф. Фазилов

Джерело: psy-in.ru/articles/o-besplodii