Людина, що ви відчуваєте добре з. й

Як діти, сниться красивих князів на білих конях. А потім ми виростимо, ми переконаємось у власній самодостатності і успіху, а думка про лицарські стінки видається солодкою фантазією. І все ж, глибше, кожен з нас сниться зустрічі «один». Чому головоломка часто не виходить? Як стати головним символом казки про «щасливий коли-небудь після»? Ці питання відповіли спеціально Ксенією Веслінською.

Дуже просто: навчайтеся слухати своє серцей

Місто було захоплено до Нового року. Жінки з горінням очей і кілометром-довгими списками шторних покупок, перерослих кольорових сумок і майстерно провели своїх чоловіків: вони двомовно тримають їх батареями пляшок і ялинок вгорі. Мій друг і я спостерігала в загальній пустоті через вікна кав'ярні. Про шлюб приїхали розмова між нами дівчатами.

до І це життя? - Я дивився. Любитель - це величезна втрата. Ваша молодь, ваша краса, ваші нервові клітини дивляться. Вентилятори wan, після всього. І все це працює в милі з ялинками і авосом? Хто це робить щасливий? Як вирощувалися дяки і тітки: діти піднялися, на роботі відбувалися і всі, як невеликі. І вранці, крім втоми і брудних страв, нічого не залишиться з цієї настоянки.

- Я теж не розумію, чому бігти під коронкою? - Підтримував тон розмови другом. - жінка - майстер життя. вона безкоштовна, красива, цікава, бажана. Вона може заробляти гроші, вибрати наряди, книги, друзі, подорожувати і розвиватися професійно. Що таке чоловік? Набір правил і обов'язків: це носити, це не носити, це купити, це не купити. Добре, і класичний борщ, шкарпетки, локони... Що ви мрієте?

Ми були вісімнадцять, красиві, бажані і абсолютно безкоштовно. Новий рік був урочистим для нас, щоб отримати ще одну партію компліментів і подарунків, а не причину вечеряти на плиті в ім'я якогось чоловіка.

Але доля - це хитрощі: коли мова йде про безглуздість серйозних відносин, вона вже влаштувала зустріч з майбутнім чоловіком і секретно гинула на мій непереносимість.

В університеті я був головою курсу, і він був душею. Зіграв гітару на сходи, збиравши навколо нього натовпи дівчат з лангустами. Наші планети насправді не переходять.

Новорічні феєрверки підірвали, тальвіс Олив'є. Все про раптове, він назвав мене і запропонував мені прогулянку. Мінус двадцять п'ять. І з яких причин я погодився.

Ми виїхали з кафе в кафе і спілкувались протягом багатьох годин, як старі друзі, хоча ми ніколи не говорили про що-небудь, але ноти. За захоплення мирного музиканта я бачив цікавий душевний хлопець. Він приймав, що він був в любові до довгого і серйозного, але він не дався підходити до когось, як мені: занадто розумний, занадто з досягнення.

Тоді були ночі телефонних дзвінків, сотні текстів. У них були справжні паперові листи: довга, щира, сердечка. У холоді заморожені руки. У мене були мої вірші, які раптово почали народжуватися безповоротно в голові. Вранку під вікном, що надходить з міста для пробудження. Він був легким і красивим - різновид казки.

Ми провели весь час разом, розбиваємо тільки на ніч. Вони впали гасити їх телефоном в руці і, коли вони кинулися, знову занурили однакову кількість. Вони зробили божевільні романтичні сюрпризи, подорожуючи в міста і країни. Ми підтримуємо один одного в найскладніших моментах: коли я втратив маму, коли його бабуся загинув. Ми вирушили так багато разом всього за два роки, що здавалося б, ми могли довіряти один одному з наших очей закритими. Я припинив ретельну охорону своєї свободи і незалежності, дозволяв мені серцю мовчати голос. Я майже зробив.

Зима знову потрапить, і з нею найчарівніша ніч року. Під час святкової вечері він раптом сниться, «Дуже і я прикрашаю дерево разом?» У нашому будинку. Ну, ми ще рік готуємо до цього. Чи можна заміжити влітку? І взяв він оксамитову коробку, як факір витягне кролика з капелюха.

Всередині все заморожують, заморожують крові в своїх венах. Відкрита коробка, дивний кільце дивиться на мене, що не можна відмовитися. А потім я уявляв себе на роликовому узбережжі в даний момент, коли кабіна неоднорідно повільно піднімається до дуже верхньої точки і зараз на швидкості зламки зламається, і мій серце буде стрибати з грудей, і я стане жертвою цієї бездумної міцності.

Ні, не так! Я дуже молодий! Немає, немає! Я не можу! Не зараз! Неймовірно! Я кричущий в терорі, змащений курткою і вибігається зовні, як скальпований. З кільці, від шлюбу, від золотистого клітка. Від ударного трюку, який взяв мене за сюрпризом. Від першої істинної любові, яку я боївся зізнатися собі.

Ми припинили спілкування. Він був в болі, я в'язав. Я хочу, щоб насолоджуватися моїми новими Сама.

"Ви зробили все правильно, - сказав друг над чашкою чаю, або намагавшись комфортно або серйозно. Вони настільки красиві перед весіллям: квіти, подарунки, кільця. І відразу ж після реєстру офіс запустить ще одну пісню: мій, мити, чистити, не спілкуватися з ними ...

Я не слухав фразу до кінця, тому що знову я побіг, кинувся від всіх ніг, не розбираючи дороги, судомно змащуючи стяжки морозним повітрям з легенями. Запуск, як в кіно, коли герой раптом усвідомив все, і це не пізно, щоб виправити все. Тільки в кіно, ймовірно, каблуки не застрягають, що працюють в тротуарних каменів, безперечно знищують їх улюблені черевики.

Він відкрив двері, підняв брови в сюрпризі - це було добре минуле ніч. Я забрав мене подих і подивився на нього, так дорогий, так коханий, власний.

Так! Я сказав урочисто. - Де кільце?

Наступного Нового року у нас була наша особиста ялинка, а через рік ми прикрашали її новим членом сім’ї – нашого сина. Я вже десять років і звісно я не можу вірити, що фігура. Тому що це завжди так.

Тому що він робить мене реальними. Я можу бути міцними і слабкими, життєрадісними і сумними, сліпо чудовими і викласти з грипом на дивані. Ведуться проекти і підняти дитину, піти в тренажерний зал і прасувати сорочки, варити супи і дати подруг. Будьте собі і краще. Любити і бути коханим. Виявляється, що це все так натуральне і так сумісне.

По дорозі мій друг одружився тільки рік назад. До цього були романи, але вони перетворилися в дуже відходи часових і нервових клітин. Людина була нещастя з її вагою, і вона проживала на капустяному листі протягом місяця. Тоді обраний не був занадто освічений, і вона спробувала «пам'яти» йому з «коректною» літературою. Постійно «виправлення» один з одним, вони досягали протилежного ефекту: пружина стиснена до точки, а потім гасить – біль, відступ, розчарування.

Усе змінено, коли вона реалізувала основне: ви можете і повинні бути разом з кимось, хто ви відчуваєте себе реально, хто приймає вас повністю і хто ви приймаєте (маленькі грубості не рахують). Першою особою, яка ви відчуваєте себе себе. Якщо ви не розумієте себе, як ви очікуєте, що хтось інший, щоб це зробити?

Ми любимо по-різному.

Маленький секрет у відносинах

Навіть в наш час, здавалося б, дефіцит чоловіків і навіть якщо ви (г, мій Бог!) під тридцять, ви не можете кидати нікому в надії редукції, освітлення. Або стати безкоштовним додатком до обраного, шукаючи у роті і виконуючи будь-які змії до розпаду себе. Ви не можете будувати щастя з непрозорим принцом, якщо ваше серце мовчить, бо нічого не гірше, ніж зрадити себе.

І коли друг розслаблений, пам'ятав себе і почав жити життя в найповнішому, потім, як від походу чарівної палички, відразу ж познайомився з тим, хто любив її повністю (з телефоном чаттера, Маркезь і котлети після 18.00). З ким навіть різдвяні базари і басейни Олив'є не трудові обов'язки, але розваги. Каблучка була надана напередодні Нового року. Це залізниця долі. Або правда життя. Видання

Автор: Ксенія Веслінська

Джерело: Ксенія Веслінська