У чому допомагає св. блаженного ксенія Санкт-Петербурга, як попросити її за допомогою і отримати захист

Свята блаженна Ксенія Петербурзької була розглянута юродним життям. Багато хто думав, що ця жінка втратила свою думку після її чоловіка. Тим не менш, святий має знання, недоступні для інших. Вона також побачила світ по-різному, ніж звичайні люди.

Санкт-Петербург Історія цієї жінки незвичайна. Вона народилася в вісімнадцятому столітті і, на жаль, маловідомо про її дитинства і батькам. Всі ми знаємо, що ім'я батька Григорія. Дівчина пішов дуже рано. зрілій Молодих людей жили у своїх серцях, але їх щастя було недовгим. Життя Андрія Петрова раптово завершився з невідомих причин.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано православний пп (@molitva_pomagaet)

Ксенія була дуже шокована цією подією. Дівчина тільки 26 років, і вона тепер вдова. Щось в її розумі змінилося з цього. Вона сміливо кладе на речі свого покійного чоловіка і тепер представила себе тільки його ім'я. Так вона бажала. плід за прощення всіх своїх гріхівБо він не встиг зробити це самостійно.

Публікація з православного онлайн (@pravoslavie.online_)

Більшість родичів дівчини здивували, що вона подарувала всім властивостям тим, хто був менш непристойним в житті. Відносно навіть захотілося йти до суду, звинувачуючи дівчину від Божества. Проте, експерти розповіли про це і дізналися, що молода леді в повній мірі здоров'я і її рішення було усвідомлено.

Опубліковано dives et feli (@sila_slova_molitva)

Майже все своє життя Сенья повернулася по місту. Вона не шукала постійного укриття або приймає гроші. Я не хочу змінити свій одяг. Коли вона впала в розпад, жінка продовжила ходити в ганчі. Тож минулі роки, Сенья майже перетворилася в місто святого.

У той час вона мала епіфані: Подарунок про загоєння і знезараження. Вона лікувала дітей, які вона проходила з дотиком і пророкувала долі тих, хто перетворився на допомогу. Більшість її прогнозів були відомі своєю точністю.

У 1803 блаженний ксенія Петербурга помер. Але її дух продовжував зцілювати тих, хто був біля останнього відпочинку цього святого. Цікаво, землі з пагорба, під яким відпочиває Сенья-Петербург, люди розбираються багато разівМає дивовижні властивості.

Св. Ксенія Санкт-Петербурга Під час свого життя Ксенія допомогла всім, хто її потребує. Якщо вона отримала будь-які гроші, вона завжди дала її на бідні. Санкт-Петербург молиться всім, хто потребує допомоги. Наприклад, її ікона часто лікується жінкам, які не можуть мати дітей. Також ікони святої доріжки трамплюється всім, хто займається торгівлею. А сімейний спокій юродного захищає без втоми. Ви просто повинні запитати.

Молитва Ксенія Петербурзької

O holy, благословенна Мати Xenia! Під захистом Найвищого, хто жив, під керівництвом і зміцнився матір'ю Бога, голодом і спрагою, холодним і теплом, перепробігом і переслідуванням, даром зору і чудесним процесом від Бога, ви отримали і під тіні Вседержимого вам спокою. Тепер Свята церква, як ароматний колір, славить вас. Підпишіться на місце поховання, перед зображенням ваших святих, якби ви живете з нами, ми молимося вам: Прийміть наші клопотання і принесіть їх до престолу веселого Отця на небі, як той, хто має сміливість перед Хімом; попросіть тих, хто прийде до вас за вічне сальвування, для хороших знебоїв і підробок, наш щедрий благословення, від всіх неприємностей і судів, доставки. Приїжджайте з святими молитвами перед нашим Все-Мерціозним Спасом для нас, невигідним і грішним. Амен.

Вітальна мудрість і редакційна консультація

Наше життя змінюється. На щастя, у нас є багато небесних захисників. Xenia є одним з них. Якщо ви відчуєте себе, Дуже скоро буде день Санкт-Петербурга Xenia. 6 лютого православний світ пам'ятає відчайдушний захисник.