Бездоганний в долі або сліпий сервіс

р.

Звичок стає неминучим, тому що це частина нашої істоти.

На найважливіше, ми дрочить. Все про наше вірне щастя - це суперечка. Ми робимо все можливе, щоб затримати нашу успішність і не досягайте бажаної мети. Товстушка, лінь, самостійкість, постійні сумніви і звичаї небезпеки ближче і ближче до нас, і переживаючи їх, ми в степу, підвішена анімація.

Якщо ми повинні зробити те, що ми хочемо самі. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

Хто ми подаємо в цей момент? Для кого ми покірно перетягуємо на існування святої і правої мишки?

Виглядайте в звичайному режимі. Заспокійливі, стосунки, здоров'я, власний статус в суспільстві. Чи є це з вами? Якщо ви хочете поліпшити?

Дуже мало? Якщо відповідь є так, але немає ніякої сили, щоб змінити все в звичайному режимі, ви обслуговуєтеся для когось.

Що хтось не взяв вас на обов'язок, ви прийняли його реле сервіс, який він почав. Він не захоче біль і пригнічує, що біль в собі, і тепер ви, як і його, в той момент, коли біль може бути гладдю на горизонті, починати піти в стопор, щоб відключати свої почуття.

Ми вибачимо смішний і глуздий, але глибоко ви вже відчуваєте, що ви читаєте щось дуже важливо для себе. Щось всередині хоче пам'ятати, але вона залишається невисокою.

І з моєї місії, щоб принести чіткість до людей, я збираюся триматися. Але з іншого боку.

4564905

У 1983 році американський Барбара Макклінток отримав Нобелівську премію в фізіології або медицини «за відкриття мобільних елементів геному (перенесення генетичних систем)».

У 1951 році вона змогла артикулувати модель генетичної системи.

Перед відкриттям Барбари Макклінток, геном був думаний статичний набір правил, переданих від покоління до покоління.

Геном є збір спадкового матеріалу, що міститься в клітинці організму. Геном містить біологічну інформацію, необхідну для побудови та підтримки організму. (Вікіпедія).

Макклінток зарекомендував, що в ДНК є мігруючі гени, які, під впливом стресу, можуть змінити своє місце і тим самим регулювати виживання видів.

У своїй лекції Нобеля Макклінток заявив, що «пошукові удари» на генетичному матеріалі – від клітинних впливів і вірусних інфекцій до змін у стані навколишнього середовища – «підсилений геном до перевороту» впоратися з загрозою.

Наші власні емоції та переконання, а також ті, які ми успадкували від наших предків, впливають на нашу ДНК.

У простих умовах, наші гени відповідають емоціям і мутатом від неї, проходячи інформацію про мутації до наступних поколінь, щоб вони могли вижити.

Так що ви можете передати ці знання до вашого життя, давайте мені дати вам простий приклад, який чітко демонструє, чому багато жінок не можуть створювати відносини з чоловіком.

1943 р. Жінка отримує «поганий» чоловікові. Вона відчуває гранату, згортання всіх її жіночих сподівань на щастя в сім'ї. Ви не хочете жити, біль в душі дрочить камінь, і не буває: є діти, які, незважаючи на все, потрібно підняти і піднятися.

Тіло жінки відчуває величезний стрес, її клітини мутують, запам'ятовуючи інформацію: коли ви втратите чоловіка, він стає нестерпним болючим.

Загубивши хлібопекарня і сподіваючись бути щасливою жінкою, вона сама стає головним заробітком в сім'ї, роботи, роботи. Не продумайте про себе.

Ведуться, діти народжуються. Всі погані речі забуті з війною. Діти зростають на очах батьків і героїні нашої історії, яка вже стала грандіозною.

Бабця, як і раніше, дає всім дітям і онукам. Вона не одружилась, віривши, що жінка повинна дати час сім'ї, а не судити. І вони насправді не існують, щоб бути чесною.

Настав час для свого діда, щоб одружитися, і вона здається гарною, але вона не має відносин з обраними. Це не підходить їй, інші протікає, а третій – не риба або м’ясо.

І тепер вона 36. Вона боїться, вона не хоче жити без сім'ї. Більшість всіх, вона мріє про те, як вона дасть їй любов до одного і тільки бажаного, але...

Кожен раз виникає зв'язок, вона є... ганчірка. Якби сомнабулізм плутає і замерзає, однак, не занурюючи його. І коли людина говорить її, що вона небайдужий, він починає перепрощати його, що він сам. Вона не може прийняти її як вона, і все вимагає щось від неї. «Мене вирощено, вони стають слабкими, вона скаржаться на її літні бабусі.

Якщо вони не знали, що рішення Бабця, “Коли ви втратите чоловіка, вона стає нестерпним болючим,” тепер переносить свою долю дідусь, вони зафіксують його миттєво. Але рішення було прийнято так довго, що було забуто на глибині підсвідомих і ДНК пасма.

Зовні є те, що глибоко всередині. Багато чули цю правду, але не знаю, що їх гени є.

Знову і знову, захочивши яскраве щасливе життя, ми думаємо про нашу мрію, ми здалися почати запалювати ентузіазму, але після другого або двох, чого незрівнянно веде нас в стопор і починаємо переходити до поточних справ, якби вони важливіше, ніж наші мрії.

У цьому шляху ми вірно служимо кому, що колись перед нами, першим в нашій родині, щоб заперечувати себе тим же сонником. Своїм переконанням стала наша ДНК.

Наша дитяча сліпа служба до цього предка не дуже необхідна. Бабця не потребує свого онука бути самотнім, але рішення онуки є неминучістю долі її онука.

Звичок стає неминучим, тому що це частина нашої істоти. Ми робимо нашу ДНК, наші генетичні будівельні блоки.

Непривабливість долі онука продовжить до тих пір, поки вона відроджує свою плутанність, поки вона хоче боротися з причиною, чому вона не може отримати те, що вона хоче.

Кожен раз, коли ви дивитеся на те, що ви знайомі з: зарплата, стосунки, здоров'я, власний статус в суспільстві, запитайте себе: Чи підходить мені? А через щільний контроль вашої ДНК, який охоплює ваш розум, можна відчути, що є протест у вас проти знайомого і неминучого?

Якщо ж є протест, просто покажіть себе: Я можу отримати те, що я хочу. Я можу почати різні життя.

Просто подумайте про це. Скажіть його голосно. Скульптура вашої душі, свідомо, докладаючи зусиль, добровільно позбавляючи розвиватися і стати тим, хто ви завжди хотіли бути.

У світі вже є шляхи фіксації мутацій ДНК. Потерпілим обставинам, які відмовилися бути щасливими і стали жертвою обставин. Знайди його і візьміть його в серце. Бо ви любите його вже. Ви служите йому все життя. Але тільки несвідомо. Ось як ви дійсно обслуговуєте зараз. З любов'ю в серці. Зробивши те, що не вдалося зробити.

Цей представитель починатиме вас, і тепер два з вас разом з ним досягнете своєї спільної мети. Шлях буде більш радісно і швидше.

Автор: Марк Якщораімов.

Джерело: www.markifraimov.ru/ п=2601