Наскільки важко

7646607

Ця історія була на хоспісі, де я працював. Стара людина приніс нам на кінець дня. З анамнезу можна встановити, що він живе окремо, не отримав лікування або отримав його протягом тривалого часу. Відчайдушний, з запахом добре встановленого тепла, байдужим до оточуючих. Підготовляючи картку в архіві, вони дізналися, що він хворий на майже п'ять років, не з'явився в лікарні з моменту операції. Довгий огляд, не прийшов, не відповів дзвінки з реєстру.

У другій половині дня чоловік прийшов до хоспісу і попросив, якщо хворий Н. Сестри відправили його до моєї резиденції.

до Яка кімната була вчора?

- Шість. Ви пов'язані?

Людина зважився і, дивлячись на підлогу, відповів:

- Син.

- Чи повинен я пропонувати йому?

- Ноп. Покажіть мені, що потрібно принести?

- травне харчування, що він любить. - Що подобається?

до Не знаю. Я думав, що ви б.

до Він не живе з нами. Щасливі роки тому він розлучився матір'ю.

- Я можу піти в номер з вами.

- Ноп. Я не можу.

- Чому?

- Я захоплю. Я прийшов через маму. Вона запитала.

- Він болить вас?

- Я не пам'ятаю. Сила. Я пам'ятаю мами крісел.

Він прийшов щодня з п'яти-сім і сиділи в хоспісному холі, змащуючи руки і шукаючи в одній точці. Часом, втомлений сісти, прийшов до вікна і подивився на вулицю тривалий час.

Перевірити Стан Н., приніс плоди і підгузки, і зліва, щоб повернути наступний день і зробити те ж саме. Пройшов майже місяць. Щодня. П'ять до семи.

Коли Н. загинув, ми його назвали на телефоні. У другій половині дня з'явився тридцять днів. Через півгодини він був в хоспісі. Він запитав, що робити і куди піти в бері. Приготувавши потрібні папери, я попросив вас трохи чекати, поки епікризія була готова.

Він пішов до закритих дверей, де Н. лежав, подивився на мене, і коли я недбалий, стояв трохи мовчазним, і поки не пішли.

Кредит Єлизавета Глінка

Видання

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8