Любов. . .

О, любов! Я хочу бути так само, як ви! - Я хотів би повторити падіння любові. - Ви набагато сильніше, ніж мене.

до Ви знаєте, що моя сила? Вона попросила любов, погладити її голову продумано.

- Тому що ви більш важливі для людей.

«Ні, мій дорогий, не на всіх,» зважена любов і приталена любов на голову. Я знаю, як пробачити, що це робить мене так.

- Чи можна ви пробачити зраду?

Так, я можу, тому що в захваті часто надходить від запалень, а не кладок.

- Чи можете ви пробачити Treason?

Так, і треасон теж, тому що, змінивши і повернувшись, людина отримала можливість порівняти, і вибрав кращих.

до Чи можна ви пробачити бреху?

Тексти пісень, а це означає: Лілінг є меншою зла, тому що вона часто походить від бездії, усвідомлення власної провини, або від небажання до болю, що є позитивним показником.

- Я не думаю, що це просто люди!

Звісно вони роблять, але вони не мають нічого спільного, тому що вони не знають, як любити.

до Що ще можна пробачити?

Я можу пробачити небезпеку, тому що це недовго. Я можу.
Хворобливість, так як часто є супутником гіркоту, і
Не можна передбачити і контролювати, так як кожен знайдеться самостійно.

до А ще?

Я також пробачаю Обіду, старша сестра Грифа, так як вони часто пливуть один від одного. Я можу пробачити розмітку, для нього часто слідують Судинством, і відсмоктування очищається.

- Ох, Любов! Дуже дивний! Ви можете пробачити все, і на першому тесті я виходжу, як палкий матч! Я так ревно!

до І ви не помилитеся. Не можна пробачити все. Навіть любов.

Але ви просто сказали мені щось інше!

Ні, що я говорю про те, я можу насправді пробачити, і я можу пробачити нескінченно.

Але є щось в світі, що навіть любов не пробачає. Тому що вона вбиває почуття, родить душу, веде до затягування і знищення. Це так болісно, що навіть велике диво не може вилікувати його. Це життя тих, хто навколо них і змушує їх йти. Болить більше, ніж зрадний і зрадний і болить гірше, ніж криється і відступає. Ви будете розуміти, що коли ви запустили в себе.

Пам'ятайте, впадаючи в любов, найгірший ворог любові є байдужими.