У популярній психологічній літературі зауважив, що потрібно пробачити. Я буду! Що б ви не були Після того, як прощення має безліч переваг: негативні почуття, небезпека, відступ, небезпека. У своєму місці варто приїжджати любов, гармонію, вдячність та інші, вважати «добрими» почуттями.
Але чому багато людей не хочуть дотримуватися «право» шляху гармонії і прощення, чому протягом років вони тримають на тих почуттях, які приносять багато неприємних відчуттів? Чи є вони непристойними або «психологічно неадвокованими»?
Звісно, це просто «бренд» таких людей. Однак я зауважу, що є мудрість у поведінці тих, хто не готовий пробачати будь-який образ на будь-яких умовах. По-перше, всі почуття з'являються у людини не тільки так, але як сигнал про психологічні процеси.
і просто пригнічує будь-яке почуття. - так само, як засмічення больових відчуттів з анальгами: неприємні відчуття, звичайно, підуть, і процес в тілі, сигнал якого був біль, не зупиниться. І це може бути те, що в той час, коли ви їсте знеболювальні засоби, будь-які «негативні сигнали» з організму, деякі органи (вітря, зуби, Додаток) серйозно погіршуються. Сама з відступом і гнівом:
вони сигнальніЩо?
«Зроблено неправильно! Вони не лікують мене, як вони повинні. Звісно, ставлення і думки про те, як «до» може бути абсолютно помилковим у людини (нарцистичний інтроект, наприклад), але вони також можуть бути абсолютно звуковими сигналами, що вказують на те, що хтось зламався в межі. (Приміром, мати п'ятого класу до школи, ходить до зали, посмішки.)
Я зустрілася з нею, суперінтендентом, і вона рум'яна і каже: "Чому ти посміхається, коли ваш син має ці позначки!" Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами На мій погляд, ситуація, коли доросла, незалежна мама псується як п'ятий-градер – абсолютно дика і неприйнятна і здорова поведінка тут – спокійно і з гідністю захищати свої кордони, а не заспокоїти любов і гармонію в поверненні.
Уникаючи негативності на всіх витратах, тому що це негативно – поганий, магічний мислення. Ми даємо позитивні і негативні почуття, і всі вони власноруч.
ціннийй
Всі вони грають роль у здоров'я людини і виживання.й
Я вирішив зібрати
запобіжник і обговорювати їх тут:
Міф1. Ви можете пропустити будь-який образ і будь-який відступник.?
Це право зробити.
Ви не можете «захопити» когось, що ви не можете покарати. Ви можете тільки прощати тих, хто у вас є влада прощення, і ви можете вибрати, щоб покарати їх або пробачити їх. Наприклад, ви можете прощати дитину, але президент Обама, який бомбардував Ірак, не може. Президент Сполучених Штатів не гарячий, а не холодний від того, що ви вперше “відповіли” його, а потім “чуйний і наповнений гармонією”. Добре, що, щоб приховати себе, не сердитися і не бути відхилений тим, що хтось сильний і потужний відхилений ви - ви можете і це може призвести до полегшення. Але це, звичайно, не прощення, але тільки самокомфорт або самогіпноз.
Міф2. Хвороба добре для вашого здоров'я.й
Болісний досвід (відсутність, небезпека) накопичується і завдає шкоди організму, викликають бодіозні захворювання і навіть може призвести до раку!
Відключення власної чутливості до болю – це ще швидше шляху до хвороби тіла. Синдром психіки відіграють таку ж важливу роль у психіці, як больові рецептори в організмі. Вони сигнальні, що щось неправильно з вами або світом. І висихає сигнали від психіки (відчуття і гнів), наочно заміщуючи їх любов'ю, світлом і гармонією, так само, як і їсти з галуциногенами. Це не тільки сигнали, що пригнічують біль, але люди не отримують інформацію про реальний світ. Можливо, він вже в небезпекі, можливо, щось загрожує йому - але крім "все добре, красиві маркіки" він не чув.
Міф3. «Агресіон є ставленням тих, хто хоче маніпулювати інші або насолоджуватися перевагами і зручностями жертви.?
Потерпілий не має такої зручності: спочатку постраждати шкоду, а потім слухати звинувачення, що «самадуравіна» і «Ви просто маніпулятор». Так, ми всі знаємо, що є «професійні жертви» у світі, хоча вони не такі великі відсотки. Але це непросто підводити реальну жертву подвійним стражданням (від підготовки, а потім від обвинувачення “послухати його страждання” і маніпулювання) тільки заради того, щоб не маніпулятор скористався симпатією людини і підтримкою.
Міф4. «Хто, хто відступає і не пробачає, просто життєздатність себе і скошувати в житті!»Так, що це неправильно? Чому можна отримати життєздатність і підтримувати тільки з-за кордону, тому не життєздатність і підтримка людини, з якою ви обов'язково проведете решту життя – себе? Чи можливо тільки знищити себе, покарати і заборонити себе відчувати певні почуття? (В дорозі, не відчуваю себе шкода - це навіть швидкий маршрут до раку.)
Міф5. «Не думайте про погану, не створюйте негативні думні форми. йУ мене був друг, який не хотів носити сидінь під час руху, і розумні зауваження, що вони кажуть, це небезпечно і ви можете вмирати в випадковому випадку, незважаючи на вимогу: «Не говорячи про погану, не створюйте негативні думки!». Це чарівне мислення в чистому вигляді. На додаток до «сухих форм», є об’єктивні чинники, які впливають на роботу психіки, здоров’я та життя. І про те, що насправді існує загроза. Негативні почуття до іншої людини можуть сигналізувати, що не варто боротися з ними, що вони небезпечні, ненадійні і можуть викликати шкоду. Не слухайте сигнали від власної психіки, як не думають про можливість нещасного випадку, щоб не «творити негативні думи» і вжити заходів для захисту себе.
Міф6. «Відступник повинен бути чесним і підтриманим. й?
Він не знав, що викликає таку шкоду.
Думка для іншого і завоювання його заздалегідь не найкращий спосіб побудови відносин. Як ви знаєте для іншої людини, можливо, він хотів. Він зробив те, що він хотів, і він не піклувався про ваших інтересів. А тепер ви пробачте його заздалегідь, тому зручність завершена і немає причин змінити вашу поведінку. «Я пробачаю мене і буду шкода. й
Міф7. Проведення зло на іншому – безцільовий цикл, що підтримує негативність у світі, сім’ї та суспільство.Не дуже добре для світу, сім'ї та суспільства. Якщо зла не покарана, вона буде повторюватися. У всіх фільмах і казках добре підкорює зло і вілли, покарані, не пробачають в перші кадри фільму заради «гармонії і світла».
Міф8. «Форгтивність – духовна практика, шлях до освітлення. Для того, щоб бути відхиленим і harbor resentment є зіпсувати карма.Закон про карматури, що кожна дія буде винагороджена світом. Як ви знаєте, якщо ви є інструментом карма і ваша роль у створенні, щоб покарати тих, хто не виправдав іншим?
Міф9. «Одно повинно бути веселим. Загість є християнством.Або ви віруєте в карма. (Я не подбаю, але церква не буде розглядати вас християнином, якщо ви побачите індуїстизизм.) І, відверто Біблія повною мірою не тільки покійних, але й вимог до рівної оплати за вчинені злочини – «Око для очей, зуб для зуба. й
Міф10. Опір є проявом самогубності і гордості.Хвороба також є проявом гордості. «Я так духовний, так великий, і так мудрий, що я пробачу людей, які не знають світло правди». Наречена може зайняти багато форм, тому перевірте, чи ви порушите тих, хто ще не досягали висоти духовності і прощення.
В резюме я кажу:
Занурення завжди є вибором.й І це буде тільки значення, коли ви не зобов'язані пробачити, але безкоштовно вибрати інший спосіб лікування особи. З цієї причини для більшої свободи вибору, що я розглядав всі запропоновані ідеї.
Вирішити. Якщо ви живете, це не так?
Автор: Єлизавета Павлова
Джерело: psypavlova.ru/2015/01/24/kak-pravilno-ne-proshat/