Хвороба є найважчою формою прощення.

Фото: it.forwallpaper.com

Чому прощати?

Кування необхідно. Людина, яка не пробачає і забуває минулих помилок, перетягує навантаження турбот і відступів, не дозволяючи собі йти вперед. Шукаю роботу, блокувати нові канали.

Щоб залити склянкою чистої води, її необхідно промити, промити, висушити, і тільки потім залити нові, очищати, завести воду. А потім вона буде чистою. Якщо залити чисту воду в брудне скло, що відбувається в воді? А якщо вже вода в цьому склі ми не можемо залити все в неї.

Таким чином, наша душа є судном, яке нам просто потрібно регулярно чистити, висушити і заповнювати чистою, ключовою водою. Дуже дякую!

Часто запитав питання: «Я не пробачаю, що робити?», «Це важко пробачити, як бути?». Хочу відповісти на слова мого гідного вчителя Радислава Гандапа: «Нема нічого, залишатися ебать!»

Ось як працює. На допомогу приходять люди, і коли ви кажете: прощати себе, нехай їхати з цієї помилки, забути цей період, збивати починається. Чому ви приїжджаєте і попросіть допомогти? Вирішення проблем, як ви вирішили їх до.

Немає іншого способу переміщення вперед. Немає щастя без любові і любові.

Не один сказав, що це було легко прощати себе і ваших помилок. Я не пообіцяв тебе. Хвороба важко, важко, іноді занадто багато. БУТ. «Якщо ви постраждали довго, все вийде!»

Попереду, постраждати! Як кажуть, «Чи не скажеш зірок!»

Як прожити

Щоб дізнатися про себе або будь-який інший, вам потрібно навчитися розуміти інших. Зрозуміти прощати!

Вам потрібно запам'ятати, молотити в голову і зламати на носі: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! У той момент ви були в цьому стані і в цьому духовному положенні, і ви зробили все можливе!

Ви не хотіли боляче всіх, і навіть якщо ви хочете, ви не можете зробити інакше. Ви не були достатніми знаннями в часі, розуміючи це!

Це найважливіше розуміння способу прощення.

Бажання прощати себе, позбавлятися від перемир'я від себе. Якщо у вас є бажання, ви будете використовувати всі способи, всі можливості і всі ресурси, щоб прощати себе. І ви навчитеся прощати. Головне, щоб дізнатися її!

Написати листа.

Не зайдемо деталь. Я написаний про це. Я можу сказати, що лист може бути написаний в будь-якій формі, головне, що ви пишете з рукою, а не на комп'ютері. Перепрочитайте його, або перезапустіть його до тих пір, поки ви відчуваєте полегшення протягом тіла.

Послухайте медитації самозабезпечення!

Ви можете знайти його онлайн або ви можете написати його самостійно. Невеликий аудіофайл, 20-25 хвилин довго, тиха музика і слова, які сприяють прощення. Також потрібно послухати до тих пір, поки не буде рельєф, а відчуття свербіння не пройде в душі.

Поговоріть собі.
Щодня, коли ви відчуваєте дискомфорт у грудях, скажи слова, які я писав вище. Ваша робота полягає в тому, щоб переконувати свій внутрішній критик, який ви зробили найкращий для моменту. Ви не помилитеся, все це відбулося. Це все відбулося для найкращого, тому що це було те, що ситуація здатна навчити вас, щоб показати вам це і дати вам це.

Хопонопоно.
Цей метод є універсальним і дуже ефективним. При запам'ятовуванні будь-якого неприємного заходу, для якого не можна пробачити себе, повторіть чотири фрази:
"Я так шкода!" "Почати мене!" "Я вдячний вам!" "Я люблю тебе!"

Я додаю ці фрази самостійно, оскільки це важливо для мене, щоб забути і давайте йти з минулих життєвих ситуацій:
"Я прошу себе!" "Я приймаю себе!" "Я затверджую себе!" "Я віддаю себе!" "Я люблю себе!"

У той час, коли фраза не просто злетіла губи, але кричить через весь внутрішній стан. Після цих фраз і повторення їх 10-20-50 разів в той час я відчув набагато краще, а потім зрозумів, що не було більш шкодіння почуття в душі про цю ситуацію.

Доброго дня. Забудьте образ! Очистити себе! І поїхати з чистого серця, світлого духу і відкритої душі!

Джерело: myjane.ru

Джерело: /users/4