305
Лікування гнійності
- Я не пробачу, вона сказала. - Я пам'ятаю.
- "Соррі," Ангел запитав її.Я шкодую, що вам буде легше.
до Немає способу, вона ненароджено кланув її губи. - Не можна пробачити. Ні.
- Чи буде вам помста? Він попросив непристойно.
до Немає, я не буду помсти. Я над цим.
до Ви хочете сильного покарання?
- Я не знаю, що покарання буде достатньо.
- Кожен повинен сплатити свої рішення. "Сонечко або пізно, але всім", - сказав ангел. - Це неминуче.
- Я знаю.
- Тоді я шкода! Вимкніть свій вантаж. Ви далеко від ваших ворогів зараз.
- Ноп. Я не можу. Я не хочу. Ні прощення.
- Все правильно, це ваш бізнес, ангел зважився. Де ви маєте намір зберегти ваші правопорушення?
- Ось і тут, вона торкалася голову і серцем.
- «Плід бути обережним», запитав Ангел. - Отруювання відступу дуже небезпечно. Можна поселитися з каменем і витягнути до дна, або це може генерувати полум'я рогів, які спалює все життя.
до Це камінь пам'яті і хутор, вона переривала його. - Вони на мій бік.
І розсмоктував, де вона сказала - в голові і в серці.
вона була молодою і здоровою, вона побудувала її життя, її кров протікає гарячою в її венах, і її легені, похилого повітря свободи. Знаходила в шлюбі, знаходилися діти. Часом, звичайно, вона переглянула їх, але в основному закручує їх. Іноді вона сердилася і зварила, потім вона пробачила. В житті, і вона спробувала не пам'ятати її
Багато років почули, що славне слово знову.Про нас?
до Мій чоловік зрадив мене. Діти постійно тертяться. Гроші не люблять мене. Що робити? вона попросила старшого психолога.
Він слухав обережно, з'ясував багато, з якоїсь причини завжди попросив її розповісти про її дитинства. Вона була сердитися і перекладати розмову в подарунок, але він був привезти її назад до її дитинства років. Здавалося б, що він блукнув навколо кутів її пам'яті, намагаючись вивчити, витягнувши, що тривалий відступ. вона не хоче, щоб вона не була Але він все ще бачив, дивний це дядько.
- Необхідно очистити, він уклав.Вирощені Ваші захоплення.й Вони мали більше останніх змін, як поліпи на кораловому рифі. Цей риф став перешкодою для потоку життєвої енергії. У зв'язку з цим, у вас є проблеми в особистому житті та з фінансами. Цей риф має гострі краї, вони болять вашу ніжну душу. Всередині рифу оселилися і плутають різні емоції, отруюють кров своїми відходами, і це приваблює все більше і більше поселенців.
до Так, я відчуваю, що теж, жінка недбала. Час від часу я став нервом, іноді депресивними дробами, а іноді хочу вбити всіх. Все правильно, у нас є чистий. Як?
- Вибачте, що перше, найважливіше правопорушення, психолог консультує. Не буде фундаменту і риф буде розсипатися.
- Ні! жінка стрибала. Це справедливий образ, тому що це було! Я маю право бути відхилений!
до Ви хочете бути правими або щасливими? - Попитали психолога. Але жінка не відповів, вона просто потрапила і зліва, приймаючи її кораловий риф з нею.
Це роки. Жінка знову була на прийомі, тепер у лікаря. Лікар поглянув на фотографії, зліпихнув через тести, погрожують і пришивають губи.
- «Доктор, чому ти мовчить?» Вона сказала.
до Ви маєте будь-які родичі? лікар запитав.
до Померли мої батьки, мій чоловік був розлученням, і є діти і бабуся теж. Чому потрібні мої родичі?
- Дивитися, у вас є пухлинай Право тут, і лікар показав її черепа, де вона мала пухлину. - Судячи тестами, пухлина не добре. Це пояснює ваші постійні головні болі, безсоння, втоми. Найгірше, що новоутворення має схильність швидко рости. Він отримує більше, що погано.
до І що я зараз для операції? вона попросила, холодно з страшною придатком.
- Ні, і лікар ще більше програє. Ось ваші кардіограми за минулий рік. У вас є дуже слабке серце. Здається, що він затискається з усіх сторін і не здатний працювати на повній потужності. Не можна перепланувати. Отже, спочатку потрібно зацікавити серце, а потім...
Він не закінчив, і жінка зрозумів, що «то» ніколи не може стати. Або пухлина подрібнить.
до До речі, ваш аналіз крові не добре. Гемоглобін низький, лейкоцити високі ... Опишіть вам ліки, лікар сказав. Але Ви повинні допомогти собі.й Потрібно принести тіло в відносне замовлення і одночасно психічно підготуватися до операції.
Як?
до Позитивні емоції, теплі стосунки, спілкування з родичами. Закоханий любов. Переглянути альбом з фотографіями, пам'ятати щасливий дитинствай
Жінка просто змащена.
до Насолоджуй всім, особливо ваших батьків.- неочікувано радить лікаря. - Це дуже блискавка. У своїй практиці було багато разів, коли прощення працювала чудесним.
- «А ти?» жінка просить залізо.
- Уявіть це. Є багато допоміжних засобів в медицині. Якість догляду, наприклад... Догляд. Досягнення також може бути лікарським засобом, безкоштовно і без рецепта.
Про нас Або вмирати. Ковані або вмирають? Щоб померти, але не пробачити? Коли вибір стає проблемою життя і смерті, ви просто повинні вирішити, що ви шукаєте.
Моя голова болить. Це серце. «Чи ви будете тримати своє життя?» "Хто і тут." Тепер болить. Можливо, решта виросла занадто багато, і вона бажала більше. Вона вирішила нудьгувати її коханню, займати володіння цілим тілом. Не розуміючи, що тіло не буде стояти, вмирає.
Вона пам'ятала своїх головних відбійників - від дитинства. Отець і мати, які працювали або борються весь час. Вони не люблять її стільки, скільки вона хотіла. Ніщо допомогло: не п'ять чоловік і листи співчуття, не виконання своїх вимог, не протесту і повстання. А потім вони відокремили, і кожен почав нову сім'ю, де вона не мала місця. У віці шістнадцяти років вона була відправлена в технічну школу, в інше місто, вказавши квиток, валізу з речами і трьома тисяч рублів вперше, і це все – з того моменту вона стала незалежною. Вона сказала: "Я не пробачу тебе."й
Вона здійснила цю погоду з нею все її життя, вона лебедить, що відступ помирає з нею, і здається, що це те, як воно йде вірно.
Але у неї були діти, мали онуки, і водовер, Сергій Степанич, від роботи, які спробували непристойно доглядати за нею, і не хочу загинути. Правда, вона гинула рано! "Ми повинні прощати," вона вирішила. - Як мінімум спробувати його.
- Батьки, я прощаю вас за все, вона сказала невизначено. Слова звучали патологічні та непереможливі. Потім вона взяла папір і олівцем і писав: Шановні друзі! Шановні друзі! Я ще не сердитися. Я прощаю тебе за все.
547050 Р
У рота стала гіркою, серце відверта, і голова болить ще більше. Але вона затягувала її ручку, уроджено, над і знову, писав, «Я пробачу тебе». Я прошу тебе. Немає рельєфу, тільки роздратування троянди.
- Не так, Ангел збивається. Річка завжди протікає один спосіб. Вони старші, ви молодше. Вони були до того, що ви були пізніше. Ви не зробили їх, вони зробили вас. У цей світ надана можливість потрапити в цей світ. Дякую!
- Я вдячний, жінка сказав. - І я дуже хочу прощати їх.
до Діти не мають права судити своїх батьків. Батьки не пробачають. Вони просять прощення.
до Що робити? вона запитала. - Чи можу я зробити нічого поганого для них?
- Ви зробили себе поганою. Чому ви тримаєте це? Що таке головний біль? Який камінь ви носити в грудях? Що таке отруєння вашої крові? Чому ваше життя не тече в річці, але протікає в весняних потоках? Ви хочете бути здоровими або здоровими?
до Чи є це через відставку батьків? Чи вона руйнує мене так?
- Я попередив вас, Ангел згадав. - Ангели завжди попереджають: Не зберігайте, не зношуйте, не отруюйте себе з зайвою вагою. Вони гнилі, каток і отруюють всі живі речі навколо. Про нас Якщо людина робить вибір на користь переадресації, ми не маємо права заважати. І якщо це на користь прощення, ми повинні допомогти.
- Чи можу я ще зламати цей кораловий риф? Чи пізно?
до Це ніколи не пізно, щоб спробувати, Ангел сказав м'яким.
до Але вони загинули довго! Що робити?
- Ви запитаєте. Вони будуть чути. Не буде. По-перше, ви не робите це для них, але для себе.
до Шановні батьки, вона почала. Будь ласка, пропустіть мене, якщо все неправильно. Я шкода про все.
Вона говорила за деякий час, потім припинила розмову і слухала себе. Не дивує - серце аше, голова болить, і не існує особливих почуттів, всі як завжди.
- Я не вірю себе, вона прийнята. - Це так багато років...
- Спробуйте щось інше, ангел порадував. - Повернеться з дитиною.
- Як?
- Згорніть на колінах і поверніть їх, якби ви були дитиною: мама, тато.
Жінка кинула трохи і впала до колін. Вона складала руки з човном, виглядала і сказав: "Мама". Дад. А потім знову, "Мама, Дад..." Її очі відкривали широкі і почали заповнювати сльозами. «Мом, Дад... це мені, дочка... Її грудей був гойдалий при підході бобів, а потім сльози затопили бурючий потік. І вона тримала повторення і говоріння, "Зроби мене". Побачити мене. Я не маю права судити вас. Мама, тато.
Чому ви відповіли добре зло, мудрий Вони не залишають нас, вони залишають нас.
До потоку сліз висушують. Відокремлений, вона сиділа прямо на підлозі, чіпляючи до дивана.
- Як ви? попросити ангела.
до Не знаю. Я не отримую. Я здаю, вона відповів.
до Повторіть цей день сорок днів."Ангел сказав." Як курс лікування.й Як хіміотерапії. Або, якщо вам подобається, замість хіміотерапії.
- Я. Я. Добрий день. Я буду.
Щось в грудях був пульсуючою, поколюванням і прокатом в гарячих хвилях. Може бути, що це був збиток рифу. І за перший раз в довгий час не було головного болю. Видання
Українська
Джерело: www.trulylove.ru/skazka-o-proshhenii/
4 хвилини замість години навчання. Результат приголомшливий.
Якими будуть різні знаки зодіаку ніколи не робити?