488
Якщо ви не можете пробачити когось, просто прочитайте його.
Я побачу всіх чаше про про прощення.
Я знаю кожен доведений, кожен з порад, кожна звичайна мудрість, бо я спробував знайти відповіді в літературі. Я прочитав всі статті блогу про відпускання гніву. Я написав лапки Будди і запам'ятовував їх, і ніхто з них не працював. Я знаю, що відстань між «побаченням прощення» і істинним почуттям миру може бути неприпустимим. Я знаю.
Кованість - це непристойна джунгля для тих, хто перетворив правосуддя. Дуже думав, що хтось зійде з домішкою після того, як все це робиться болючим. Ми не хочемо, щоб тримати руки чистим - сліди крові зловживачів будуть дрібними з нами. Ми хочемо вирівняти бал. Ми хочемо, щоб вони почували себе таким же чином, ми робимо.
Хвороба - зрада себе. Ви не хочете відмовитися від правосуддя. Агер спалює всередині вас і отруює вас власною отрутою. Ви знаєте, що, але не можете йти на ситуацію. Агер стає частиною вас, як ваше серце, мозок або легені. Я знаю, що почуття. Я знаю, що відчуття при проходженні в крові збитий на збитті пульсу.
Але ось що пам'ятати про небезпеку: це інструментальна емоція. Ми сердитися, тому що ми хочемо правосуддя. Ми хочемо, щоб вам було добре. Ми вважаємо, що більш злий ми, тим більше змін ми можемо зробити. Агер не розуміє, що минуле перевищено, а пошкодження вже зроблено. Він каже помста.
А сердитися, як постійно забираючи рану кровотечі, повіривши, що це врятує від рубців. Так, якщо людина, яка болить вас, прийде один день і стібок з такою неймовірною точністю, що не буде слідів зрізу. Правда про небезпеку це: це просто рефінг лікування. Ви боїтеся, тому що коли ранні загоєні, вам доведеться жити в новому, незнайомому шкірі.й І ви хочете, щоб старий. І гнів каже, що краще не пустити зупинки кровотечі.
Коли все відварить у вас, прощення неможливе. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Ми хочемо, щоб мир, який пропонує прощення. Ми хочемо визволяти. Ми хочемо, щоб цей мозок припинити, але ми не допоможемо.
Тому що головне про про прощення не було не збирається нічого виправити.й Все, що сталося. Він не відмовляється від болю, які ви прожили, а не дадуть вам миттєвий спокій. Знаходження внутрішнього миру – це довга подорож. Занурення – це просто те, що дозволить уникнути «негідратованої» шляху.
Загрожування означає надію іншому минулому.й Це, розуміння того, що все над тим, що пил оселився і знищений ніколи не буде відновлено в первісній формі. Визначте, що немає кількості магії може відремонтувати пошкодження. Так, ураган був недобрим, але ви все ще повинні жити в руїнському місті. І не загиблий йому від руїн. Ви повинні зробити це самостійно.
Загрожування означає прийняття особистої відповідальності – не для знищення, але для відновлення. Це рішення про те, щоб повернути Ваш мир.
Не означає, що провину ваших відступників стирається.й Не означає, що ви повинні бути друзями з ними, симпатизувати їх. Це просто те, що ви приймаєте, що вони залишили позначку на вас, і ви будете жити з цією позначкою. Ви не зупинитеся чекаю на людину, яка зламала вас, щоб отримати все назад. Ви починаєте лікувати рани, незалежно від того, чи залишається рубець. Це рішення для переходу на рубці.
Хвороба не є тріумфом несправедливості. Про створення власної справедливості, власної худоби та власної долі. Повернутися на ноги з прийняттям рішення не бути нещастям про минуле. Не знаючи, що ваші рубці не визначать свого майбутнього.
Не означає, що ви віддаєте. Це означає, що ви готові збирати вашу міцність і переміщатися.
by Thinkcatalog.com/heidi-priebe/2015/06/read-this-if-theres-someone-you-cant-forgive