1,1 км Acknowledge resentment.
Реабілітація, що існує: іноді зрозуміло, іноді раптово старі речі з'являться.
Відстеження особистої реакції на інформацію про старі злочинці (див. епограф).
Чому так важко пробачити: Сприяти нападу.
2,2 км Випускають гнів
Агер, бажання справедливості, обов'язково повинні йти.
Acknowledge і дозволити собі бути завареним протягом хвилини, побажаючи всіх найважчих до відступника.
Техніка каменю допомагає багато тут. Знайдіть камінь (зображення відступника), відійдіть від людей, скажіть або навіть відкрутіть все до цього каменю і відкинути його, бажано в ставок.
Чому так важко пробачити: Позбавлення від небезпеки
3. У Витримуєте, що все проходить
Реалізуйте, що все проходить... добре, абсолютно все проходить!
До кладовища і переконайтеся, що все йде через. Це зменшує значення будь-якої проблеми, заспокоює емоції і підвищує обізнаність.
Відповідність – це не те, що їсти вас зсередини і іноді навіть мозкові мийки, але просто завдання, яке потрібно вирішити ... бажано перед кладовищем.
Чому так важко пробачити: Відходить.
4. У Шукаємо дживел.
Реалізуйте, що в будь-якій хворобливій ситуації є перлина мудрості.
І ви, точно вам, потрібно. Він не був таким, хто руйнував своє життя, але з яких причин ви «замовили» його, щоб навчити вас щось.
Це допомагає мені писати так звану I-поворотну копію: Написати всі претензії без розмежування і вибору слів.
«Я не люблю мене. Він приречений! Як можна сказати: і відразу ж перезаписати, замінивши «І» з «І».
«Я не люблю себе, роблю задоволення себе». Так ви можете побачити урок.
Чому так важко пробачити: Шукаємо дживел
5. Умань Збережіть його, але дозвольте його йти.
Тут настає найнеприємніша річ – звикає до того, що така річ в житті, для залучення ситуації.
Що таке, відступаючи від коханої людини, що означає для себе, який вже сумний. Займіть себе найважчим, адже ніхто ще не відданий.
Чому так важко пробачити: Збережіть його, але дайте його
Не пам'ятаєте про свою унікальність (і не унікальність ситуації), Ваш унікальний досвід і шлях на цій планеті, і будь-яким засобом, щоб отримати любов до себе.
Прийміть себе, все, що ви зробили. Ніяких самопокриття. Ну, я зламав деревину, щоб дати його спалити блакитним полум'ям - можливо, це буде тепліше.
6. Жнівень Написати листа про прощення
Добре працює при флеш-пам'яті. Перетягніть лист і напишіть:
Я дійсно шкода, що ...
Я шкодую про це.
Я подяку...
Я люблю тебе.
Я прошу себе!
Я приймаю себе!
Я затверджую себе!
Я даю себе!
Я люблю себе!
Якщо необхідно, ми відштовхуємо те, що написано з усіма емоціями. 50 раз!
Чому так важко пробачити: Лист прощення
7. Про нас Познайомитися з поняттям правосуддя на будь-якому рівні
Уникайте помилки очікування правосуддя.
Навіть якщо ми розуміємо все і чесно намагаються прощати відступника, то поглиблюємо нас надії за справедливість і не на рівні простого 3D світу, але духовного.
Ось я на рівні вище, магія і майстерність, і він є спалахом в 3D світ і навіть якщо зовнішній все добре, то я знаю, що все буде повернутися до нього енергійно.
Це смішний. Додати його.
Подаруйте подяку тим, хто вас зашкодить, бо душа має показати себе в поганому світлі, щоб навчити вас.
Чому так важко пробачити: Познайомитися з поняттям правосуддя на будь-якому рівні
8. У Загрожчення злочинності як життєва необхідність, навіть без розуміння розуму
Спробувати уявити, що повторення - це непристойна...
Набрякає рана і болить. Вона була приглушена.
А замість того, щоб зупинити кров і лікувати рану, ви перевернуте свою гнів до ножа. Навіть кидати його в відрі, ви продовжуєте пам'ятати і пошкодити, що ви не кинули її в духовці.
На кожній пам'яті, ранні пов'язки.
Ну? Ми збираємося кинути і продовжувати переконувати себе, що ви маєте право зробити це і щось про правосуддя?
У вас є поломка в потоку енергії, потрібно ремонтувати і регулювати, а ніж не розумів, чому так багато для нього - він робив власне, власне.
До речі, це буде приємно, щоб дійсно відкинути ніж (пін і т.д.) до образу вашого образу і відкинути його.
Так, щоб сказати добрим. Проводиться запліднення.
Ефективний спосіб звільнити себе від негативного впливу минулого на ваше життя – майстер-клас Альени Старовойтова.
«Зцілення травм минулого».
Написати новий, успішний і щасливий сценарій для вашого життя.
Чому так важко пробачити: Загрожчення злочинності як життєва необхідність, навіть без розуміння розуму
P.S. Кування ...
Я пробачаю тебе, кимось. А на яких підставах?
Цей чоловік гірший ніж ви, і ви є більш божественним, ніж його, пробачити? й
Якщо ви пробачте людину грошовим боргом, то ви ви відмовляєте його від своїх зобов’язань до вас.
Я думаю так. Ми звільняємо від зобов’язань.
Що? Хто? «Неправи.» Чоловік, який був зобов'язаний?
Хто кине його, хто вирішує, що він кине його? Якщо ви дивитеся з цього кута, то ми не маємо права бути відхилений і пробачимо.