Посмішка частіше! Функціональне Значення посмішки

3610Р. 4200Р.

Згідно з статистикою, немовлята посміхається близько 500 разів на день без причини. Посмішка дитини символізує своє здоров'я, але чим старша людина отримує, тим менше сміється. Саме тому в нашому віці високих технологій, коли наші мешканці завантажуються проблемами життя, набагато простіше познайомитися з російською дівчиною, яка сміється на вулиці, ніж посередина жінка посміхається.

За даними дослідження, доросла посмішка не більше 17 разів на добу. Що таке причина різкого зниження людей, які знають, як насолоджуватися життям і посміханням? Посмішка для російської людини не має такого ж значення, як для американського, англійського, японського, німецького або фінного. росіяни не використовуються, як більшість західних, так і східних людей, щоб посміхатися як ознака полудності.

Максим Горький написав, що американці мають зуби на обличчі. Американська посмішка дивиться на російську, яка не використовується для посміхання в привітаннях або ввічливих розмовах. американці можуть носити немодний одяг, але вони не зажадають грошей для стоматолога, щоб перетворити посмішку в Голлівуд. Всі американці повинні мати ідеально гладкі білі зуби, щоб висловити свою прихильність до співрозмовника з посміханням. Посмішка - виклична картка будь-якої людини. Покрокові зуби дуже псують враження людини, тому сьогодні послуги ортодонту в нашій країні неймовірно затребувані.

Якщо у вас є маленькі протрудовані віялки, що протрудують передні зуби, як кролик, виникають проміжки між зубами, неправильним прикусом або зубами вирощені в «двох рядах», то звертайтеся до стоматологічної клініки, щоб вирівняти зуби і створити чарівну посмішку з брекетами.

У Японії, жінки-менеджери великих магазинів кафедри стоять біля входу в ескалатор і лука до кожного замовника, який крокує на стадії ескалатора. Посмішка в області сервісу і сервісу на сході і Заходу служить демонстрацією понітенції. Продавець, який посміхається таким чином в нашій країні, не розуміє, посмішка в російському спілкуванні повинна бути доречною, і він адресований переважно знайомим.

Ми посміхаємо переважно тільки тоді, коли ми сміхаємо, і відсмоктуємо від поніту, тривога і навіть може викликати серйозну тривогу. Наприклад, якщо ми посміхаємо колегу на роботі, яким ми не любимо, то відразу виникає думка в нашій голові: «Чому він так щасливий?» Причина посмішки російської особи повинна бути чіткою для інших. Неприємно, ми не приймаємо сміятися на нас, всі нас навчаються з дитинства, що «послухається без причини – ознака вогнища. й

Якщо батьки ще задоволені посміханням дитини, то постійно посміхається дошкільної дитини викликає занепокоєння. Посмішка без видимої причини видно як ознака дементії. Таким чином, з віком росіяни втратили можливість посміхатися з відкритою, щирою посміхатися без причин. Вчителі, батьки та всі навколо них, які бачать посмішку на обличчі дитини, запитують: «Я не розумію, чому ти посміхнеш, що смішний тут? й

Росія також посміхається, коли вони хочуть висловити свою особисту прихильність до когось. Наприклад, при спілкуванні з дітьми, при спілкуванні з близькими або створенні зовнішнього вигляду гарного ставлення до босів. Посмішка показує справжню або штучну симпатію для когось. Смішуючи під час роботи або робити щось серйозне, не приймається. Якщо наш оператор не посміхається, покажіть дверцятника, він подарує вам долар. й

І ми ніколи не посміхаємо незнайомцям, щоб вони почувалися добре і весело. На жаль, не існує такого функціонального значення в російській посмішки. До виклику «Посмішка частіше!», як правило, багато людей просять: «І чому посмішка, зарплата невелика, в домашніх умовах і в роботі є тільки проблеми, а потім здоров'я хитрістю». росіяни сприймають посмішку як відображення їх здоров’я, благополуччя і настрою, а не як спосіб підтримки спілкування і заохочувати співрозмовника.

Недолік настрою обов'язково супроводжується бахромою і тривожним виглядом. Особливо неприпустимо посміхатися поруч з людьми, які говорять про свої проблеми або вимагають симпатії.

Дослідження показали, що сміхалка є антидепресантом і що поліпшення здоров'я людей залежить від їх здатності посміхатися. Чим більше ви посміхнете, тим краще для здоров'я. З кожним посміханням в нашому тілі підвищується кількість гормонів щастя – ендорфінів. Кількість цих гормонів залежить від настрою, прогнозу на життя, успіху і здоров'я людини. Людина, яка часто посміхається, оптимістично виглядає в житті і приваблює життєрадісних і життєрадісних людей. Після того, як приємно бачити посмішку і енергійну людину поруч з вами, а не завжди свербіж і скаржаться на життя.

Посмішка частіше і даруйте людям радість від вашої присутності біля них!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/detizemlirusskoy?z=photo-42855938_366922558%2Fальбом-42855938_00%2Frev